Najboljša Bitcoin denarnica za leto 2014 - Blockchain proti MyCelium proti Coinabse | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Najboljša Bitcoin denarnica za leto 2014 - Blockchain proti MyCelium proti Coinabse

Najboljša Bitcoin denarnica za leto 2014 - Blockchain proti MyCelium proti Coinabse

Po zadnjem pregledu vrh Bitcoin exchangesI odločil, da je čas za pregled najboljših Bitcoin denarnice na trgu danes. Preden začnem s svojim pregledom mislim, da nekateri ljudje ne vedo, kaj je Bitcoin denarnico še. V ta namen sem ustvaril ta kratki animirani video, ki bo razložil vse, kar morate vedeti.

Zdaj, ko imamo, da je od načina, kako je pomembno, da razumemo, da obstajajo različne vrste denarnice na voljo.

Namizni Denarnice

# 8211; Programska oprema, ki sedi na računalniku in je povezan z internetom. V tem primeru trdi disk računalnika je dejanski denarnico in če dobi ukraden, tako da so Bitcoins, ki so shranjene na njej.

Mobilni Denarnice

# 8211; Podobno kot pri namiznih denarnice samo tokrat mobilna naprava deluje kot kraj, kjer so Bitcoins shranjeni.

Spletne denarnice

# 8211; Spletna stran, ki shranjuje Bitcoins na svojih strežnikih. To v bistvu pomeni, da ste daje svoje Bitcoins za nekoga drugega, da jih varno za vas.

Hibridni Denarnice

# 8211; To je v bistvu neodvisna denarnico (namizni ali mobilni), ki je dostopna prek spleta z uporabo gesla. Pomislite na to kot varen znotraj banke, če banka nima ključ do nje (samo delate).

Pri tem pregledu bom kritje spletnih storitev je danes ponuja, saj so bolj dostopna za novince (in to je po vsem mestu, za novince).

Blockchain.info
 

Tip Denarnica: Hybrid Denarnica (na voljo tudi kot mobilna aplikacija tudi)

# Uporabnikov: 1601540

Ocena na Google Play: 4,2 (od 1.515 uporabnikov)

Ki ga upravlja: Qkos Services Ltd (UK temelji, ustanovljena 2004)

Pros: Blockchain.info vam daje priložnost, da se odpre toliko Bitcoin denarnice (naslovov), kot bi želeli in lahko nastavite od koder se bo plačilo poslano ali prejeto vsakič. Mobilna aplikacija omogoča tudi takojšen dostop do vaše denarnice iz kjerkoli že ste. Za bolj napredne uporabnike, ki se lahko iščejo zasebnost pri pošiljanju Bitcoins, da je v skupni rabi Coinoption. Shared Coin zagotavlja zasebnost za svoje transakcije, ki jih združuje transakcije z drugimi ljudmi.

Slabosti: Zdi se, da je uporabniški vmesnik za aplikacijo Blockchain.info Android malo manjka, kot mnogi uporabniki so se pritoževali o tem. Glavna vprašanja so seznanjanje naprav in vprašanja geslo. Lahko rečem, iz osebnih izkušenj, da sem naletela na nekatera od teh vprašanj sam, vendar nobeden od njih ni mogoče rešiti v nekaj minutah. Glavni con bi verjetno, da ste odvisni od 3rd stranka za shranjevanje Bitcoins in v bistvu so izpostavljeni njihovi varnostni ukrep - kot lahko vidite hereit včasih ni dovolj (čeprav je v vseh pravičnosti je to približno pred enim letom).

Coinbase

Tip Denarnica: Spletna Denarnica (na voljo tudi kot mobilna aplikacija tudi)

# Uporabnikov: 1200000

Ocena na Google Play: 4,2 (od 1.743 uporabnikov)

Ki ga upravlja: Coinbase inc. (US Based, ustanovljena 2012)

Na splošno: Ranked # 2 od top 3 Bitcoin denarnice. Coinbase vam omogoča dostop do Bitcoins preko svoje spletne strani in vašega mobilnega telefona z uporabo izvorne aplikacije Android. IOS Aplikacija Coinsbase je izdal na App Store je bil odstranjen s Apple novembra 2013 in je zdaj mogoče vedeti, kdaj se bo to znova izdano (odstranitev je bila zaradi zavrnitve Applov Bitcoin aplikacij). Ena izmed najboljših stvari Coinbase vam omogoča, da je za uporabo storitve SMS za nakup in pošiljanje Bitcoins.

Pros: Glavna prednost te aplikacije je, da vam omogoča, da takoj kupiti Bitcoins iz Coinbase. To odpravlja težav poskuša najti način za nakup Bitcoinseach, ko boste potrebovali nekaj. Prav tako se zdi, da je pozitivno Coinbase za storitve in aplikacije velika večina mnenja strank.

Cons: Najbolj očitna pomanjkljivost Coinbase bi bilo, da je na voljo le v ZDA. Tudi če ste uporabnik iPhone boste verjetno morali najti alternativo, kot je Blockchain.info. Druga velika pomanjkljivost pa Coinbase je, da podarjamo svoje Bitcoins v 3. Osebi za zaščito. To pomeni, da če dobi Coinbase kramp ali gre v stečaju, na primer, lahko izgubite Bitcoins (npr uporabnikom Mt.Gox, ki so izgubili svoje sklad, ko je izmenjava postala insolventna).

  micelija

Tip Wallet: Mobilni Denarnica

# Uporabnikov: 

50.000

Ocena na Google Play: 4,7 (od 765 uporabnikov)

Ki ga upravlja: Megion raziskave in razvoj (s sedežem v Avstriji)

Na splošno: Nastajajoče Bitcoin mobilno denarnico, ki se zdi, da se vedno bolj oprijem v zadnjem času, je micelij navedeno, da združi enostavnost uporabe in hitrost, s polno močjo do končnega uporabnika, saj ga ohranja svoje zasebne ključe. To pomeni, da se ne zanašajo na kateri koli 3. Stranka (kot Blockchain.info na primer) in shranjevanje zasebnih ključev na telefonu.

Pros: Verjetno najpreprostejši mobilno denarnico danes. Micelij je tudi uvajanje na funkcijo, imenovano Lokalna Trgovanje prej, kar bo omogočilo, da spoznaš Bitcoin prodajalci na vašem območju. Oni ustvarili video za to, vendar vas moram opozoriti, da poglej malo kot parodija...

Proti: Ne morem reči, da je katera koli vidna negativna, da Micelij trenutno - tudi pregled v Googlu Play so zelo simpatično. Pravkar sem ga začeli uporabljati, ne dolgo nazaj, in zdi se, da se dela veliko. Prav tako vam omogoča, da enostavno ustvarite varnostno kopijo za vašo denarnico, če postane vaša mobilna naprava ukraden ali zlomi. Sramotno je, da čeprav ni namizna aplikacija (upajmo, da bo eden v prihodnosti).

Torej, kakšna je razsodba?

Zdi se, da ni jasnega zmagovalca. Če ste šele začeli z Bitcoin Želel kažejo micelij, ker je preprostost. Za namizje jaz bi izbrali bodisi Coinbase, če sem bil v ZDA in Blockchain.info če sem živi izven ZDA. Imejte v mislih, da bi bilo treba te denarnice uporabljajo samo za Bitcoin "gotovine" in ne za Bitcoin "prihranke". Za velike količine Bitcoins morate uporabiti hladno storageand ne imejte Bitcoins na kateri koli napravi.

Sorodne novice


Post Tacocoin

Bittamp pregled: Ali je najcenejša Exchange za nakup Bitcoin?

Post Tacocoin

Antrouter R1 pregled - Antminerjev brezžični miner

Post Tacocoin

Najboljše Bitcoin Ad Networks pregledali

Post Tacocoin

KeepKey proti pregledu TREZOR - Bitcoin Hardware Wallet

Post Tacocoin

BTC robot pregled - je to prevara? Dejanski rezultati uporabnikov bitke

Post Tacocoin

Antminer S9 pregled - 6 stvari, ki jih morate vedeti pred nakupom

Post Tacocoin

Spletno rudarjenje - pridobite svojo spletno stran preko uporabniških brskalnikov

Post Tacocoin

2017 Best Bitcoin namizne denarnice - 4 denarnice pregledane (Mac, Windows, Linux)

Post Tacocoin

Pregled storitve GreenAddress.it

Post Tacocoin

Pregled EToro Cryptofund: vlaganje v Bitcoin, Ethereum in še več

Post Tacocoin

Bitcoin Trezor pregledal - ali je to varno?

Post Tacocoin

Moja BTCJamova naložba je pravkar prinesla prepad