Katero captcha naj uporabim za mojo pipo? | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Katero captcha naj uporabim za mojo pipo?

Katero captcha naj uporabim za mojo pipo?

Vprašanje:

Sem naredil gledal youtube video o tem, kako ustvariti pipo. Edina slaba najdem do pipe je pošto. Sem gor, in očitno so nekatere storitve, ki lahko obidejo nekaj CAPTCHA. Od vseh možnosti faucetbox ponudbe, kar captcha je najbolje, da se zaščitite pred nezaželeno? Hvala vnaprej!

Odgovor:

Hej,
Captcha sama ne bo dovolj za vas, da bi se izognili pošto, vendar pa je dober začetek. Ko boste dobili večji boste potrebovali boljšo zaščito, kot so IP prepovedi in omejitev zahtevek. Tu lahko najdete vse to v moji WordPress plugin.

Brez komentarjaKaj Cryptocurrency v vaši opiion je najbolje kupiti pod 1.00Vprašanje:

Išče najboljšo gor in prihajajo cryptocurrency pod 1,00 ste trenutno vlagajo v vse in lahko naredite svoj predlog za vaše zvestih privržencev
Scott

Odgovor:

Zdravo Scott,
ki je težka. Res ne sledijo manjše cryptos. Če si dal pištolo na glavo, bi rekel Cardano. Pogledal sem na njihovi spletni strani na kratko danes, in se je zdelo nekako kul (ni dobil v kateri koli globini na njem). Če je v top 10, oni verjetno delajo nekaj prav (tudi če je samo marketing).

Brez komentarja


Kakšen učinek ima 1. Avgust na ostale kripto valute?Vprašanje:

Kakšen učinek ima morebitna razdelitev Bitcoin dan 1. Avgusta morali preostale šifrirnih valut? Bo prišlo do dramatičnega padca na njihove cene ali porastu? Poleg tega bodo spremembe Bitcoin imajo učinke na način trgovanja z ostalimi šifrirnih valut?

Odgovor:

Hi George, smo pred kratkim sestavil articleabout prihajajoče dogodke okoli 1. Avgusta in morebitno vilicami. Cene altcoins pogosto selijo skupaj s cenami Bitcoin, tako da, če imate volatilnost na trgu Bitcoin bo verjetno podobno gibanje na altcoins kot dobro. Ne bo nobenega vpliva na način, kako se trguje z drugimi cryptocurrencies saj temeljijo na različnih blockchains. 

Brez komentarja


Kakšna e-poštna storitev je najboljša za denarnico, izmenjave itd.?Vprašanje:

Kaj email storitev je najboljša za denarnico, izmenjave, itd? Google ali drugo storitev? to lahko moj glavni e-poštni naslov, ki ga uporabljam za večino e-pošte, ali pa je bolje, da posebej ustvariti naslov za trgovanje šifrirnega?

Odgovor:

Zdravo Scott,
rad Protonmail.ch in Tutanota.com veliko več kot Google, saj imajo ta podjetja bolj spoštuje zasebnost uporabnikov.

Brez komentarja


Kaj se zgodi z BTC-jem, če denarnica zapusti?Vprašanje:

Nazadnje posodobljeno na 8. December 2017 ob 06:59 uri

So bitcoins izgubil za vedno?

Odgovor:

OK, zdaj razumem :) 
 

Komentarji:

Ali lahko prosim pripraviti na tisto, kar misliš, ko rečeš "gre prsi"? Ne razumem vprašanja.

Pozdravljeni Hai,

Vaša knjiga Naprava bo še naprej delovala kot običajno, tudi če je Ledger co. Gre bankrot. Programska oprema in aplikacije Ledger denarnico so open source (https://github.com/LedgerHQ) in tam je veliko uporabnikov. Sem prepričan, da bi uporabniki ohraniti programske opreme, če je podjetje ustavilo.

Nisem čisto prepričan, kako knjiga obravnava posodobitev strojno-programske opreme, ampak mislim, da tudi tiste posodobitve naprave bi jih skupnost upravlja, tako ali drugače.

Skratka, ne bi bilo pomembno vprašanje za obnovo kovancev sploh. V najslabšem primeru bi lahko samo uvoz kovance, ki jih ima naprava Ledger na drugo denarnico.

Torej, wat se zgodi, če je knjiga gre ven iz poslovanja, kako uporabiti svoje glavno knjigo semena obnoviti svoje kovance?


Kaj se zgodi, ko je zadnji bitkoin miniran?Vprašanje:

Ok, saj rudarji dobili nagrado (Bitcoin) za rudarstvo in pomagate skupinske verige, se bo kaj zgodilo, ko je zadnja Bitcoin kopljejo? Kaj spodbuda je tam, da mine Bitcoin in s tem podpirajo skupinske verige? Zmagal \ 't Bitcoin nesreči na tej točki?

Odgovor:

Hej Arthur, veliko vprašanje. Dejansko smo dobili zahteval, da veliko. Tukaj je articleI napisal na Huffington Post v zvezi s to temo - upam, da to pomaga!  

Brez komentarja


Kaj se zgodi, ko je doseženo največje število kovancev?Vprašanje:

Zadnja posodobitev 16. Januar, 2018 ob 09:19 uri

Kaj bo naprej Bitcoin dogaja, ko je dosegel največje število 21 milijonov in rudarji ne bodo dobili več kovancev? Kdo bo potekal vozlišča in kako bo plačala? Bo pa premik v tem, kako Bitcoin deluje? S Kitajske napovedal, da predstavljajo več kot 70% preverjanja na neki točki v bližnji prihodnosti, bodo zaprli svoja vozlišča navzdol na koncu?

Odgovor:

Hej Thomas, veliko vprašanje!
 

Brez komentarja

Sorodne novice


Post Litecoin

Bitcoin atm 2

Post Litecoin

Moj pravi BTC se je zrušil na denarnici Jaxx

Post Litecoin

Denarnica z blokirami

Post Litecoin

Cryptoshop trgovina rudar

Post Litecoin

Želite kupiti nekaj Crypto valut

Post Litecoin

Kako tržiti Bitcoin zagon?

Post Litecoin

Bitcoin Sprememba naslova 1

Post Litecoin

Kompatibilne denarnice HF Chain Chain

Post Litecoin

Kako varno shranjujem altcoins?

Post Litecoin

Video lekcijo # 2

Post Litecoin

Ligitimnost bitcofarm.com

Post Litecoin

Kako začeti rudarstvo z Antminerjem s9 po nakupu rudarskega stroja? TQ