Odbitne bitke iz menjalnice v osebno denarnico | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Odbitne bitke iz menjalnice v osebno denarnico

Odbitne bitke iz menjalnice v osebno denarnico

Vprašanje:

Res sem bil sposoben najti odgovor haven't... Ali je mogoče, da umakne bitcoins iz menjalnice denarnici moji denarnici, mojega namizja denarnico. To ne prinaša zdi zelo enostavno v menjalnicah sem seeen s seznama.

Odgovor:

Hi Luis,
Da, lahko pošljete Bitcoins izmenjav na namizne denarnice. Samo je treba v Bitcoin naslov, ki ga poskušate poslati kovancev. Če imate posebno vprašanje, kako to storiti, in nimamo pregleda na strani za izmenjavo primerjavo, verjetno je najbolje, da spremlja ekipo za podporo te izmenjave, ki bi morali imeti možnost, da vam pomaga, kako uporabljati to funkcijo platforma.

Brez komentarjaUmik iz CoinbaseVprašanje:

Kako lahko umakne svoj Bitcoin skozi coinbase če i'am v Brunej. Lahko sem ga umakne s zahodni ali kateri koli drug drugega pls. Obvesti me. Prosim za nasvet

Odgovor:

Hej Jhing, ponovno razvrščanje umik iz Coinbase - v trenutku, ko jo lahko uporabite Coinbase prodati Bitcoins za USD in prenese na vaš bančni račun, kreditno kartico in celo Paypal.
Ofir 

Komentarji:

Živjo, si oglejte ta članek o tem, kako prodati Bitcoins spletu: https://99bitcoins.com/how-to-sell-bitcoins-online/. Lahko preverite Bitcoin naslov na blockchain.info, če ima ta res na 30BTC to so pravi.

Dobila sem nad 30 bitcoins pls hočem, da se umakne, saj je veliko ljudi je dejal, je ponaredek, tako dokazati, da se motijo, svoje reči lahko umakne, ko je 30 bitcoins, tako, kako bom šel o tem te


WordPress Theme of 99bitcoin.comVprašanje:

Pozdravljeni,
Marco

Odgovor:

Hi Marco lepo, da sva se spoznala.
Upam, da to pomaga.

Komentarji:

Hi Rodel, lahko uporabite ta tema za pipo Plugin kot dobro.

Hi,

Je Smart Mag tema lahko uporabite za bitcoins? ali imate kakšne teme, ki se lahko uporabljajo za Bitcoin spletno stran?
Hvala vam


Bi tweet Bittrex? Ne odgovarjajo plebejcemVprašanje:

Zadnja posodobitev 23. December, 2017 ob 01:31 uri

Njihova podpora strankam je bil radio tiho, za več kot dva meseca z nekaterimi strankami. Jaz sem samo 1 teden v mojih sredstev, ki se zaklenejo. So videti, kot da prezreti tweets, razen če nekdo preveri / njihovim vplivne tweetov. Iranski novinar mogel dobiti odgovor.
Prosim vas, da jih tweet in jih prosimo, da poda izjavo o tem, kaj se dogaja? Preverite svoje "Tweets in odgovorov," je mnogo uporabnikov nezmožnost za dostop do sredstev, ki poročajo, brez kakršnega koli razloga na vse, ki jih Bittrex - in podpora ne odzivajo. Prosimo, sem že šel skozi Mt.Gox in izgubila pred BTC let. (meni čudno prosi naključno osebo, da to storijo, vendar nimam pojma, kaj druga uporaba imamo)

Odgovor:

Hej Zach, žal o vaši izgubili.
Ofir

Komentarji:

Zato bittrex blokiran svoj račun za 70 dni?


Wp bitcoin pipe plugin prilagodite CSSVprašanje:

Hi sem poskusil spremeniti css, da prilagodite videz pipa vendar je ne posodobi to je css del Textarea {}
kakšna je datoteka obuti sprememba STUF v

Odgovor:

Zdravo Ggmoon, lahko prosim dvigniti svojo težavo v plugin za ekipo plugin podporo? Ti bodo imeli videz in priti nazaj k tebi.

Brez komentarja


WP kalkulator pluginVprašanje:

Zdravo! Poskušal sem namestiti wp vtičnik za BTC in ETH kalkulator, vendar to ni delal za curent različico wp. Can u posodobite vtičnik? tnx

Odgovor:

Zdravo Andrej, žal mi je reči, da ne podpiramo te vtičnik več. Če je zelo pomembno, Predvidevam, da lahko najeti razvijalec za posodobitev vtičnik za vas. To bi morala biti dokaj preprosta, saj je plugin že zgrajena.
Žal nisem mogel več pomagati.

Brez komentarja


Poslano je bilo plačilo na napačen naslovVprašanje:

Dejansko sem poslati plačilo napačen naslov, tako da lahko prosim povej mi pravi način, da bi dobili kovancev nazaj

Odgovor:

Hi Guneet,
žal, da je nosilec slabih novic, vendar ne obstaja način, da bi dobili kovancev nazaj... Če lastnik tega napačen naslov odloči vrniti k tebi. Če poznate lastnika ta naslov, vam predlagam, da jih kontaktirate in razloži situacijo. Upajmo, da bodo prijazni.

Brez komentarja


Napačna ravnotežja etraja myetherwallet.comVprašanje:

Hvala za priložnost, da zastavi vprašanje. Zadnje čase sem kupil nekaj Ethereum s anycoindirect na moj myetherwallet.com. Danes zjutraj je moj Ballance navedeno pravo bera. Ker je 2 uri moje stanje v moji denarnici ne kaže etri več, ampak Preverite blockchain / transakcija na etherscan.io Staes prave posle v bilance /. Kaj se je zgodilo? Kako lahko ponovno vzpostavi ravnovesje? Hvala vsem :)

Odgovor:

Zadnja sprememba 15. Oktober 2017 ob 10:03 uri

Hi Stefan, 
Če blockchain pokaže pravo Ethereum ravnotežje, da mora biti nekaj narobe z denarnico. Predlagam, da preverite težavo z denarnico v podporne skupine, bi morali imeti možnost, da vam pomaga.

Brez komentarja

Sorodne novice


Post Litecoin

Ali lahko kupim BTC brez mobilnega telefona?

Post Litecoin

Denarnica z blokirami

Post Litecoin

Karkoli je naredilo kripto svet, ki gre gor in dol

Post Litecoin

Katero kripto valuto kupiti zdaj, razen bitkoina

Post Litecoin

Microhash je nevarna prevara

Post Litecoin

Bitcoin denarnica 3

Post Litecoin

Kako tržiti Bitcoin zagon?

Post Litecoin

Kako zaslužiti bitke?

Post Litecoin

Kako zahtevati denar v bitki

Post Litecoin

Prilagoditev izplačila bitkoinov glede na ceno Bitcoina

Post Litecoin

Varnostno vprašanje o namiznih denarnicah

Post Litecoin

Je bitcoin-mine.org SCAM oglaševanje na Facebooku?