BitMEX pregled - Ali je Legit Bitcoin Margin Trading Exchange? | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

BitMEX pregled - Ali je Legit Bitcoin Margin Trading Exchange?

BitMEX pregled - Ali je Legit Bitcoin Margin Trading Exchange?

BitMEX ponuja roba-trgovanja servicefor izkušenih, profesionalnih trgovcev Bitcoin. Do 100X vzvoda je na voljo uporabnikom za Bitcoin in izbor altcoins za promptnih in terminskih trgih.

V tem pregledu, bomo pogledali značilnosti BitMEX ima na voljo, svojih metod delovanja, in na koncu, ali izmenjava ustreza vašim potrebam.

Valuta Podpora

BitMEX je le-cryptocurrency storitev z Bitcoin kot njene velike možnosti trgovanja. Stranke imajo tudi dostop do zdrave izbire drugih altcoins, vključno z naslednjimi:

  • Dash
  • Ethereum
  • Ethereum Classic
  • Litecoin
  • Qtum
  • Monero
  • Ripple
  • Tezos
  • Zcash


Bitcoin poslov imajo tako naključna in terminske pogodbe za trgovanje možnosti, medtem ko so vse druge valute imajo le terminske trge. Trenutno ni podpore za fiat valute, in izmenjava ravna le Bitcoin; To pomeni, da se dobički in izgube, ki je prikazano v Bitcoin tudi če delate s pogodbami altcoin. Ko izberete trgovalna platforma, je pomembno, da se to upošteva. Likvidnost altcoins ni vedno zanesljiv, in boste morali, da bi vplačila in izplačila v Bitcoin.

Država Podpora

BitMEX sam je registrirana družba v Republiki Sejšeli, ampak kot pri večini operacij Bitcoin, je po vsem svetu storitev. Izmenjava ne omejuje dostopa vseh lokacijah zahvaljujoč cryptocurrency narave mestu. Lokalni zakoni lahko vpliva na vašo uporabo storitev, vendar je to pod nadzorom družbe.

Obseg trgovanja borze res ne odražajo njegovo uporabo po vsem svetu. Redno se sedi udobno med prvimi petimi na Coinmarketcap, z navzgor za 2 milijardi $ Bitcoin obsega trgovine v 24-urnem obdobju.

Pristojbine

Takse so zelo konkurenčni na BitMEX. V resnici, bo večina uporabnikov se jim zdi skoraj zanemarljivo v primerjavi s močen dobička, ki se morajo opraviti, če ste zdrava pamet operater. Pristojbina za taker znaša 0.0750%, in pristojbina za kavo lahko -0.0250%, tako da je dvojno podajo dejansko zagrabi malo rabata na podlagi trgovanj. Oglejte si polno nepremičnin šolnino tukaj.

Depoziti in dvigi še vedno brezplačno, ki je vedno zelo prijeten, ki jih ne bi smeli pustiti nobenih skritih stroškov, ko ste končali trgovanje (razen pristojbin Bitcoin omrežja).

Na splošno so pristojbine naredijo privlačno preberete na BitMEX, zlasti v primerjavi z drugimi velikimi borzah, kjer pristojbine ponavadi sedijo na približno 0,25%.

Pomoč strankam

Na splošno se zdi, tako kot BitMEXteam poskušali poskrbeti za trg širi in poskus, da bi pritisk off njihove storitve za stranke.

Podpora je na voljo preko e-vozovnice, ki je precej standard za industrijo. Res lepo vidik službe je spletna stran, ki je polna koristnih informacij in funkcij. Center za podporo daje gladko potek izmenjave in pomaga izobraziti uporabnike na zahtevnih poslov.

Živi posodobitve zapolni mesto preveč. Napoved polje v zgornjem levem ohranja uporabniki na tekočem z vsemi posodobitvami in vprašanj. Na primer, je bilo naslednje sporočilo objavil v času pisanja tega članka:

"BitMEX doživlja rekordno obremenitev v tem trenutku zaradi nedavnih gibanj cen Bitcoin. Naša ekipa motor s polnim delovnim časom za izboljšanje učinkovitosti, zagotavljanje izboljšanja za uspešnost 20%, v petek in se nadaljuje. Predvsem pa je BitMEX zavzema za pravilnost v trgovalni motorja in revidiranja v realnem času pravilnost. BitMEX pozicije in naročila so vedno notranje skladna z odprto zapreti. "

V živo klepet med trgovci klopi tudi skupaj v spodnjem desnem kotu zaslona. Čeprav to morda ne bo direktna linija za BitMEX, je še vedno zelo ohladi, da je sposobna sodelovati z drugimi Bitcoin trgovce znotraj menjalnega-plus, je to znano kot trollbox.

Varnost informacij je naložen na spletno stran, ki je vedno treba za mene, ko sem iskal na novo izmenjave. Z BitMEX, lahko hitro ugotovite, kdo je lastnik platformo in kako oni vodenje sredstva varna. Umiki Multisig da lahko le partnerji podpišejo, hladilnice in Amazon Web Services so vrhunce, ko gre za varnost.

Javno mnenje / Online Komentarji

Ne obstaja poplavo javnih pregledov za BitMEX. Ni preveč, da se glasi na velikih revizijskih strani kot TrustPilot, verjetno zato, ker je tehnična zadeva trgovanja marže ni v splošni javnosti splošno znano. Ni grozljive zgodbe so se ponudili, kljub spodobno lovu. Reddit in podobnih forumih ponavadi bolj napolnjene s tehničnimi vprašanji in govorjenja.

V mojih mislih, to predstavlja pozitiven znak za izmenjavo trgovanja, saj vsi vemo, slabe ocene ponavadi širijo govorice.

Zaključek: Je BitMEX Good Exchange?

Če veš, kaj delaš in bi radi na trgu vodilni derivatov cryptocurrency trgovalne platforme, nato pa se bo BitMEX biti srečna izbira za vas. Za tiste, ki iščejo bolj preproste izmenjave za nakup in prodajo nekaj Bitcoin, predlagam da pogledaš v nekaterih drugih bolj uporabniku prijazne možnosti.

BitMEXteam uporabljajo svoje finančno in spletni razvoj izkušnjo ustvariti gladko platformo, ki omogoča nemoteno trgovanje držeč uporabnike obvestil. Živi posodobitve funkcije, kot jeziček napoved in funkcije live chat, zagotoviti, da se nekaj dodatnega bonusa pri zagotavljanju, da ne boste nikoli zamudili odločilnega novice. Takse okrogle stvari off, da bi izmenjava privlačna vsestransko paket.

Sorodne novice


Post Tacocoin

Pregled CryptoSteel (ga je zapisal, potegnil in razbil na tla)

Post Tacocoin

Bitcoin proti Ethereum: primerjava kriptokultnosti

Post Tacocoin

2017 najboljših Bitcoin denarnic za mobilno napravo Android

Post Tacocoin

Bitcoin Trezor pregledal - ali je to varno?

Post Tacocoin

Podarite darilo Bitcoin za božične daritve - Bitcoin Gift Ideas

Post Tacocoin

Pregled coinbase: 6 spornih vprašanj, ki jih morate vedeti

Post Tacocoin

Bithumb pregled - nakup Bitcoins v Koreji

Post Tacocoin

Bitseed pregled - Plug & Play polno bitcoin vozlišče

Post Tacocoin

Best Dash Mining Hardware - Antminer D3 pregled

Post Tacocoin

Pregled Bitcoin Billionaire App (Hacks, Cheats in Mod apk)

Post Tacocoin

Pregled EToro Cryptofund: vlaganje v Bitcoin, Ethereum in še več

Post Tacocoin

Coinmama proti Coinbase - kupi Bitcoin 150 dolarjev z Mojo kreditno kartico