Denarnica z blokirami | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Denarnica z blokirami

Denarnica z blokirami

Vprašanje:

Pozdravljeni, svoje že kar nekaj časa sem prebral vaše spletne strani, in samo v teh dneh im iščejo nekaj ne morem najti še, sem te hotel vprašati o izmenjevalniki z izven blockchain transakcij, kolikor jaz vem, coinbase ima tovrstne transakcije med lastne denarnice, Zanima me, če theres koli drug ponudnik denarnico počne isto stvar?
Ali veste, katero koli denarnico, da dovolite pošiljanje majhno količino satoshis s tistimi iz blockchain transakcij med istimi uporabniki storitev denarnico?

Odgovor:

Hej Ana me veseli :)
Mislim, da obstaja nekaj, denarnica kot Blockchain.info, ki vam omogoča pošiljanje manj na 10.000 Satoshis, ampak z današnjimi taks, ki ga bo še precej drag.

Brez komentarjaDenarnica s ponavljajočim plačilomVprašanje:

Ali veste, če denarnica obstaja, ki lahko samodejno pošlje fiksni znesek USD na naslov Bitcoin samodejno vsak dan? npr Pošlji 5,00 USD na 8. Vsak dan poseben Bitcoin address.I sem z uporabo Coinbase doseči, a pristojbina rudar je previsoka, da bi resnično uporaben za majhne zneske in ne morem spremeniti pristojbine. Ne potrebujem hiter potrditev transakcije, da bi bila minimalna pristojbina popolna.
hvala

Odgovor:

Hej Francois,
 

Brez komentarja


DenarniceVprašanje:

Pozdravljeni, g Offir.
In tako dober, kot vaš pregled Coinmama bil pregled drugih na to je zastrašujoče.

Odgovor:

Hi Oluseun, 
Obstaja nekaj različnih vrst walletson sta trg in papir denarnice velja za zelo varno rešitev, če jo nastavite varno. Predlagam branju teh člankov, saj lahko to koristno za vas.

Brez komentarja


Denarnice in izmenjaveVprašanje:

Hi,

Sem nov uporabnik. Če pogledamo po nakupu ETH in zdaj iv'e dobil malo vprašanje.
Lahko imajo denar na spletni strani za izmenjavo (in ne znotraj "denarnici)?

V bistvu mislim, da začnete z izmenjavo majhne količine in videli, kako to gre. V prihodnosti si ne nameravam imeti račun denarnice, ampak samo za začetek

Najlepša hvala
Oren.T

Odgovor:

Hi Oren,
lahko kupite Ethereum brez uporabe denarnico, samo z nakupom neposredno na exchangeand shranjevanje tam. Vendar upoštevajte, da ni varno, da imajo svoje kovance na borzi za daljše časovno obdobje. Ti lahko


Pregled denarniceVprašanje:

Zdravo, hvala za kritike vseh prejšnjih denarnice. V zadnjem času se je nekaj Bitcoin denarnice napovedal, da morajo začasno službo na debetne kartice za uporabnike, ki živijo zunaj evropskega ozemlja. Ali boste, da vsako novo oceno za userd izven Evrope? Zdi se, da so vse družbe pripravljajo nobene alternative, vendar ni nobene sveže podatke o tem. Vas Thnak vnaprej.

Odgovor:

Hi Irina,
hvala za omembo te pomembne informacije. Zdi se, da naslednje plačilne kartice Bitcoin delo niso več v večini držav izven območja SEPA: BTCC, Bitwala, Xapo in Shakepay. Članek je treba vsekakor posodobiti, da vsebujejo te pomembne informacije. O tem smo obvestili lastnika strani tega vprašanja, in bomo zadevo preučili.

Brez komentarja


DenarniceVprašanje:

Kupujem nekaj cryptocurrencies na tedenski ravni z namenom, da jih preprosto gospodarstva - morda za več let. Nimam namena, da jih uporabi za nakupe, da bi jih pošilja nikamor, ali trgovanje in zato moram varno parkirno mesto za njim, ki zagotavlja varnost in zasebnost. Valute Zanima me v tem trenutku so Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Dash, Ripple in Golem.
Upam, da vam lahko pomaga

Al

Odgovor:

Hi Al, 
imamo articleabout najboljše Bitcoin denarnice na trgu, nekaj od teh denarnic, kot Ledgerand Trezoralso podpira zgoraj omenjene altcoins kot dobro. Lahko preverite naše ocene o teh preveč.

Brez komentarja


Želite kupiti Cryptos NEM & XRP iz Kuvajta z DEBIT karticoVprašanje:

Dragi strokovnjaki,
jaz sem popolnoma nov čebele v šifrirnega svetu. Pred kratkim sem dobil zainteresirani za to šifrirnih currecncies po branju nekaj člankov. Ko gre skozi spletu veliko, sem se odločila, da začnete z NEM, XRP kot začetek in ga hranite v denarnici za dalj časa... Ampak im zmeden, na katerih izmenjava \ Denarnica, da izberejo, ki podpira te valute in državo. Ti pod r moje poizvedbe

  1. Predlagam denarnico sem morala izbrati, ki podpira te valute
  2. Predlagam izmenjavo, ki trguje na teh valutah in DOVOLJUJEJO kupiti s debetnih karticah KUVAJT

S spoštovanjem

Odgovor:

Hi Nabeel,
 

  1. Predlagam dobili koli vrsto denarnico, ki je navedena na uradni spletni strani za te cryptos. Če nameravate kupiti veliko količino, potem je najbolje, da se programski denarnico, ki teče na vašem računalniku. Online denarnice so nizke varnost in mobilne denarnice niso veliko boljše, vendar pa je njihova priročnost lahko primerna za majhne zneske vrednosti. Prav tako lahko preverite multicurrency denarnice, kot Jaxx in Exodus, da vidim, če jih podpirajo oba kovancev.
  2. Ja, vam predlagam, da uporabite izmenjavo CoinMama ali BitFils posrednik. Oba storitve sprejema plačilne kartice v Kuvajtu. Vendar pa samo prodajajo Bitcoin... Torej kupil Bitcoin potem lahko pošljete na katero koli izmenjavo cryptocurrency ki podpira XRP & NEM, da swap BTC za tiste. Jaz priporočam to metodo, saj nisem seznanjen z nobenimi izmenjave altcoin primernih za vašo lokacijo in način plačila. Nekaj ​​dobrih kripto storitve pretvorbe so Shapeshift in Changelly in nekaj dobrih izmenjave kripto so Poloniex in Bittrex. Vse od teh območij je treba zahtevati le e-poštni naslov, kvečjemu, da se omogoči trgovanje.

Brez komentarja

Sorodne novice


Post Litecoin

Kako lahko kupim in prodam valove v Pakistanu?

Post Litecoin

1 hash

Post Litecoin

Ali lahko preberem drugo valuto z antminerjem s9?

Post Litecoin

Casino, prevara, bitstarz, goljufija, ne plačujejo zmagovalcev

Post Litecoin

Ali lahko svoj domači računalnik uporabljam za moje, ne da bi pri tem povzročal težave z mojim OS-jem ali drugimi programi

Post Litecoin

CrowdWiz ICO

Post Litecoin

Težava z izplačilom in XAPO-naslovi na 99bitcoins.com

Post Litecoin

Videoposnetek je bil dober

Post Litecoin

Najboljše mesto za nakup Bitcoin v Indiji po menjalnem tečaju?

Post Litecoin

Je bitcoin-mine.org SCAM oglaševanje na Facebooku?

Post Litecoin

Nakup iz Bruneja

Post Litecoin

Potrebujem pomoč, preden investiram