Kaj je hype? | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Kaj je hype?

Kaj je hype?

Vprašanje:

Če imate majhne frakcij v Bitcoin, kako lahko kupite blago? Če v 08 niso bili dovolj srečni, da spoznajo Bitcoin, ali kadar hit zlata mrzlica, kako bi lahko bilo bolje za družbo? Kako lahko te majhne frakcije v Bitcoin dela za vas? So ljudje pripravljeni kupiti svoje majhne frakcije bitcoins? Imam nekaj aplikacij, ki me plačujejo / daj mi majhne frakcije, ena je izplačala že, vendar je namen, da si bodo prizadevale 1 celotno Bitcoin? Pravkar sem izvedela bitcoins približno tri dni nazaj. Potem sem dobil vročino. Kako delate z rotatorji? Hvala vnaprej za vzeli čas za branje po mojih vprašanj in odgovorov.

Odgovor:

Zadnja sprememba 15. Oktober 2017 ob 10:01 uri

Zdravo Angela, imamo pagesummarizing za podjetja, ki sprejemajo Bitcoin kot plačilo. To je odvisno od izdelka, ki ga želite kupiti, boste morda lahko, da preživijo samo majhno količino kovancev, kot dobro. Lahko prodajajo tudi svoje kovance na borzah, to sprejemamo posle za celo majhno količino Satoshis. Regaring za Bitcoin rotatorji, predlagam, da si preberete ta articleabout denar, ki s pipe, je lahko koristno za vas.  

Brez komentarjaKdaj naj bi BTC iz BTG-ja razdelil v svojo denarnico?Vprašanje:

Živjo, sem sodeloval pri Bcash razdeljeno na mojem ELECTRUM denarnici z navodili, objavljene na 99bitcoins in je delal super. Zdaj moje razumevanje je, da je prišlo do Bgold delih, vendar kovanci niso bili razdeljeni. Jaz sicer ne bi motilo, čaka, vendar obstaja še en vilice prihajajo (S2X) in zdi se, kot da bi se zaplete stvari, ker bi želeli razdeliti od tam in tam je to stvar z Replay zaščito. Torej, je možno razdeliti Bgold iz BTC-ja po mojem ELECTRUM denarnici enako kot prej? Ali moram počakati, da se razdeli kovanci? Kako naj vem, če je to? In kaj če se to ne zgodi šele po naslednjem razcepu? Imam precej osnovno razumevanje Replay zaščite, ampak zdi se mi, da ne bo tako varno izterja vse možne prosto porazdeljeno Bgold in S2X.

Odgovor:

Hej Eles,
 

BLOG


Do njihova glavna mreža je gor, da ne bo mogoče razdeliti Bgold iz Bitcoin. Sedanje stanje je res zelo zmedeno, zato predlagam, sedi trdno, dokler se stvari izšlo. To preprosto ni vredno tvegati svoje resnične bitcoins ga preganja te neodgovorne vilice, po mojem mnenju.

Brez komentarja


Kdaj se bo bitkoin mining ustavil?Vprašanje:

Zadnja sprememba 25. Avgust 2016 ob 11:55 uri

Kaj se bo zgodilo, ko bodo vsi Bitcoin kopljejo? Kako bo Bitcoin naprej?

Odgovor:

Bitcoin rudarstvo nikoli ne bodo nehali kot proces, kot je potrebno, da še naprej funkcijo Bitcoin. Vendar pa bo v vseh 21 milijonov Bitcoins kopljejo po letu 2140. 
vir

Brez komentarja


Kje so moji bitkoini?Vprašanje:

Kupil sem bitcions tu in uro kasneje pa nič še niso bila nakazana na moj Bitcoin denarnico. Wtf
je ta kraj prevara?

Odgovor:

Hej James lepo, da sva se spoznala.
Komaj čakam da se slišimo. 

Komentarji:

Stephen, odprite novo vprašanje za to temo

Hi Tam
sem prenesla sredstva iz moje HW1 denarnice na moj bitstamp račun in se zdi, da sredstva, da so izginile. To se kaže v denarnici, kot prenese, vendar ne vidim ničesar na bitstamp koncu. Imam stik bitstamp in se niso v pomoč. Je torej nekako sledenje moje bitstamp sredstev.

Tu je transakcija ID
d986800c74b033552463dd36cb9a67d80bb23890ff5e4bcd4a938d4d326e1d6f


Kje lahko najdejo težko raven katerega koli kovancaVprašanje:

Obstaja toliko spletne strani.
Dominic

Odgovor:

Hej Dominic,
Imejte v mislih, da lahko le smiselno primerjati težave kovancev, ki uporabljajo isti algoritem (prikazan pod logotipom vsakega kovanca je).

Brez komentarja


Kje lahko dobim pripomoček Poišči najboljšo izmenjavoVprašanje:

Živjo, jaz sem ustvarjanju WordPress spletno stran in bi radi, da se pripomoček imate, mi prosim povej od kje lahko dobil ??

Odgovor:

Zadnja sprememba 15. Oktober 2017 ob 10:03 uri

Hej Joj, hvala za pisanje v.
Ta pripomoček je bila ustvarjena zame posebej razvijalec in ni na voljo za prenos. Lahko najem razvijalec morda, da storijo enako za vas. Podatki so vzeti iz tega projekta GitHub.

Komentarji:

Ja vem, da smo na njem.

Kaj vprašati deluje wiered, doesnot dajejo predloži stanje in znaki so plesali in včasih 404 strani o napaki, prosim popravite

Maslu Ofir !! cenijo

Sorodne novice


Post Litecoin

Bitcoin posojanje

Post Litecoin

Bitcoin mining speed (cpu)

Post Litecoin

Antminer in računalnik

Post Litecoin

Druga izdaja gesla za Blockchain

Post Litecoin

Primerjava borze

Post Litecoin

Povezava med denarnico Exodus in Ledger Nano S

Post Litecoin

Resen Problem nakup Bitcoins Ethereum

Post Litecoin

Kaj je Bitcoin in zakaj se ukvarjajo banke in organi pregona?

Post Litecoin

Ligitimnost bitcofarm.com

Post Litecoin

Kaj je podjetje z blokado?

Post Litecoin

O rudarstvu

Post Litecoin

Širokopasovna hitrost za rudarstvo