Zakaj plačati cene Coinbase za BTC? | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Zakaj plačati cene Coinbase za BTC?

Zakaj plačati cene Coinbase za BTC?

Vprašanje:

Vprašanje za Eliot:

1. Glede na bistveno nižji stroški za nakup BTC na GDAX (0,25% ali manj), v primerjavi z bančnim nakazilom na Coinbase (1,49%) v bistvu brez dodatnega napora, razen prijavite z Coinbase poverilnice na spletni strani GDAX in izvedbo preproste prenose, zakaj ne bi to bila najprimernejša metoda za celo newbie? Kupljene kovanci se lahko tudi takoj prenesejo nazaj na Coinbase če izbere.

2. Ali obstaja dodatno varnost, da imajo BTC na Coinbase? Če upravičeni do biološki varnosti v januar, bi BCH še vedno pripada moji Coinbase gospodarstva, če sem se preselil jim trajno GDAX, da izkoristijo boljše cene? Hvala!

Odgovor:

Zdravo Robert,
 

  1. No, z izmenjavo GDAX je bolj zastrašujoče za novince. Obstajajo cena karte, vrsta naročila, ali knjiga naročil - način, več informacij na zaslonu za obdelavo. Za newbie, ki še nikoli ni uporabljal trgovalno platformo, preden je lahko negotova in morda celo živčni o nakupu svoje prve bitcoins, to je samo veliko lažje za uporabo preprost Coinbase vmesnik. Kot ste rekli, da je dražje, da je tako, ampak mislim, preprostost ima svojo ceno. Nič v Bitcoin je zelo enostavna, tako da je potrebno veliko dela, da bi se stvari enostavno in tako varen, kot je mogoče, mislim Coinbase naredil dobro delo tam.
  2. Ne, ne priporočamo, da ljudje vedno vodijo kovancev na borzah, če jim lahko izognili. Če je bil vaš Bitcoin prisotni v vašem računu Coinbase okoli 1. Avgusta, ko je prišlo do Bcash vilice, potem bom jih je treba prenesti na vas v začetku leta 2018 (razen Coinbase spremenijo svoje zastavljene načrte). Torej, ni problem premikanje vaših sredstev za GDAX za aktivno trgovanje ali izkoristiti boljše cene. Če ne nameravate redno trgovanje, potem bi rekel, da bi bilo veliko bolj varno, da se premaknete svoje kovance do strojne opreme denarnico namesto.

Brez komentarjaZakaj bi rad uporabil BitcoinCoreVprašanje:

Zakaj bi želeli uporabiti BitcoinCore, ko vidim, da je potrebno vedno sinhronizirati, in se zdi, da je zelo osnovni vmesnik? Ali obstaja nekaj realna vrednost za to, da ne vem o tem, glede na to, da se zdi, da je uradna aplikacija, ki forumu bitcointalk uporablja

Odgovor:

Hej Robert, veliko vprašanje. Če ste šele ki je videti za uporabo Bitcoin, kakor hitro je mogoče, da ni razloga, da bi prenos Bitcoin jedro. Vendar, če želite, da podpre Bitcoin omrežje sama, če naletite Bitcoin jedro ste v bistvu aktivira drugo vozlišče v sistemu. To pomeni, da ste zdaj aktivno pomaga potrditev transakcije ko ste na spletu. Tu je popoln razlaga o Bitcoin vozlišč.
Vendar, če ste šele začeli - ni treba prenesti BitcoinCore. Uporaba Greenaddress, Blockchain.info, Coinbase ali katere koli druge priporočene walletsis popolnoma fino.

Brez komentarja


Ali bo Bitcoin Cash nadomestil BTC?Vprašanje:

Nazadnje posodobljen 12. Novembra 2017, ob 09:41 uri

Bo Bitcoin Cash zamenjati BTC?

Odgovor:

Hi Arthur,
kovanca lahko le tako daleč na hype in tržne manipulacije; navsezadnje zahteva cypherpunks pisno kodo, da ostanejo konkurenčna ali celo pomembne.

Komentarji:

BTC cena gre dol, ali je zaradi BCH? Ali ste svetovali za nakup biološki varnosti in prodajo BTC?


Žica za nakup bitkoinaVprašanje:

Če je moj brat želi žico denar iz svojega bančnega računa za nakup Bitcoin zame, katere informacije se je treba dati na banko?

Odgovor:

Hej Halit,
Upoštevajte, da nekatere izmenjave zahtevajo posebno sporočilo v polju izjavo. Povejte svojemu bratu, da se zagotovi on vsebuje vse potrebne podatke, z izmenjavo ko naredi bančnega žice potreben.

Brez komentarja


Informacije o pregledu WirexVprašanje:

Ali imate kakršne koli informacije o WIREX (E-Coin)? Jaz bi rad videl primerjavo s Xapo.
Steve

Odgovor:

Hej Steve, jaz sem pravzaprav v sredini compliing oceno o tem :) 
V tem času mislim, da to lahko pomaga.

Komentarji:

Hej Steve,
ideja je zelo dobra, ampak storitev je zelo slaba. Jaz vekanje jim zaupam.


Dvigniti denarVprašanje:

Zadnja posodobitev 22. Januar, 2018 ob 09:55 uri

Rad bi vedel, kako naj umakne svoj denar v primeru, da želite to uporabiti hvala

Odgovor:

Hej Irene,
No, to je res enostavno. Če so vaši kovanci shranjeni v osebnem denarnici (kar priporočamo, saj je bolj varno), potem jih morate poslati depozita naslov vašega borze. Če so vaši kovanci že na borzi, potem ste na dobri poti. Samo je treba prodati kovance za karkoli fiat valuta, ki jo uporabljate, in umakne, da na vaš bančni račun. Jaz sem ob predpostavki tukaj, da uporabite izmenjavo, ki je vezana na vaš bančni račun. Prav tako je posslbe prodati za gotovino prek spletne strani, kot LocalBitcoins.com ali s Bitcoin bankomat, itd

Komentarji:

Sem umaknil denar, vendar ga ni dobil še je bilo sesekljano

Sorodne novice


Post Litecoin

Pridobivanje denarja iz prevare

Post Litecoin

Denarnica z blokirami

Post Litecoin

Bitkain denarnica

Post Litecoin

Vlaganje kot visokošolski učitelj

Post Litecoin

Kako za vraga kupim?!?

Post Litecoin

Koliko imen se lahko registrira na blokatorju Bitcoin z istim tickerjem?

Post Litecoin

Samo en način?

Post Litecoin

Kaj je najvarnejši način za nakup bitkoina v Indiji

Post Litecoin

Ali lahko kupim ethereum in jih pošljem v denarnico?

Post Litecoin

Pregledi coins.com. th

Post Litecoin

Transakcije med blokado denarnice in kreditno kartico

Post Litecoin

Kako lahko kupim in prodam valove v Pakistanu?