Pregled BitPanda - kupite Bitcoin s Skrill, SEPA ali kreditno kartico | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Pregled BitPanda - kupite Bitcoin s Skrill, SEPA ali kreditno kartico

Pregled BitPanda - kupite Bitcoin s Skrill, SEPA ali kreditno kartico

Bitpanda (prej znan kot Coinimal) je Bitcoin posrednik, ki je specializirano za nakup in prodajo Bitcoins znotraj evroobmočja. Podjetje je bilo ustanovljeno konec leta 2014 in je od takrat zrasel, da postane eden od bolj priljubljenih možnosti za nakup Bitcoins po Evropi.

BitPanda je tečaj je višji od povprečnega izmenjave zaradi dejstva, da vam omogočajo, da nakup Bitcoins z metodami, ki omogočajo vračilo zneska (na primer kreditnih kartic, Skrill, itd). Osnovna cena BitPanda sestavljajo tržno obrestno mero plus majhno doplačilo. Možnost plačila izberete določa, koliko taksa, ki jo plačate za naročilo. Medtem ko imajo SEPA, EPS, Giropay in Sofort zelo nizke honorarje, da e-denarnice, kot Neteller zaračuna nekoliko višje pristojbine.

Na primer, v času pisanja po menjalnem tečaju na Bitstamp je 1.129,00 EUR na Bitcoin medtem ko BitPanda to je 1.152,82 EUR. To pomeni, da je 2,1% premija na ceno Bitcoin. Vendar pa to še ni vse, kar je odvisno od načina plačila, ki ga boste plačali dodatno pristojbino.

Uporaba prenosa kreditne kartice / sofort ima dodatno pristojbino v višini ~% 2 (ki je relativno nizka). Skrill ima dodatno pristojbino ~ 3,77%, Neteller je nekoliko nižja od Skrill in najcenejših metod za nakup Bitcoins na BitPanda uporabljajo bon ali Giropay.

Za nakup Bitcoins z BitPanda boste morali preveriti osnovno preverjanje. Stopnja najnižja preverjanje zahteva le telefonsko številko. To vam bo omogočilo, da se nakup v vrednosti 50 evrov "za Bitcoins na mesec do skupno 600 evrov. Višje ravni preverjanja zahteva osebni dokument.

Če je vaš račun preverjen omejitev je 2.500 € dnevno (75.000 € na mesec) za nakupe s kreditno kartico. Za druge možnosti, da je 10.000 € na dan (300.000 € mesečno).

Uporabniški vmesnik BitPanda je zelo mehek in zelo intuitiven. Tudi newbies bo imel lahkega čas navigacijo skozi to in nakupu Bitcoins. Drugi spletu reviewssuggest BitPanda počne zelo dobro delo s službo, kot tudi. Na koncu se zdi, da je družba dobila zagon awardin konec leta 2016, kljub temu, da ne morem povedati, kaj je to nagrada vse okoli.

Kliknite tukaj za obisk BitPanda

Za zaključek, BitPandaseems kot odlično možnost za nakup Bitcoins znotraj ljudi EUFOR, ki želijo uporabljati Skrill, kreditno kartico, ali katero koli drugo možnost. Družba je bila približno dovolj dolgo, stroški relativno nizkih provizij in ima dobro podporo dogaja.

Sorodne novice


Post Tacocoin

Pregled GDAX - napredna izmenjava Coinbase, kako dobra je?

Post Tacocoin

Electrum Wallet pregleduje: Osebne in Reddit preglede

Post Tacocoin

Bitcoin CoolWallet pregled - to je dejansko Cool Wallet

Post Tacocoin

December analiza ICO - pregled NAGA

Post Tacocoin

EToro Bitcoin Trading Review

Post Tacocoin

Pregled Billion Coin (TBC) - Kako prevara greva

Post Tacocoin

Bitcoin Miner pregled: AvalonMiner 721 (Avalon 7) - Ali je to vredno?

Post Tacocoin

TREZOR proti LEDGER - Hands On Hardware Denetni pregled

Post Tacocoin

Spletno rudarjenje - pridobite svojo spletno stran preko uporabniških brskalnikov

Post Tacocoin

Rudarstvo proti nakupu bitkoinov - Kje boš dobil 10 kilogramov?

Post Tacocoin

Bitcoin proti Ethereum: primerjava kriptokultnosti

Post Tacocoin

Pregled: Paxful proti lokalnim Bitcoins