Kaj je Bitcoin in zakaj se ukvarjajo banke in organi pregona? | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Kaj je Bitcoin in zakaj se ukvarjajo banke in organi pregona?

Kaj je Bitcoin in zakaj se ukvarjajo banke in organi pregona?

Vprašanje:

Ali lahko prosim razloži mi, v preprostem in preprosti angleščini, kaj Bitcoin je in zakaj bi banke in organi pregona zaskrbljen glede tega? Hvala.

Odgovor:

Odlično vprašanje Jake,
mislim, da je veliko razlogov, da so lahko zaskrbljeni, vendar je tukaj nekaj ne morem misliti:

  1. Bitcoin se včasih uporablja za nezakonite namene (tako kot kateri koli drugi obliki gotovine) in namesto reševanje dejanskega problema (dobavitelji), ki jih poskušajo rešiti način plačila. To je v bistvu enak, kot pravi, "ljudje uporabljajo Dollar račune za nakup droge, tako da je prepoved dolar račune".
  2. Bitcoin je v bistvu neizvršljiva, kar pomeni, nihče ne nadzoruje - in da je strah veliko organov. Po mojem mnenju jih straši ne nujno iz pravih razlogov. Tako kot sem videl, da so predvsem zaskrbljeni izgubili svojo moč in avtoriteto. Tukaj je res super talkby Andreas Antonopoulos razloži to zadevo malo bolj v globino. 

Seveda, če jih prosite, da boste verjetno rekli, da je valuta, ki jo posiljevalci, dilerji in kriminalci uporabljajo. To je v bistvu trdijo, da je pred vsako novo moteče tehnologije (to je tisto, kar je bilo rečeno tudi o internetu v svojih prvih dneh).

Komentarji:

Mislim, da banke bodo zaskrbljen, ker:
2. Fiat valuta je biti izmenjava v Bitcoin, ki povzroča njihovo izgubili denar od pristojbin

Organi pregona bi zaskrbljen zaradi:
2. Neizvršljiv valuti - težko kontrolirati / stop ljudi od uporabe

Upam, da to pomagalo malo

Pozdravljeni Ofir,

Katere so najbolj pomembni zadržki, ki bi Bitcoin povzročajo za banke? Poleg tega, da je zelo težko regulirati in nadzor? Vse od 4 do 6 razlogov v navadnem preprostem angleškem jeziku, bi bilo super.

Poskušam to skupaj v Powerpoint predstavitvi diapozitiv, da se stvari v preprostem in preprosto enostavno razumeti vsak dan angleško.

V tem trenutku sem obdržala točk povsem razložiti, zakaj so tako banke kot organi pregona zadeva, vendar nisem prepričan, če so dovolj velike pomembne točke, ki naj naredijo na namesto 2 ločenih diapozitivov:

EG 1. Slide, v katerem so navedene glavne točke, zakaj so zadevne banke, in nato na drugi diapozitiv navaja točke, zakaj so organi pregona zaskrbljen.

Trenutno ga imam na 1 tobogan, kot je ta, s 3 glavnih točk, in sem vedno hranite 6 alinejah največ:

Zakaj so banke in organi pregona zadeva?

-Bitcoin je težko ali nemogoče urediti
-Bitcoin lahko ogrozi vrednost pravi denar

Vsak dodaten nasvet je zelo cenjen. Nisem bil prepričan, če ne bi bilo dovolj veljavnih glavne točke, da bi na vsaki kategoriji (banke, pregona); več kot 6 točk za ene ali druge kategorije, če se ne bi vse to vodi na en diapozitiv.

Videl sem nekaj člankov, ko sem googled zakaj gre banke o Bitcoin? Vendar niso bili organizirani in jasno uporabo bullet točk jasno poudariti všeč, kako so jo jasno razloženo, da me v preprostem angleškem jeziku.

Kot je ta, na primer: "Zakaj so bankirji bojijo Bitcoin je vpliv Easy, bo to privedlo do valovi preko finančnega sektorja, da bo ustvaril nove zmagovalce in poražence, in to bo verjetno decentralizirati bančne storitve in ustvarjanje mikro trgov do neke mere? ni videl, saj napredkom gospodarstva barter in tržnega gospodarstva skupaj. V bistvu je to tisto, kar internet Vrednost je vse o-briše razliko med blagovne menjave, denarja in izmenjavo storitev v katerem koli trgu. Ko vsak potencialni dobra ima finančno trguje in možno skladiščiti enakovredni, "a Bitcoin", če bo, bo trgovanje eksplodira v nešteto smeri nemogoče napovedati s sedanjih algoritmov. Posredniki bodo pridejo in gredo, in končne točke za izmenjavo vozlišč bo postalo bolj pomembno. Za mnoge bankirji to je strašljiva misel. Za vse ostale je verjetno zelo osvobajajoče. " od tu: http://fortune.com/2014/11/20/why-banks-fear-bitcoin/

Kot lahko vidite, da je razlaga je bila zelo Razvučen in ne vsak dan navaden angleški. Toda od tistega, kar sem razumel iz njega je, da bi prekinili vrednost pravi denar v resničnem svetu.

Drug razlog pa je nekoliko bolje, tukaj: http://www.coindesk.com/real-reason-banks-dont-like-bitcoin/

Hvala Cenim vašo pomoč.

Sorodne novice


Post Litecoin

DOGOJ BTC

Post Litecoin

Rudarstvo Bitcoins brez denarja

Post Litecoin

Razvrsti bitkoinobitujance iz najstarejšega do najnovejšega članka

Post Litecoin

Preverite pregled Exchange

Post Litecoin

Vlaganje kot visokošolski učitelj

Post Litecoin

Stopnje neuspeha

Post Litecoin

Bitcoin denarnica 3

Post Litecoin

Hardware ključ proti Coinbase Vault - newbie

Post Litecoin

BitPay App

Post Litecoin

Trezorska denarnica - MyEtherWallet

Post Litecoin

Ali je to zanesljivo spletno mesto za nakup bitkoina? cex.io

Post Litecoin

Cryptoshop trgovina rudar