Iščete alternativo Bitcoin? Tukaj je 6 kovancev, ki jih je treba upoštevati | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Iščete alternativo Bitcoin? Tukaj je 6 kovancev, ki jih je treba upoštevati

Iščete alternativo Bitcoin? Tukaj je 6 kovancev, ki jih je treba upoštevati

Bitcoin je kralj digitalnih valut, vsaj za zdaj. Obstaja več konkurenčnih digitalnih valut, kljub temu, da bi en dan tekmec Bitcoin.

Mnogi od teh valut trdijo, da ponujajo določene tehnične prednosti pred Bitcoin. Druge valute jemljete popolnoma nov kota na digitalnih valut, poskušam, da ne le ponuditi alternativo denarju, ampak tudi ponuditi priložnosti za razvoj programske opreme, socialnih medijev platform in druge storitve, ki jih poganja na blockchain.

Za zdaj, Bitcoin ima veliko prednost pred konkurenco, vsaj v smislu tržni kapitalizaciji. S pokrovčkom na trgu 10 milijard dolarjev dolarjev kot pisanja tega članka, Bitcoin je približno desetkrat večji od najbližje konkurence. Kljub temu pa bi lahko nekega dne Ethereum, Steem, Litecoin, ali še kandidata ukrasti krono. Zato bomo vzeti trenutek, da gredo čez glavnih konkurentov Bitcoin je.

Challenger: Ethereum (& Ethereum klasična)

Je Ethereumhas pridobil veliko pozornosti kot prepozne. Namen tega javnega programska oprema blockchain podpreti veliko več kot "le" digitalni valuti. Razvijalci lahko dejansko programsko kodo, nato pa moč, da programske opreme prek javnega blockchain.

Posamezniki lahko potem prodajajo svoje procesorske moči in je treba plačati z "eter" -a digitalno valuto nekoliko soroden bitcoin- v zameno. Trenutno etherium je drugi največji na svetu cryptocurrency s tržno kapitalizacijo.

Po kramp nazaj v juliju, Ethereum razdeljen na dva konkurenčnih valut. "Novi" Ethereum (samo imenovani Ethereum) undid kramp. "Classic" Ethereum ohranila kramp. Zdaj, dve Ethereums tekmujejo med seboj.

Ethereum sama je tržna severno od $ 1 milijardo dolarjev, in je druga največja digitalna valuta, zamujala samo Bitcoin. Ethereum classic je tržna nekaj več kot 141 milijonov $, kar je četrta največja digitalna valuta.

Kliknite tukaj, če želite izvedeti več o Ethereum

Ripple: Bitcoin tekmec ali spremljevalec?

Ripple pojavil leta 2012 in je sedaj zelo priljubljena obdelavo online plačilo platforma in digitalna valuta. Morda najbolj pomemben vidik valovanje, je dejstvo, da omogoča takojšnjo pretvorbo v različnih valutah. Lahko se celo spremeniti Bitcoin za valovanje, in obratno.

Ripple se ne vidi kot konkurenta za Bitcoin, temveč kompliment. S tem, valutnih konverzij preprosto, lahko valovanje dati Bitcoin uporabnikov in drugih preprost dostop do običajnih valut. OpenCoin, družba za valovanje, namerava razdeliti 100 milijard valove, čeprav bo šele pol dajo v promet.

S pokrovčkom trgu $ 220 milijonov dolarjev, Ripple je tretja največja svetovna digitalna valuta.

Kliknite tukaj, če želite izvedeti več o Ripple

Litecoin: zagotovo ni "Lite" Teža

Litecoin je eden od starejših alternativnih digitalne valute tam, ki je nastala leta 2011. Kot Bitcoin, ni osrednji organ, se novi kovanci ustvarjena skozi reševanje algoritmov, in sčasoma ti algoritmi postajajo bolj težko rešiti.

Obstaja veliko pomembnih razlik, vendar. Mejna vrednost celotne cap Litecoin je nastavljena na 84 milijonov, v primerjavi z Bitcoin je 21 milijonov. Algoritmi sami so veliko lažje reševati in jih je še vedno mogoče rešiti brez posebne rudarske opreme. Nadalje so litecoin bloki ustvarili vsakih 2,5 minut, v primerjavi z 10 minut Bitcoin je, tako da je možno, da podpira veliko več transakcij.

Trenutno Litecoin je četrta največja svetovna digitalna valuta, s kapo na trgu, tehta približno 175 milijonov $.

Kliknite tukaj, če želite izvedeti več o Litecoin

Steem

Takoj za Litecoin s pokrovčkom na trgu približno 170 milijonov $ je steem. Steemitis med bolj zanimivimi platform tam. Ljudje se lahko plača z steem, pisati in kurat izdelki. Lahko tudi ocenite in pripombe o izdelkih, tudi pridobivanje steem.

Sprednja stran Steemit, ki nekako izgleda kot Reddit, ki je napolnjena z veliko paleto zgodb. Namesto rudarstvo bitcoins, ali jih kupujejo, če želite zaslužiti Steem, potem boste morali prispevati k skupnosti. Steem se je začela ravno v tem letu (2016) in še je že zagotovila veliko kapo na trgu. Ne bodite presenečeni, če se ta platforma postane še razlog v prihodnosti.

Kliknite tukaj, če želite izvedeti več o Steem

Dash

Dash je tesno temelji na Bitcoin programske opreme. V bistvu, razvijalci želeli lotiti nekaterih težav v Bitcoin, kot so počasne času obdelave transakcij, in tako odločili, da ustanovijo novo valuto, preprosto z naslovom "dash".

Kot Bitcoin, dash ima napredne funkcije zasebnosti. Nekateri bi celo rekli, da dash, ponuja izboljšano zasebnost. Dash, ponuja tudi takojšnje transakcije, medtem ko lahko Bitcoin transakcije traja nekaj minut. Nadalje, pomišljaj uporablja, kar je zahteva "Masternodes" za dvojno preveri blockchain in zagotoviti, da se ga ne preveč manipulira.

Takse so nizki, sistem je globalna, in kot Bitcoin, je črtica še vedno P2P brez centraliziranega organa. Glede na tehnične prednosti tej valuti, je vsekakor vredna skoraj uro.

Kliknite tukaj, če želite izvedeti več o Dash

Dogecoin

Dogecoin je najmanjša digitalna valuta na seznamu, s kapo na trg le 25 milijonov $. Kljub temu, kaj dogecoin manjka v velikosti, je vseeno za z razmeroma zvestih oboževalcev. Dogecoin dobi svoje ime in blagovno znamko iz "doža" Internet meme, ki se pokaže v Shiba Inu psa. Ta pameten branding je pomagal, da dogecoin enega izmed bolj znanih Bitcoin alternativ.

Dogecoin rudarji lahko obdelujejo transakcije v le približno minuto. Poleg tega, za razliko od Bitcoin in mnogih drugih šifrirnih-valut, ni omejitev za število dogecoins, ki se lahko kopljejo. To pomanjkanje zgornje meje, in enostavnost rudarstvu, pa pomeni, da so posamezni dogecoins ni vredno preveč, s sto jih je bilo vredno le nekaj penijev.

Kliknite tukaj, če želite izvedeti več o Dogecoin

Zaključek: Bitcoin vodi dirko, vendar je konkurenca zaostritev

Bitcoin se ne bo odšel kadarkoli prej, in skozi bližnji prihodnosti, bo najverjetneje ostal premier svetovna digitalna valuta. Kljub temu, konkurenti za najboljšo altcoinlike ethereum in steem ponujajo zelo unikatne pletenine na digitalnih valut. Druge, kot Dash in Ethereum, morda bolj tehnično zvok. Kot rezultat te konkurenčne valute lahko nekega dne dohitijo ali celo preseči, Bitcoin.

Poleg navedenih valutah v tem članku, obstaja več drugih vredni tekmeci. NEM, MaidSafeCoin in NXT so le nekaj konkurenčnih valut, ki pridejo na misel. V prihodnosti je digitalna valuta okolje, je prepričan, da se razvijajo, zato poskrbite, da boste obdržali vaše oči na njej.

Sorodne novice


Post Tacocoin

2017 Best Bitcoin namizne denarnice - 4 denarnice pregledane (Mac, Windows, Linux)

Post Tacocoin

Bitmain Antminer R4 pregled - ni prepričan, da je vreden svojega denarja

Post Tacocoin

Pregled Bitcoin Billionaire App (Hacks, Cheats in Mod apk)

Post Tacocoin

Antminer S9 pregled - 6 stvari, ki jih morate vedeti pred nakupom

Post Tacocoin

Najboljša eterična denarnica (posodobitev leta 2018) - 5 pregledanih možnosti

Post Tacocoin

Best Bitcoin Storitve za Escrow

Post Tacocoin

Bitbay pregledal: odkup Bitkoinov na Poljskem

Post Tacocoin

Pregled Xcoins - ali je legit način nakupa Bitcoinov?

Post Tacocoin

Najboljše Bitcoin Denarnice za iOS (iPhone, iPad)

Post Tacocoin

Pregled GDAX - napredna izmenjava Coinbase, kako dobra je?

Post Tacocoin

Bitseed pregled - Plug & Play polno bitcoin vozlišče

Post Tacocoin

HitBTC pregledal: Ali je Next Big Exchange?