Pregled Bitfinexa: največji svetovni trg po obsegu | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Pregled Bitfinexa: največji svetovni trg po obsegu

Pregled Bitfinexa: največji svetovni trg po obsegu

Bitfinexis največji svetovni izmenjave Bitcoin vol. 5.77 milijona bitcoins trguje prek Bitfinex od sredine aprila do sredine oktobra 2017, skoraj dvakrat obseg najbližji konkurenti Bitfinex, vključno Kraken (3.650.000 BTC) in Coinbase (3.060.000 BTC).

Velik obseg je pomembno za trgovce, saj zagotavlja nizko širjenje, ki je razlika med najboljšo ponudbo in povpraševanjem.

Courtesy of Bitcoinity.org, tukaj je graf prostornine v tem obdobju, z Bitfinex prikazana v oranžni barvi:

Torej, če Bitfinex je največji, mora biti najboljši, kajne? No...

Bitfinex Težave

Ni skrivnost, da se je Bitfinex doživela svoj delež težav. April 2016 kraje skoraj 120.000 BTC iz Bitfinex stoji kot drugo največje Bitcoin rop v zgodovini, zasenči le z izgubo v višini okoli 750.000 BTC glede na Mt. Gox.

Ključna razlika med GOX in Bitfinex je, da je ta, ki svojim strankam celoto. Čeprav niso bili prizadeti vsi računi, Bitfinex je odločitev za širjenje izgubo med vsemi strankami; vsi uporabniki je 36% "odbitke" na svojih računih vrednosti. Eno leto kasneje, so bile vse stranke v celoti nadomestiti, vsaj tiste, ki bi potekala svoje BFX žetonov, kar predstavlja NOE iz Bitfinex.

Težave se ni končala tam Bitfinex. Aprila leta 2017 so bančni računi Bitfinex je zamrznila svoje korespondenčne banke, Wells Fargo. To stanje traja več tednov, kar vodi do pritožb strank in vseh vrst izkrivljanja cen Bitfinex je. Normalna služba je bila nazadnje obnovljena, čeprav so ameriški dolar in ameriške stranke, ki jih Bitfinexas ne sprejme rezultat teh bančnih glavobolov.

To pomeni, da ne obstaja način, da se sredstva na Bitfinex račun z fiat valute v tem trenutku.

Napredne trgovanja Lastnosti

Bitfinex ima napreden in prilagodljiv GUI, več kot 50 trgovalnih parov (npr BTC / ETH), in obilnimi vrste naročil, kot so omejitve, trg, stop, stop-mejo, zamujala stop, izpolnite ali ubiti, in pomanjšana naročila. Te funkcije združujejo, da bi bilo priljubljena izmenjava z bolj sofisticiranimi cryptocurrency trgovcev.

Valuta Podpora in pristojbine

Bitfinex je tehnično vse-kripto izmenjava na tok.

Bitfinex kljub temu, podpora za vrvico (USDT), kvazi-fiat žeton neuradno vezan na ceno ameriškega dolarja. Dejansko Bitfinex je glavni delničar v privezi in je verjetno večinski teh kovancev.

Medtem ko Tether je zelo koristno, da trgovci, ki je (na splošno), kot je stabilen v ceni kot USD, ne da bi s tem povezanih pomanjkljivosti počasnih in dragih mednarodnih času prenosa, je še vedno občutljiva na znatno regulativnega tveganja.

Prosti depoziti in dokaj poceni withdrawalsare voljo za Bitcoin in naslednjih altcoins in ICO žetonov: Litecoin, Ethereum (Classic), Zcash, Monero, Dash, ripple, jota, EOS, Santiment, OmiseGO, Bcash, NEO, metaverse tehnoloških platform, Qtum, Aventus, EDO, in Bitcoin Gold.

Trgi in storitve

Poleg tega zagotavlja približno 51 valutno trgovanje parov iz različnih valutnih parov (za zmerno največje plačilo kupcu za 0,2% ali pristojbino za kavo za 0,1%), Bitfinex zagotavlja tudi trge za tako imenovano verigo Split žeton (SVC). Ti predstavljajo tako za imetnike Bitcoin špekulirati o uspehu prihodnjih trdih vilic poskusov, kot so SegWit2x.

Za tiste, ki želijo trgovati večje količine (100.000 $ +) za cryptocurrency zasebni, Bitfinex zagotavlja over-the-counter (OTC), sistem trgovanja. Ta storitev se ujema, in verjetno zagotavlja, večjih zasebnih poslov.

Trgovska marža in financiranje marža

Marža tradingessentially množi izpostavljanju trgovca na trgu s pomočjo vzvoda, s katerim bi $ 10 kos v ceno Bitcoin pri 10x vzvod za posledico 100 $ dobička ali izgube. Bitfinex ponuja največ 3.3x vzvoda.

Sredstva Margin omogoča uporabnikom, da bi nudila likvidnosti trgovcem marže v zameno za plačila dnevne obresti. Za izračun potencialne donose, priporočamo koristne BFXdata kalkulator.

Opozorilo: Margin trgovanje širi v pozitivni in negativni tveganja in ni priporočljiva za nove trgovce. Sredstva Margin zaklene vaših sredstev na Bitfinex za čas trajanja posojila.

Nakup Omejitve

Kot Bitfinex navaja provizijo kupcu 0,1% za tiste, ki trgujejo 30 milijonov $ ali več na mesec, se lahko domneva, da ne obstaja nobena omejitev nakup tistega ponudbo na trgu.

Zasebnost

Bitfinex zahteva preverjanje za uporabo privezi in hitrem umike cryptocurrency. Vendar pa je izmenjava še vedno popolnoma uporabna za tiste, ki želijo le e-poštni naslov. Bitfinex ponuja tudi neposreden dostop prek storitve Torhidden.

Zaključek

Če ste novi v cryptocurrency in je videti, da bi dobili svoje prve kovance, Bitfinex ni za vas. Pomanjkanje možnosti financiranja fiat onemogoča nakup kripto z rednim denarja. Tudi če vam uspe, da sredstva na računu, bo zapleten vmesnik seveda traja nekaj časa, da bi obvladali in da bo bolj verjetno dragih napak. Novinci se svetuje, da se držijo z enostavnejšo izmenjavo, ki ponuja različne znane možnosti plačila.

Po drugi strani pa, če ste izkušen cryptocurrency trgovec, Bitfinex verjetno ponuja vse, kar potrebujete in še več. Glavni žreb je verjetno visoka Bitcoin in Ethereum likvidnosti platforme, vendar njegova sredstva marža, finančni vzvod, in več vrst naročilo ponujajo veliko prilagodljivost.

Sorodne novice


Post Tacocoin

Bitmain Antminer R4 pregled - ni prepričan, da je vreden svojega denarja

Post Tacocoin

Bitcoin CoolWallet pregled - to je dejansko Cool Wallet

Post Tacocoin

Pregled GDAX - napredna izmenjava Coinbase, kako dobra je?

Post Tacocoin

Pregled Xcoins - ali je legit način nakupa Bitcoinov?

Post Tacocoin

Pregled Kraken - Ali je ta Bitcoin Exchange zanesljiv?

Post Tacocoin

Antminer T9 proti Antminerju S9 - Kdo je najboljši Bitcoin Bitcoin Miner?

Post Tacocoin

Iščete alternativo Bitcoin? Tukaj je 6 kovancev, ki jih je treba upoštevati

Post Tacocoin

Najboljša Litecoin rudarska strojna oprema - Antminer L3 Scrypt Miner pregled

Post Tacocoin

2017 najboljših Bitcoin denarnic za mobilno napravo Android

Post Tacocoin

Litecoin LTC robot pregled - nepristranski, 100% pravi podatki

Post Tacocoin

Kaj je Zenski protokol? November analiza ICO

Post Tacocoin

Xapo pregled: 3 stvari, ki jih morate vedeti