Bittamp pregled: Ali je najcenejša Exchange za nakup Bitcoin? | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Bittamp pregled: Ali je najcenejša Exchange za nakup Bitcoin?

Bittamp pregled: Ali je najcenejša Exchange za nakup Bitcoin?

Bitstamp je ena najstarejših in najbolj spoštovanih menjalnih cryptocurrency platformah. To je bil v uporabi od leta 2011.

Izmenjava je najprimernejši za vmesne in izkušene uporabnike cryptocurrency, ki potrebujejo za trgovanje Bitcoin, altcoins in Fiat valute. Bitstamp izgleda, da uporabnikom ponudi tako nizko pristojbino za izmenjavo digitalnih valut v velikih količinah. To je še posebej priljubljen med Evropejci, kot se je razvila v Luksemburgu in zdaj ima sedež v Londonu.

Pri tem pregledu, boste našli pogled poglobljeno na Bitstamp, vključno z njegovimi glavnimi značilnostmi, njene podprtih valutah, in ali bo na koncu ustreza vašim zahtevam.

Pregled podjetja

Ker je bilo v uporabi od leta 2011, je Bitstamp razvil dobro spoštovana, ugledne in zanesljive storitve. To je bil eden izmed prvih izmenjav sprva ustvarjena za trgovino Bitcoin kot konkurenta na takrat popularni Mt. Gox.

Mt. Gox je bil nekoč glavni izmenjave Bitcoin, ravnanje z skoraj 70% transakcij. S sedežem v Tokiu, je platforma vložena po najbolj zloglasni Bitcoin kramp, ki je videl 850.000 kovancev ukradene. Mnogi ljudje izgubili velike vsote denarja, ki niso bile nikoli obnovljene.

Evropska baza Bitstamp se je Elektrarna v cryptocurrency industriji je, in platforma ve, kaj počne, ko gre za blockchain. To je navigacija razgibana, sukanje cestah Bitcoin, in to je bolje za njega.

Bitstamp je storitev je najbolj primerna za nekoga z malo cryptocurrency izkušenj. Kljub glavo začetku Bitstamp o konkurenci, uporabnost spletnega mesta ni zelo preprosta in je malo prefinjeno za začetnike. Storitve, kot so Xapoor Coinbasemight bilo lažje, če ste iskali za nakup svoje prve bitcoins.

Podprte valute

Bitstamp deluje z evrih in ameriških dolarjih za možnosti fiat valute. Če imate evropski bančni račun, boste našli storitev še posebej koristno, saj lahko polog denarja preko bančnega nakazila. To pomaga, da bi se izognili zajetne provizije kreditnih kartic.

V cryptocurrencies na voljo, sta tisti, ki ste jo pričakovali od velikega izmenjave: Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC) in Ripple (XRP), vsi imajo trgovanja in denarnico možnosti.

Države Podprti

Bitstamp zagotavlja Evropejcem s fantastično podporo, še posebej tiste z bančnimi evro računov. Gotovinska nakazila iz evrskih računih so najcenejši način uporabe storitve, če depozit fiat valute. Bitstamp tudi zdaj omogočajo vloge prek kreditne kartice, ki odpira bolj enostavno možnosti za tujino, pa to je drago možnost.

Bitstamp ima sedež v Luksemburgu, Združenem kraljestvu in Združenih državah Amerike. To je zelo pomirjujoče vedeti, da imajo telefonsko številko in naslov v Združenem kraljestvu, ki jih čutijo malo več zaupanja.

Izmenjava Pristojbine

Vloge, dvigi in trgovanje pristojbine z Bitstamp so na splošno zelo poceni v primerjavi z večino borz. Pristojbina za depozit je le 0,05%, kar je precej nizka. Druge izmenjave lahko posebno požrešen na tem področju, ob 2%, 3%, ali celo 4%.

Tržno pristojbine razlikujejo glede na nakup in prodajo zneske. Najvišja trgovanje provizija 0,25% za zneske pod 20.000 $, in lahko pade na tako nizko, kot 0,10%, če ste dovolj srečni, da bodo delali z več kot 20.000.000 $. Še enkrat, to so relativno zanemarljivi stroški v primerjavi z nekaterimi konkurenti.

Bodi pozorna s kreditno kartico. Vplačevanje preko kartice za majhne zneske, vas bo drago stalo. Znaša manj kot 500 $ izvedbo neverjetnih 8% provizijo.

Depoziti in dvigi v Bitcoin, Litecoin in Ethereum so brezplačne.

Tu lahko najdete celoten seznam pristojbin tukaj.

Pomoč strankam

Podpora strankam za cryptocurrency in blockchain podjetja lahko precej nezanesljivi in ​​se lahko razlikujejo od podjetja do podjetja, ali celo do druge stranke. Boste našli uporabniki govorijo o tako dobrih in slabih izkušenj z Bitstamp, ki se pričakuje za pionirsko poslovanja v industriji v razvoju.

Lahko, seveda, se obrnite na Bitstamp preko e-pošte, in boste ponavadi dobili odgovor v roku 24-72 ur, odvisno od narave vaše poizvedbe. Poslovno je UK telefonska številka je na voljo za klic v sili tudi.

Tam je tudi dostojno FAQ stran. Mnoga podjetja le hlinijo tem področju svojih spletnih straneh, vendar Bitstamp dejansko ponuja poglobljene informacije, ki jih je treba odgovoriti na najbolj pomembnih vprašanj.

Javno mnenje

Bitstamp je spoštovana operater in je običajno potekala v zelo cenjeni s strani potrošnikov. Kot je navedeno zgoraj, posel je stara zdaj več kot šest let, tako da boste zagotovo izkopljemo nekaj slabe ocene, če si za njih. Hitro iskanje Google za Bitstamp reviewdoes bruhat nekaj "prevara ali ne?" naslovi, ki pa so hitro pregnale na nadaljnjo obravnavo.

Če sem iskren, boste verjetno našli te vrste vprašanj, ki visijo nad večino borz, saj se javnost povsem ne zaupajo cryptocurrency svet kot celota še ni. Na splošno, da ste vedno tekoč, da bi našli slabe ocene o Bitcoin podjetja, ker veliko ljudi ne razume, kako uporabljati storitve.

Evropejci kot Bitstamp zaradi možnosti nizko pristojbino sem zgoraj omenjenih. To je verodostojen in spoštovan platformo.

Varnost

Bitstamp pomaga voditi industrijo s svojimi varnostnimi postopki najvišje stopnje. Še enkrat, platforma je dober in zaupanja vreden ugled v zvezi s tem.

Vsak dolgo Opazovalec v industriji bo imela svojo zgodovino težav, ko gre za varnost. Bitstamp utrpela žaga in ustavili trgovanje v času med 2014 in 2015, od katerih je slednji videl 19.000 Bitcoins ukradene. Zajetna vsota, vendar ne tako katastrofalno, kot je v primeru Mt. Gox. Veliko se je spremenilo od takrat, in industrija je prišel dolgo pot.

Bitstamp omogoča varno možnosti denarnice za svoje stranke. Večina sredstev, ki v zameno so v hladilnico, kar pomeni, da ste brez povezave in jih ni mogoče kramp. 2fa ščiti tudi svoj uporabniški račun, tako da so tatovi ne morejo pridobiti dostop do njih samo z geslom. To je precej standardna, da so te metode sedaj, in bi morali biti pozorni na vsa podjetja, ki jih ne zaposlujejo.

Zaključek

Bitstamp omogoča izmenjavo nizko pristojbino za uporabnike cryptocurrency iščejo trdno način za trgovino. To je bilo okoli bloka (veriga) in ve, kako ponuditi dostojno storitev za velike trgovinske količinah. To je primerna platforma za tiste, ki si želijo delati z evri in dostojno izbor za večje cryptocurrencies. Lahko počutili varne v znanje, ki bo ohranila velike količine sredstev varne. Edina prava slaba stran je, da je nekoliko zapletena za Bitcoin novince, ki ne razumejo trgovinske trge.

Če veš, kaj delaš, potem pa tresk na s Bitstamp; Če ste iskali, da bo vaš prvi nakup kripto, potem pa se začnejo z lažjo izmenjavo platformo.

Sorodne novice


Post Tacocoin

KeepKey proti pregledu TREZOR - Bitcoin Hardware Wallet

Post Tacocoin

Best Dash Mining Hardware - Antminer D3 pregled

Post Tacocoin

Ledger Nano S pregled - Ali je to Bitcoin denarnica boljša od TREZOR?

Post Tacocoin

Bitcoin CoolWallet pregled - to je dejansko Cool Wallet

Post Tacocoin

Pregled coinbase: 6 spornih vprašanj, ki jih morate vedeti

Post Tacocoin

Pregled CryptoSteel (ga je zapisal, potegnil in razbil na tla)

Post Tacocoin

Gemini Bitcoin Exchange pregled

Post Tacocoin

Najboljša eterična denarnica (posodobitev leta 2018) - 5 pregledanih možnosti

Post Tacocoin

Pregled BitPanda - kupite Bitcoin s Skrill, SEPA ali kreditno kartico

Post Tacocoin

Pregled Bitfinexa: največji svetovni trg po obsegu

Post Tacocoin

Tukaj so najboljši Bitcoin Hardware Wallet za leto 2018

Post Tacocoin

Pregled Bitcoin Billionaire App (Hacks, Cheats in Mod apk)