Bithumb pregled - nakup Bitcoins v Koreji | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Bithumb pregled - nakup Bitcoins v Koreji

Bithumb pregled - nakup Bitcoins v Koreji

Bithumbis izmenjavo cryptocurrency s sedežem v Seulu v Južni Koreji. Ustanovljeno leta 2013, omogoča za nakup, prodajo in skladiščenje Bitcoin kot tudi vrsto drugih cryptocurrencies. Ne samo, da je eden od največjih in najvišjo obsega izmenjave cryptocurrency v Južni Koreji, je tudi med svetovnimi voditelji po obsegu trgovanja Bitcoin.

Z družbo, imenovano BTC Korea.Com Co Ltd deluje, se sedež Bithumb se nahaja v Seulu v Južni Koreji. Malo več kot to je znano o podjetju, saj je zelo malo informacij, da je mogoče najti na spletu. Kar zadeva same platforme, je preprost za uporabo z malo na poti naprednih funkcij, zaradi česar je idealen za začetnike, ki iščejo uporabniku prijazno platformo, ne da bi preveč zapletov.

Na srečo, vam ni treba, da je tekoče v korejščini, da bi lahko uporabila Bithumb. Izmenjava podpira več jezikov, v angleščini, španščini, kitajščini, japonščini in hindi tudi na voljo. Ko gre za trgovanje, obstajajo tri glavne možnosti trgovanja: splošno trgovanje, enostavno trgovanja, in rezerviran trgovanja. Te možnosti vam nekaj prožnosti, odvisno od tega, kako želite, da kupujejo in prodajajo cryptocurrency.

Podpora valuta

Z Bithumb čemer izmenjavo cryptocurrency s sedežem v Južni Koreji in v prvi vrsti služijo ljudem iz Južne Koreje, ki jih ponuja samo trgovanje parov s južnokorejski von (KRW). Na žalost, ni BTC / ETH seznanjanje voljo še, ampak to je lahko na voljo v bližnji prihodnosti.

V nadaljevanju boste našli celoten seznam cryptocurrencies trenutno na voljo na Bithumb. V zadnjih mesecih so videli dodajanje Litecoin (LTC), Bitcoin Gold (BTG), in Zcash (ZEC). Bilo je govorice, da bi bili Bithumb dodal NEO, vendar se to ni zgodilo, kot doslej.

 • Bitcoin (BTC)
 • Ethereum (ETH)
 • Dash (DASH)
 • Litecoin (DO)
 • Ethereum Klasična (ETC)
 • Valovanje (XRP)
 • Bitcoin Cash (BHC)
 • Monero (XMR)
 • Zcash (ZEC)
 • Qtum (QTUM)
 • Bitcoin Gold (BTG)

Podpora Bithumb država

Kot pri večini šifrirnih izmenjave, Bithumb je na voljo za večino držav. Dejstvo je, da ponuja tudi mednarodno podporo strankam. Vendar pa je treba preveriti zakonitost cryptocurrency v vašem mestu pred začetkom trgovanja. Prav tako ne pozabite, da je možnost samo fiat valuta won; ni možnosti za trgovanje z USD, EUR ali GBP.

Bithumb pristojbine

Pristojbine Bithumb so konkurenčni. Izdelava polog Bithumb je brezplačna. To je v primeru, če ste odlaganje zmagal ali cryptocurrency kot Bitcoin ali Ethereum. Umik zmagal nosi KRW pristojbino 1000, ki je enaka $ 0.92 kot v času pisanja tega članka. V zvezi z umikom Crypto, pristojbine so naslednji:

 • Bitcoin (BTC): 0,0005 Bitcoin
 • Ethereum (ETH): 0,01 Ethereum
 • Dash (DASH): 0,01 Dash
 • Litecoin (DO): 0,01 Litecoin
 • Ethereum Klasična (ETC): 0,01 Ethereum Klasična
 • Valovanje (XRP): 0,01 valovanje

Bithumb je nizki stroški so ena od njenih glavnih prednosti. Vendar, čeprav so njeni trgovinski stroški nizki, če ste zunaj Južne Koreje, ste verjetno, da bi imeli koristi od tega, kot boste morali dejavnik v menjalnih tečajih in mednarodnih pristojbin za prenos.

Bithumb podporo strankam

Medtem ko je izmenjava cryptocurrency da nakup in prodaja kripto razmeroma hitro in enostavno, pogosto razočara, ko gre za podporo strankam. Bithumb ne ponujajo storitve za podporo 24/7 stranke. Še več, da je mednarodna podpora strankam na voljo v angleškem jeziku. Torej, če ste zainteresirani za uporabo tega južnokorejski izmenjavo cryptocurrency, lahko vsaj to z vednostjo, da je pomoč, če jo potrebujete.

Glede na uradni spletni strani Bithumb je, so mednarodne klice zaračunavajo na običajne nacionalne stopnje. Vendar, če niste navdušeni na klice v tujini, jih lahko kontaktirate preko e-pošte.

Javno mnenje in spletnih pregledi

Ni veliko količino informacij, ki se nahajajo v angleščini o Bithumb, saj je velika večina njegovih uporabnikov, s sedežem v Južni Koreji. Vendar pa je bilo nekaj spletnih pregledi Bithumb. Splošno mnenje je, da je izmenjava veliko prostornino z razumnih stroškov.

Bithumb je Južna Koreja je najbolj priljubljena izmenjavo cryptocurrency, kot je razvidno iz njenih velikih količinah trgovanja, še zlasti v primeru Bitcoin. Vendar pa ta izmenjava ni brez vprašanj; 2017 videli dva opaznih težav, ki na naslovnice v svetu šifrirnih.

V juliju 2017 je bila Bithumb domnevno vdrl, z nekaterimi 1,2 milijarde zmagal ukradenih iz računov uporabnikov. Obstaja nekaj razprave o izvoru kramp. Bithumb zanikal, da so bili njegovi strežniki kramp, ki navaja, da je bil domači računalnik enega od svojih zaposlenih ogrožena.

Ne glede na primer, so po ocenah 30.000 uporabnikom, je dejal, da so bili prizadeti. Po Bithumb kramp, Bithumb objavila načrte za nadomestilo uporabnike. Če nič drugega, je bila izkušnja velik opomin, da ne zapustijo velike količine denarja na borzah. Namesto, prenese svoje kovance v denarnici za hrambo.

Drug problem je prišlo v novembru 2017, ko Bithumb strežniki crashedas ogromno število uporabnikov poskušal prodati svojo Bitcoin Cash. To je povzročilo veliko uporabnikov izgubi velike količine denarja, kot je cena hitro padla. Tudi to nam pošlje sporočilo, da je to nespametno, da se brezpogojno zaupanje v vsakem zameno cryptocurrency, saj se lahko zgodi karkoli.

Zaključek

Na splošno, Bithumbis preprosto izmenjavo cryptocurrency, ki je relativno enostaven za uporabo. Vendar pa bo izkušeni trgovci verjetno raje druge izmenjave zaradi pomanjkanja Bithumb v naprednih funkcij. Nizke provizije in podpora strankam 24/7 so zagotovo prednosti, ki pa se lahko izniči dejstvo, da boste morali upoštevati menjalne tečaje in mednarodne pristojbine za prenos, če niste s sedežem v Južni Koreji.

Obstajajo tudi nekateri pomisleki o varnosti in zanesljivosti Bithumb, in to ni pomagalo dejstvo, da je zelo malo informacij o podjetju na spletu.

Sorodne novice


Post Tacocoin

Pregled Kraken - Ali je ta Bitcoin Exchange zanesljiv?

Post Tacocoin

BTC robot pregled - je to prevara? Dejanski rezultati uporabnikov bitke

Post Tacocoin

Coinmama proti Coinbase - kupi Bitcoin 150 dolarjev z Mojo kreditno kartico

Post Tacocoin

TREZOR proti LEDGER - Hands On Hardware Denetni pregled

Post Tacocoin

Pregled Billion Coin (TBC) - Kako prevara greva

Post Tacocoin

2017 najboljših Bitcoin denarnic za mobilno napravo Android

Post Tacocoin

Bitcoin Miner pregled: AvalonMiner 721 (Avalon 7) - Ali je to vredno?

Post Tacocoin

Pregled AvaTrade Bitcoin Trading

Post Tacocoin

Coinbase proti Circle - Poskusil z obema $ 500 Tukaj sem našel

Post Tacocoin

Najboljše Bitcoin Denarnice za iOS (iPhone, iPad)

Post Tacocoin

Bitcoin proti Ethereum: primerjava kriptokultnosti

Post Tacocoin

Najboljša Litecoin rudarska strojna oprema - Antminer L3 Scrypt Miner pregled