Bittrex pregled - ena ključna težava morate vedeti o | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Bittrex pregled - ena ključna težava morate vedeti o

Bittrex pregled - ena ključna težava morate vedeti o

Bittrexis ameriško izmenjavo cryptocurrency, ki je zrasla v priljubljenosti med šifrirnih trgovce, saj začenja delovati decembra 2014. Njena stabilno rast, je eden od najbolj želene izmenjave altcoin na trgu dosežen.

Veliko uspeha Bittrex je posledica njene ustanovitvene ekipa izkušenih varnostnih strokovnjakov, ki je namenjen za vzdrževanje preprosto, hitro, zanesljivo in varno izmenjavo. Z veliko primerih propada in zlorabljenih izmenjave v industriji, trgovci cenijo ponudnika platforme, ki ne izgubijo svoj denar.

Bittrex je ustanovil Bill Shihara (soustanovitelj in glavni izvršni direktor), Richie Lei, Rami Kawach in Ryan Hentz. To temelji iz Las Vegas, Nevada. Družba je točko za uskladitev z denarjem zakoni v ZDA, kar je razvidno v nastavitvah in strukture njihovo izmenjavo.

Prijavite z Bittrex

Prijava z Bittrex je zelo preprost postopek, še posebej, če so vse, kar iščete v trgovini cryptocurrency parov. Z imenom, e-poštni naslov, datum rojstva, in preverjanje telefonsko številko, lahko začnete trgovanje z uporabo osnovnega preveri račun v okviru tridesetih minutah.

Višje stopnje preverjanja zahtevajo delitev več podrobnosti odkleniti širšo možnost objektov. Na primer, okrepljeno preverila liste trgovcem omogoča, da vplačila in izplačila v fiat nakazilih v vrednosti 10.000 $ ali več.

Raznolikost Altcoins

Ko imate preverjen račun, odlična različnih altcoins primerjavi bo vsaka izmenjava na voljo za vas. Več kot 250 altcoins so na voljo za trgovanje proti Bitcoin, Ethereum in fiat valute v obliki USD-privez in BitCNY.

Bittrex si prizadeva, da bi povišal up-and-prihajajo altcoins po skrbnem preverjanju njihove izvorne kode in umiku neaktivne kovancev.

Medtem ko so se nekateri črpalka-in-dump kovanci uspelo zdrsne mimo proces varnostnega preverjanja, cilj Bittrex je dvigniti kakovost skupnih seznamov kovancev. Če tam je ICO, ki je pravkar končala, nova blockchain začetek, ali celo pred kratkim razvejano vilice, boste zagotovo našli na Bittrex.

Trdi vilic Kovanci

Bittrex skrbno pregleda vse kovance iz grozečih trde vilice ali airdrops pred zagotavljajo popolno podporo in v breme računov strank. Pogosto, takoj ko so omrežja dovolj stabilen, več kovancev birthed iz trde vilice so na voljo za trgovino.

En primer je nedavna Zclassic (zcl) kovanec vilice, ki je vodil strokovno podpreti novo ZenCash (ZEN) kovanec. Druga prihajajoči Bitcoin Gold trda vilica je še vedno v pregledu, ko pa ga je uspešno, bo BTG doda za trgovanje tako kot v Bitcoin Cash forkof Bitcoin in Ethereum Classicfork za Ethereum.

Trgovanja, odstopov in pristojbine

Na žalost, Bittrex še ne podpira vzvoda in trgovska marža, in samo mesto trgovanja je na voljo za vse seznamih kovancev. Izmenjava se pripravlja nov trgovalni motor, ki bo podpirala trgovska marža in napredne vrste naročil kmalu.

To je dejal, pa je trenutno trgovanje motor brezhibno zlepi skupaj avtomatizirano trgovanje funkcije, kot so izguba stop, dobre 'til odpovedan (SDZ), in takojšen nakup ali prodajo, z vsemi standardnimi tehničnimi kart orodij trgovec potrebe. Stranke nenehno pohvaliti trgovanje vmesnik izmenjavo za svojih hitrih časov nalaganja, brez incidentov obešanjem ali zamikov.

Provizije in Letniki

Trgovanje feesare nekoliko višje na Bittrex v primerjavi s povprečjem v industriji. Poleg tega obstajajo niti rabati za višje obsega poslov niti motivacijskih modelov za odjemalca in oblikovalce. 0,25% ravnim provizija se uporablja za vse poslov.

Vendar pa so stroški le malo ublažiti število strank pri prijavi. Bittrex je opaziti vidno povečanje svojih obseg trgovanja od leta 2014, in to je zdaj nadoknaditi Poloniex, izmenjavo altcoin z največjim obsegom. V slabih treh letih, se je obseg Bittrex se razvrstijo od tako nizko, kot 0,1% na 0,5% obsega Poloniex je.

Kljub temu, Bittrex ima hitrejši čas umika in izvedbo bolj zanesljivo naročila kot Poloniex kljub razmeroma nizkim obsegom.

Varnost

Neprimerljivo varnost je Bittrex najbolj pomemben prodajni argument. Ustanovna ekipa, ki jo sestavljajo računalniško varnost strokovnjake z več kot 40 let izkušenj v povezavi, daje prednost varnosti v vseh njenih razvojnih odločitev. Tri leta po začetku, je Bittrex dosegla redko feat nikoli ni utrpela nobene kršitve ali so izgubili vsa sredstva strank.

Bittrex ima vzpostavljen elastično, večstopenjsko strategijo, denarnice, ki vedno ohranja 80% -90% sredstev varno odsoten. Medtem, na strani kupca, preverjanje pristnosti dva faktorja je treba za vse dvige in API klice; če to ni aktiviran, je omejitev umikov uveljavlja za stranke brez 2FA ustanovi.

Glede na povedano vse, da uporabnik pred kratkim stik z nami, da nam sporočite, da je bil njegov račun hacked. Očitno hekerji so mogli dostopati do svojega Bittrex računa in spreminjanje nastavitev 2FA brez potrebe po preverjanju e-pošte. Uporabnik je bil v bistvu potem izpasti. Bittrex niso odzvali na tem primeru, kot je v času pisanja. Torej beseda opozorilo - ne uporabljajte Bittrex brez 2FA omogočeno, ker če nekdo dobi podatke o računu lahko bil učinkovito vas zaklene.

Pomoč strankam

Občasno bodo nekateri računi začasno suspendedpending zaključek pregleda. Proces je sestavljen ostre kritike od lastnikov zamrznjenih računov, ki so se na spletnih forumih, da zrak njihovih pritožb na spletu.

Očitno je to stanje traja že nekaj časa, le minimalno odziv Bittrex ekipe. Na splošno, po Bittrex, le okoli 0,1% računov jih je prizadela opustitev, zaprtja ali dokončne prepovedi. Vendar pa je v zadnjem mesecu, več kot petdeset teme so bili odprti v različnih BTC forumih v zvezi s to zadevo.

Če želite, da bi se izognili takim neprijetnosti, je najbolje, da imajo poverilnice pri roki v primeru, da vaš račun označeno. Najti na spletu Večina pritožb se od uporabnikov v razvijajočih se trgih; Zahteve za nizke stopnje Bittrex se zdi, da se pritoži na unserved trgih.

Tudi s svojo varnost vrhunsko, Bittrex največja Razočaranje je njegova podpora strankam. Javno mnenje na hitrost odziva za podporo vstopnic je žalostna, ko gre za preverjanje, vprašanja, storitve za stranke, in sledite okna na računih, ki so predmet pregleda.

Zaključek

Čeprav se Bittrex mogoče obravnavati kot odlična zamenjava za začetnike in trgovce, ki iščejo robustno in varno platformo, na kateri v trgovini več cryptocurrencies, njeno pomanjkanje podpore strankam in nedavno zamrznitev računov bi bilo vprašljivo izbira.

Prepogosto, izmenjave žrtvovati podporo strankam in zadovoljstvo, da nadaljuje s poslovanjem in širi v vse razvijajoče šifrirnega prostora. V tem primeru je javno ogorčenje zdi preveč glasen prezreti.

Uporaba Bittrex previdno za zdaj, in ne deponira koli znesek, ki ga ne more privoščiti, da bi na zamrznjeni za določeno časovno obdobje. To pa je žal resnica za skoraj vsak Bitcoin exchangeout tam.

Sorodne novice


Post Tacocoin

Bitcoin CoolWallet pregled - to je dejansko Cool Wallet

Post Tacocoin

Coinbase proti Btc-e proti BitStampu - kam bi morali kupiti Bitcoins?

Post Tacocoin

Bitcoin kazino pregled - 5 najboljših spletnih mest za Bitcoin Igre na srečo

Post Tacocoin

Pregled za Coinomi - mobilna denarnica za več kriptokutentov

Post Tacocoin

2017 Best Bitcoin namizne denarnice - 4 denarnice pregledane (Mac, Windows, Linux)

Post Tacocoin

Bitbay pregledal: odkup Bitkoinov na Poljskem

Post Tacocoin

Najboljša Litecoin rudarska strojna oprema - Antminer L3 Scrypt Miner pregled

Post Tacocoin

Od TREZOR do LastPASS: pregled najboljših vodnikov za gesla 2017

Post Tacocoin

Pregled Bitcoin Billionaire App (Hacks, Cheats in Mod apk)

Post Tacocoin

TREZOR proti LEDGER - Hands On Hardware Denetni pregled

Post Tacocoin

Electrum Wallet pregleduje: Osebne in Reddit preglede

Post Tacocoin

Sprememba proti ShapeShift - Instant kriptokurrency izmenjave