Informacije o denarnicah | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Informacije o denarnicah

Informacije o denarnicah

Vprašanje:

Kakšna je vaša priporočljivo Bitcoin denarnico? Pravkar sem prenesli orožarno in mi je všeč, da jo uporabljajo. Končno, kaj je uporaba rezervnega denarnico, ker nisem prepričan, kako i dostop jo

Odgovor:

Hi Jonathan,
smo ustvarili podrobna primerjava z Bitcoin denarnice so na voljo na trgu. Najdete ithere. Backup walletis koristno za varnostni razlogi, da poskrbite, da boste lahko dostop do sredstev.

Komentarji:

* ponastavi

Hi, prav tako ne spreminjajo vaše denarnice počiva svoje delovno dobo?Denarnica ali brez denarjaVprašanje:

Je varen kraj, kjer sem se lahko premikajo tp moje XRP je z izmenjavo sem jih kupil, ne da bi denarnico? Ali obstaja varna denarnico skozi Ripple, da mi ne bo treba plačati?

Odgovor:

Hej Kirk,
https://rippex.net/carteira-ripple.php

Brez komentarja


Poizvedba za denarnicoVprašanje:

Živjo, sem se spraševal, če lahko priporoči android denarnice združljiv z Ledger / trezor. Micelij je imel nekaj groznih pregledi pred kratkim zaradi prevare itd, samo spraševali, kaj je najboljša alternativa?
hvala

Odgovor:

Hi James,
smo pregledali štiri različne denarnice Android, morda boste našli enega, ki vam ustreza v tem članku.

Brez komentarja


Denarna vprašanjaVprašanje:

Kaj cryptos ne trezor podporo? ali imajo denarnice za mnoge cryptos kot knjigo?

Odgovor:

Hi Jordan,

Trezor podpira zelo veliko, čeprav ne toliko kot Ledger. Trezor denarnico ima meni kovance za izbiro, ki vam omogoča preklapljanje med podprtimi kovancev. To je nekako ih podobno, kako Ledger počne stvari, mislim, čeprav ti ne \ '\ t naložiti ločeno denarnice vmesnik za različne cryptos.

Tukaj \ 's polno seznam kovancev, ki jih podpirajo (in s kakšnimi sredstvi), in sicer od 6. Decembra 2017:
Trezor Denarnica

Litecoin
Trezor Denarnica

DASH
Trezor Denarnica

Zcash
Trezor Denarnica

Bitcoin Cash / Bcash
Trezor Wallet

Ethereum
MyEtherWallet

Ethereum Classic
MyEtherWallet

ERC-20 Boni
MyEtherWallet

Namecoin
Noben

Dogecoin
Noben

Bitcoin Testnet
meri Trezor Denarnica

Brez komentarja


Priporočila za denarnicoVprašanje:

Ali obstaja denarnico lahko priporočamo, da vam omogoča, da ustvarite in financiranje več naslovov z debetno kartico in prav tako dodeli okrajšava seme stavek za vsak naslov?

Odgovor:

Hi David,
pa veliko programov denarnica vam bo omogočilo ustvarjanje več denarnic znotraj njih. Vem ELECTRUM počne, in si lahko novo seme stavek za več denarnice in zamenjave med njimi. To bi bilo priporočljivo, praksa, če želite ohraniti različne "račune."

Brez komentarja


Zamenjava denarniceVprašanje:

Kaj lahko storimo za zamenjavo poškodovane ali izgubljene strojne denarnico?

Odgovor:

Hi Harvey,
lahko obnovite svoje strojne opreme denarnico z besedno zvezo seme dano ob prvem zagonu. Obe Ledgerand Trezorhas Rešitev je v tem primeru.

Brez komentarja


Varnost denarniceVprašanje:

Ko greš na vse, da bi dobili papir denarnice brez povezave s itd trenutka, ki ga uporabljate za izmenjavo za skeniranje denarnico papirja za nakup ali prodajo pa ne, potem postane coprimised

Odgovor:

Zdravo Marc,
To je dobro vprašanje. Ustvarili smo članek, kako uporabiti papir denarnice varno, predlagam prebral tole. Lahko uvozite samo celoten znesek vašega papirja denarnico, tako da, ko je to storil, in ste uvozili zasebni ključ denarnico papir postane neuporabna. 

Brez komentarja


Posodobitev v Google DenarniciVprašanje:

I prenesli Ethereum megle denarnico in v prvem zagonu je začela posodobitev blok verige. Sprva je bila posodobitev hitro, vendar dlje traja počasnejši posodobitev postane. Sem že tretji dan, ko moja denarnica skoraj non-stop posodabljanje in nisem niti je bilo skozi 2 tretjini poti, nekaj časa je samo ustavi za celih minut.

Ali obstaja kakšna stvar, ki jo lahko naredite, da bo šel hitreje?

Odgovor:

Zdravo Alex,
čeprav nismo naleteli na ta vprašanja neposredno, vidim nekaj drugih uporabnikov, ki so se pritožili zaradi istega problema na Ethereum Stack Exchangeand GitHubforums. Predlagam vam, da preverite te teme, če obstaja rešitev za vas.

Brez komentarja


Denarnica glede na zamenjavoVprašanje:

Dober dan. Hvala za video. Na kratko, kaj je razlika med izmenjavo Bitcoin in vaše denarnice. Vaša Bitcoin raste tudi v denarnici, ne potrebujete denarnico? kot sem razumel iz ljudi, če uporabljate Luno nakažete denar iz banke, v svoj račun in potem kupite Bitcoin, in tam gre gor in dol po markets.Where se denarnica prihaja v

Odgovor:

Zdravo Anton, 
To je dobro vprašanje, kot si shranite Bitcoin na borzi v denarnici, kot dobro. Razlika leži v različnih vrstah denarnice. Izmenjave se štejejo za vroče denarnice, kar pomeni, da so vaši kovanci na spletu, medtem ko so hladne možnosti denarnice za offline rešitve. Toda v obeh primerih, shranite bitcoins, ki cenijo spremembe, od časa do časa, kot na tržno povpraševanje in ponudbo. Ti lahko

Sorodne novice


Post Litecoin

Brezplačni bitkoini?

Post Litecoin

Poslal sem BCH na naslov BTC

Post Litecoin

Bitkain denarnica

Post Litecoin

Samo en način?

Post Litecoin

Resen Problem nakup Bitcoins Ethereum

Post Litecoin

Vlaganje kot visokošolski učitelj

Post Litecoin

Eterična denarnica proti Ledgerju

Post Litecoin

Prodaja bitkoin

Post Litecoin

Namestitev pipe skozi vaš vodilni videoposnetek

Post Litecoin

Kako lahko prenesem TKN iz gostote denarnice v Jaxx?

Post Litecoin

Rudarstvo

Post Litecoin

Bitcoin Cash mining