Pregled coinbase: 6 spornih vprašanj, ki jih morate vedeti | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Pregled coinbase: 6 spornih vprašanj, ki jih morate vedeti

Pregled coinbase: 6 spornih vprašanj, ki jih morate vedeti

Coinbaseis Navaja, da je največji svetovni Bitcoin posrednik, ki trenutno služi skupno 32 držav (čeprav se lahko to kmalu znižala na 31 kot Vogogo, njihova kanadski plačilnih storitev, izklopi).

Poleg neposredne prodaje Bitcoin na ali v bližini, trenutna povprečna stopnja trg (plus 1% provizija), Coinbase omogoča nizko pristojbino (0,25% za odjemalca) trgovanje obeh Bitcoin in Ethereum svoje platforme za izmenjavo, GDAX (v globalnem Digital Asset Exchange).

Coinbase ponuja naslednje dodatne storitve in ugodnosti:

 • Instant nakup do $ 1000 vredno BTC na teden za preverjene imetnikov kreditnih kartic.
 • Najrazličnejše fiat depozita in možnosti umika s trga.
 • Instant prenosi med uporabnikom Coinbase.
 • Dobro dokumentiran API za razvijalce.
 • Dobro zasnovan in intuitivno uporabniško izkušnjo.
 • Zavarovanci Bitcoin vloge.
 • Debetno kartico iz Shift Paymentslinked vaše stanje Coinbase.
 • Spletne in mobilne storitve denarnico, z možnostjo varnosti multi-podpis, da se prepreči nepooblaščen gibanje sredstev.

Coinbase je pogosto priporočljivo za novince kot eden izmed najlažjih načinov, da pridobijo svoje prve bitcoins. Družba je vložila veliko časa in denarja v izdelavo svoje uporabniško izkušnjo gladko in neboleče. Njihove obsežne bančne partnerstva omogočajo transakcije, ki se je s pomočjo EFT plačila, ACH / SWIFT / prenos SEPA in, kot je nedavno uvedbo, glavne kreditne kartice in PayPal.

Zaradi teh in podobnih razlogov, je Coinbase doživela hitro rast od svoje ustanovitve sredi leta 2012, ki ga je Brian Armstrong in Fred Ehrsam. Naslednji statistika iz Coinbase ciljni strani govorijo same zase:

 
Če Coinbaseis tako uspešen, zakaj ima tako slabo rep?

Ni skrivnost, da Coinbase privablja veliko sovraštvo, če že ne odkrito sovražnost. A "Coinbase" SEARCHQUERY na Reddit je r / Bitcoin kmalu razkriva nešteto pritožb uporabnikov, pomešane z ustreznim novice. V odgovor na obeh takšno delovno mesto, ne bo pomanjkanje proti Coinbase vitriol zaznati iz commentariat. Podobno je tudi na forumu BitcoinTalk in drugih prostorov za razpravo; omeniti Coinbase do Bitcoiners osebno ali na IRC, Twitter ali Slack in ste približno enako verjetno slišali kritiko kot pohvalo.

Zdaj, veliko ljudi, ki radi Bitcoin, ki ponujajo zatočišče od velikih in drobnih tyrannies bank in plačilnega prometa pravnih oseb. Vsako podjetje, ki ponovno uvaja take "uporabniške izkušnje" bo neizogibno naleteli težko neprebojnimi. Skratka, Coinbase kaznovan za pogosto obnašajo kot najbolj zlovešč bank.

Njihovo mnenje je treba kaljeno z dejstvom, da je za let, je Coinbase služil na trgu bolj zanesljivo in zvesto od mnogih (nekdanjih) izmenjavo, optimistično ali še-unfailed, ki bi lahko omenili. Vendar pa je Coinbase potegnil tudi svoj delež od vprašljivih potez nad njeno življenjsko dobo.

Tukaj je nekaj dobrih razlogov, da se tičejo podjetja z nekaj skepticizma:

V 6 glavni razlogi za Coinbase Sporni

1) zaprta in zamrznjeni računi


bala Coinbase "obvestilo zamrznitev." The

Zapirala prisilno račun so verjetno najpogosteje potekala zameril Coinbase. Zaradi tesne integracije družbe s tradicionalnimi bančnimi zakoni, ti pokrovi so neizogibne. Za boljše in / ali še huje, Coinbase je ponosna na svoje zakonodajne skladnosti.

Coinbase je firstto prejeli regulativno odobritev ZDA. Kot rezultat, Coinbase ima AML (preprečevanje pranja denarja) in KYC (Know Your Customer) prakse, veliko kot katerikoli banki. Boste morali zagotoviti veliko osebnimi podatki, če želite, da se izkoristijo Coinbase službi.

Veliko Bitcoiners zasebnosti vrednost in objektov na teh invazivnih ukrepov. Če citiram nedavno tweetby Andreas Antonopolous: "Največji pranjem denarja, imajo bančne licence. Največji teror finančniki so države. Ne kupujejo laž KYC / AML. "

Pričakujte Coinbase da trackhow boste porabili "svoje" kovancev in kratko zapreti svoj račun za naslednje dejavnosti:

 • Transakcije, povezane z odrasle storitve,
 • Bitcoin igre na srečo, vključno z iger, ki temeljijo na usposobljenosti,
 • Prodaja ali nakup tihotapljenja prek darknet trgih,
 • Preprodaja coinson drugih borzah, zlasti tistih brez AML / KYC,
 • Drugi samovoljno razlogi, ki zbadanje svoj algoritem napačen način.

Medtem ko bo vaš denar skoraj zagotovo vrnil v svojo banko, če Coinbase zapre račun, bo to verjetno izkaže, da je neprijetno, frustrirajoče in potencialno drago izkušnje.

Coinbase je tudi član Blockchain zveze, katere cilj je boj proti uporabi Bitcoin za nezakonite (ali brez licence) namene. Kot take črnega ukrepov razgrajuje Bitcoin je fungibility- pomembno lastnost dobrega denarja - politike Coinbase so stvar legitimen očitek imetnikom Bitcoin.

Opomba: če ste uživali v udobju nakup bitcoins iz Coinbase, ampak želijo, da bi se izognili črnega, si oglejte naš vodnik za zagotavljanje anonimnosti svojo porabo Bitcoin!

2) Obseg pritožbe

Če Coinbase dobi kaj podobnega njihovo zahteva več kot 4 milijone kupcev, je razumljivo, da bodo prejeli sorazmerno veliko število pritožb. Kot nedavni primer, mnogi uporabniki so izrazili nezadovoljstvo z GDAX hroščev in outages.Such pritožb ponavadi prelila v socialnih medijev zaradi mnenja, da bo Coinbase je podporno osebje pospeši njihovi odzivi na javno-izrazili nezadovoljstvo.

Na neodgovorjena vprašanja so ali Coinbase prejme sorazmerno več podpore vozovnice kot njeni konkurenti, koliko vstopnic so rešene v zadovoljstvo svojih strank in kako dolgo traja, da se je povprečna vozovnice zaprta. Iz osebnih izkušenj podpora Coinbase je odgovoril na zahtevke 99Bitcoins "enkrat vsakih 48 ur v povprečju. Za svoje kreditne, poleg svojega e-poštni podporne službe, Coinbase zagotavlja tudi celovito FAQ sectionpage in forum koristno podporo.

3) tesne vezi na bančni ustanovi

Ni skrivnost, da Coinbase prejel milijone tveganega financiranja kapitala, v višini 106 milijonov $, prejela več kot 4 krogih financiranja iz 23 različnih vlagateljev. Njihov krog seme je bilo ob koncu leta 2012 in v začetku leta 2015 je imela okrogel serije C. Identiteta vlagateljev Coinbase je, BBVAin Zlasti gre daleč k pojasnjevanju svoje tesne vezi s tradicionalnimi finančnimi podjetji. Fred Ehrsam sam nekdanji Goldman Sachs trgovec. Seveda, ti odnosi ne sedi dobro z nekaterimi, recimo, "prizadevni" Bitcoiners, ki menijo bankam bolezni in Bitcoin zdravilo.

4) Partnerski Nagrade zlorabe

Coinbase prej ponudil velikodušno affiliate program, s katerim je bila 75 $ plačan za vsakogar, ki iz stranke, ki je šel za nakup 100 $ + vredno Bitcoin. Vendar Coinbase reneged na tem ukvarjajo, brez opozorila. Veliko trdega dela podružnice, vključno 99Bitcoins, prejel Skromna plač za promocijsko dela, opravljenega za Coinbase.

5) nesrečne Politične intervencije

Za karkoli motiv, tako Brian Armstrong in Fred Ehrsam (Coinbase Ustanovitelji) počutil prisiljen prebrati v zahrbtne PR vode, na škodo ugleda svojega podjetja. Njihova prva večja napaka je bila vključuje Coinbase v razpravi o Ogorčen velikosti bloka in njihov drugi je aktivno spodbuja glavnega tekmeca Bitcoin je; nemirnem, "Turing-popolna" Ethereum.

Coinbase nespametno obljubila svojo podporo optimistično Bitcoin XT / Classic projekta. Brian Armstrong postavljeno hackles vsej družabnih medijev s številnimi nepremišljeno komentarjev in objav.


 

Pristop od zgoraj navzdol Armstrong ni bil s širšo Bitcoin skupnosti dobro sprejet.

Nato Fred Ehrsam razglasila superiornost Ethereum, tik pred spektakularno neuspeh v DAOand Ethereum je naknadno cen nesreči.

Težko si je predstavljati, kaj Brian in Fred upali, da bodo pridobili od svojih kontroverznih izjav in odločitev, vendar je nastalo PR protiudarec bo verjetno videli, da kart bolj nevtralno tečaj v prihodnosti.

6) Blockchain patentov

Morda najbolj nezaslišane vseh svojih prestopkov so Coinbase je 9 patentfilings za povezane z cryptocurrency Te aplikacije vključujejo "novosti.":

 • "Bitcoin izmenjava,"
 • "Vroče denarnica za gospodarstvo Bitcoin"
 • "Gumb nasvetov," itd.

Taki patenti so očitno ni Coinbase inovacije in seveda v nasprotju z odprtokodne narave in filozofije Bitcoin. Brian Armstrong očitno expectspeople zaupati Coinbase, in da se vzdržijo uporabe takih patentov blokirati konkurenco. Odkrito povedano, shouldbe nobeno podjetje, agencijo ali subjekt canor zaupali oblast v katerem koli vidiku Bitcoin ekosistemu. Bitcoin je bil zasnovan tako, da odpravljajo potrebo po takšnih zaupanja vredne osebe.

Bottom Line: Če ga uporabljate Coinbase?

Na trenutke se zdi, da je Coinbase bolj v poslovnem privabljanje vlagateljev od servisiranja strank ali pametno razvija Bitcoin. Glede na zgoraj navedeno, da je nemogoče, da se priporoči Coinbase brez nekaterih opozorila:

Nikoli se ne zanašajte na Coinbase, da deluje kot vaši denarnici. To velja tudi za vsako drugo izmenjavo in storitev tretje osebe ponudbo za shranjevanje kovancev. OFT-ponovi maksima je: če ne držite zasebnih ključe, ki jih ne lastnik bitcoins.

Medtem ko je več sig Vault Coinbase ponuja nekaj dodatno varnost, saj bi dobili ohraniti vsaj eno od tipk, da je še vedno niti približno tako varna, kot je shranjevanje vaših bitcoins osebno. Če niste prepričani, kako pravilno shranjevanje bitcoins v hladnem denarnici, razmislite o nakupu primerne strojne opreme denarnico.

Ne uporabljajte Coinbase če nameravate uporabljati svoje bitcoins za nič "poreden." Da bi se v prihodnosti izognili pravnim zapletom, vaša najboljša možnost decentralizirano izmenjavo, kot so LocalBitcoins ali micelija lokalno Trader.

Na koncu, če ste imetnik Bitcoin ali vernik, pred uporabo Coinbase bi morali razmisliti, ali so njihovi ukrepi, pripadnosti in spodbude ustrezno usklajena z načeli ozdravitev Bitcoin, kot so odprtost, decentralizacije in zamenljivosti. Medtem ko lahko Coinbase biti poceni, priljubljeno in priročno možnost, oni pokazala zaskrbljujoče pomanjkanje upoštevanju teh edinstvenih lastnosti, ki v končni fazi dajejo Bitcoin svojo vrednost.

Coinbase ni za Bitcoiners

To je priznal poenostavitev reči, da je Coinbase ne Bitcoiners ampak za cryptocurrency novince, navdušence Ethereum, tveganega kapitala in tistimi z spoštujejo zakone sentimentalne navezanosti na pomirjujoče modre barvne sheme podjetij in premoženja-peacocking tradicionalnih bank.

Veliko ljudi, ki se počutijo bolj udobno zaupajo svoj denar za storitev, ki omogoča Bitcoin zdi bolj običajna in znana. To je upravičeno, saj je presežek naložb v Coinbase (dopolnjen v času pisanja pristopile s 10,5 milijona $ injectionfrom Bank of Tokyo Mitsubishi UFJ) pomeni, da je družba dobro kapitalizirane-; bogata izmenjava kaže, da je izmenjava zvok. Če ste previdni pri odhodu znatne vsote fiat ali CRYPTO na borzi, Coinbase je probablyone izmed bolj varnih možnosti, čeprav temeljito auditis edini način, da dokaže, da je v resnici.

Sorodne novice


Post Tacocoin

Bitmain Antminer R4 pregled - ni prepričan, da je vreden svojega denarja

Post Tacocoin

Pregled Bitfinexa: največji svetovni trg po obsegu

Post Tacocoin

Najboljša Bitcoin denarnica za leto 2014 - Blockchain proti MyCelium proti Coinabse

Post Tacocoin

Gemini Bitcoin Exchange pregled

Post Tacocoin

Najboljša Litecoin rudarska strojna oprema - Antminer L3 Scrypt Miner pregled

Post Tacocoin

Pregled EToro Cryptofund: vlaganje v Bitcoin, Ethereum in še več

Post Tacocoin

Podarite darilo Bitcoin za božične daritve - Bitcoin Gift Ideas

Post Tacocoin

Best Bitcoin Storitve za Escrow

Post Tacocoin

Od TREZOR do LastPASS: pregled najboljših vodnikov za gesla 2017

Post Tacocoin

TREZOR proti LEDGER - Hands On Hardware Denetni pregled

Post Tacocoin

Pregled in analiza omrežja Bitclub

Post Tacocoin

Sprememba proti ShapeShift - Instant kriptokurrency izmenjave