Pregledali smo Luno (prej BitX) Bitcoin Exchange in Wallet | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Pregledali smo Luno (prej BitX) Bitcoin Exchange in Wallet

Pregledali smo Luno (prej BitX) Bitcoin Exchange in Wallet

Luno (prej BitX) ima zelo majhno marketcap po CoinMarketCap.com, s trgovanjem pogosto pod pol milijona dolarjev. Kljub temu, Luno uživa splošno visok ugled v industriji, in je na splošno prejel pozitivne ocene. Za razliko od mnogih drugih borzah, Luno osredotoča le na Bitcoin, tako da ni ton prožnosti s to platformo. Kljub temu, izmenjava Luno in denarnica sta veliko možnosti za Bitcoin.

Luno trdi, da je na svetu "najbolj zaupanja vreden, varno in zanesljivo izmenjavo". Ali lahko podjetje nazaj take vzvišene terjatve navzgor, pa je še vedno povsem druga stvar. Luno je že od leta 2013, zato je družba že nekaj zgodovine za seboj, vendar doslej Luno uspelo doseči vsako resno prevlado na trgu.

To vas ne sme prestrašiti proč od izmenjave, vendar. Izmenjava je tudi prejemajo sredstva iz valute skupine Digital, ki ga miselni vodja Barry Silbert teči. Luno se financira tudi Naspers, ki je eden od starejših še vedno aktiven tveganega kapitala in tehnoloških investicijskih podjetij v. Naspers potopili 4 milijone $ na Luno, ki je precej veliko vsoto za en VC družbe, tako da je moral všeč, kaj so videli.

Luno ponuja tudi Bitcoin pametno denarnico za Android mobilne naprave. Denarnico je bilo preneseno med 100K do 500K-krat, zaradi česar je zelo priljubljena aplikacija. Nadalje je zaprt rezultat 4,4 od recenzentov, zaradi česar je eden od najbolj cenjenih Bitcoin aplikacije Denarnica za Android. Ta denarnica je brezplačna in ni nič provizije iz poslov, zaradi česar je velika možnost, nizki stroški.

Luno ne zaračuna pristojbine za pošiljanje, shranjevanje, ali prejemajo bitcoins. Vendar, če ste nakup ali prodajo bitcoins, boste morali plačati pristojbino. Takse so nekoliko bolj zapletena, saj Luno zaračunava le "odjemalci", ki zmanjšujejo likvidnost, namesto "ustvarjalci", ki povečujejo likvidnost (recimo, ki jih ponujajo bitcoins za prodajo). Videli boste polno ceno, ko greš za nakup, saj lahko razlikujejo od posla do posla. Če sem iskren, je to pomanjkanje up-spredaj preglednosti je precej nadležno.

Luno se zdi, da je trdna izbira za Bitcoin trgovce, vendar poskrbite, da boste pozorni na niha pristojbin, da se zagotovi, da so v skladu s tržnimi standardi. Luno denarnica je tudi odlična izbira za ljudi, ki iščejo zmogljiv in zanesljiv denarnico Android.

Sorodne novice


Post Tacocoin

Pregled: Paxful proti lokalnim Bitcoins

Post Tacocoin

Pregled CEX.IO 2017 - Zakaj se uporabniki Reddit pritožujejo glede te Bitcoinove izmenjave?

Post Tacocoin

BTCJam pregledal - Moje osebne izkušnje in ocene uporabnikov Reddit

Post Tacocoin

Najboljša Litecoin rudarska strojna oprema - Antminer L3 Scrypt Miner pregled

Post Tacocoin

Tukaj so najboljši Bitcoin Hardware Wallet za leto 2018

Post Tacocoin

Od TREZOR do LastPASS: pregled najboljših vodnikov za gesla 2017

Post Tacocoin

Bitmain Antminer R4 pregled - ni prepričan, da je vreden svojega denarja

Post Tacocoin

MinerGate pregled: Ali je to legit mining operacije?

Post Tacocoin

Bitbay pregledal: odkup Bitkoinov na Poljskem

Post Tacocoin

December analiza ICO - pregled NAGA

Post Tacocoin

Pregled Billion Coin (TBC) - Kako prevara greva

Post Tacocoin

KeepKey proti pregledu TREZOR - Bitcoin Hardware Wallet