Bitbay pregledal: odkup Bitkoinov na Poljskem | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Bitbay pregledal: odkup Bitkoinov na Poljskem

Bitbay pregledal: odkup Bitkoinov na Poljskem

Bitbayis poljskega izmenjave Bitcoin, ampak omogoča globalno trgovanje. Zdi se, da na manjše strani, s skupnim marketcap manj kot $ 500.000 dolarjev accordingto CoinMarketCap.com Bitbay. Z manjšimi izmenjave Bitcoin, je njihov ugled in zgodovino na splošno ni tako znana. Vendar pa je manjše izmenjave tudi manj privlačne cilje za Bitcoin hekerji. Bitbay se lahko uporablja za trgovino Bitcoin, litecoin, eter in lisk, kar valuto trguje precej prožnosti.

Za poljske uporabnike, lahko dejansko dobili debetna kartica BitBay, da bi lokalne nakupe in transakcije. Ta kartica je vezana na vaš BitBay račun in je podprta z MasterCard. Obstajajo tudi funkcije za plačevanje računov in nakup Bitcoin prek SMS-ov.

Spletna stran Bitbay je privlačna in relativno enostaven za uporabo. Kot flashier mestu z veliko funkcij, se lahko uporabniški vmesnik je malo bolj zapletena, kot druge izmenjave Bitcoin. Poleg tega bo na mestu porabijo malo več svoje pasovne širine, vendar to ne bi smel biti problem za večino uporabnikov.

Kot pri večini tradicionalnih borzah, si lahko postavite ponudbo, ki določa tako ceno, ki ste jo pripravljeni plačati, in koliko bitcoins (ali drugi kovanci), ki ga želite kupiti. To lahko storite tudi instant transakcijo, ki vam bo omogočilo, da hitro nakup (ali prodaja) kovance na trenutnem trgu določi ceno. Nadalje, lahko imate tudi bot storiti trgovanje za vas. Boste določajo nekatere smernice, kot so ciljno ceno, po kateri želite kupiti ali prodati. To je velika značilnost dodano vrednost za trgovce, ki ne morejo spremljanje trgov dan za dnem-out.

Takse so precej nizke za transakcije, ki poteka from.43% to.25%. BitBay ni najcenejša storitev tam, ampak na splošno je zelo dostopna. Večina njihovih pristojbin za umike in druge dejavnosti so tudi precej poceni. Cene na splošno se zdi, da so v skladu s tržnimi cenami. Seveda pa se lahko cene razlikujejo od zameno za izmenjavo, tako da je vedno dobra ideja, da preverite nekaj izmenjav pri nakupu bitcoins.

Še ena stvar, da razmisli je Bitbay spletna podpora. Uporaba pomenke aplikacijo na dnu podpore zaslona je vedno en klik stran, ki je zelo koristen.

Na navzdol strani je bilo nekaj reportsabout stabilnost Bitbay'ssite v prejšnjih spletnih pregledov. Skupna reviewsseem biti pozitiven storitve, čeprav.

BitBay je trdna izbira, predvsem za poljske in evropske Bitcoin trgovcev. Za tiste zunaj regije, lahko lokalne odločitve bolj smiselno.

Sorodne novice


Post Tacocoin

Bitseed pregled - Plug & Play polno bitcoin vozlišče

Post Tacocoin

Pregled za Coinomi - mobilna denarnica za več kriptokutentov

Post Tacocoin

Pregled AvaTrade Bitcoin Trading

Post Tacocoin

Antrouter R1 pregled - Antminerjev brezžični miner

Post Tacocoin

Pregled CryptoSteel (ga je zapisal, potegnil in razbil na tla)

Post Tacocoin

Pregledali smo Luno (prej BitX) Bitcoin Exchange in Wallet

Post Tacocoin

Pregled: Paxful proti lokalnim Bitcoins

Post Tacocoin

Pregled Billion Coin (TBC) - Kako prevara greva

Post Tacocoin

Pregled storitve GreenAddress.it

Post Tacocoin

Iščete alternativo Bitcoin? Tukaj je 6 kovancev, ki jih je treba upoštevati

Post Tacocoin

Pregled GDAX - napredna izmenjava Coinbase, kako dobra je?

Post Tacocoin

Pregled binanciranja: Ali je zakonita kriptokultivna izmenjava?