Videoposnetek je bil dober | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Videoposnetek je bil dober

Videoposnetek je bil dober

Vprašanje:

Jaz sem še vedno poskuša zaviti svojo glavo okoli tega. Torej, kdo ima knjigo in kje se naša papirnati denar iti? Tudi človek v videu, so si enotni.

Odgovor:

Hi Chuck,
Vaš papirnati denar gre kdo vam prodal bitcoins, bi se lahko izmenjava ali posameznik, odvisno od načina nakupa. The Ledger je strojni denarnico, ki jo imajo... Razen, če misliš, da Bitcoin blockchain, ki je včasih značilno kot "javno knjigo." V primeru slednjega, vsi ljudje teče polno Bitcoin denarnico imeti kopijo knjige.

Brez komentarjaThebillioncoin.infoVprašanje:

Sem bil pred kratkim uveden s to "cryptocurrency", ampak sem še vedno skeptičen glede njene sposobnosti preživetja. Ali imate kakšno idejo, kako zakonit, da je? Ali je to res cryptocurrency ali samo ponzi, kot nekateri trdijo? Bi nasvet vlaganja v to? Hvala vnaprej, kot pričakujem vaš odgovor.

Odgovor:

Živjo,
sem slišal veliko o njem in iz zelo hiter pogled, da to ni nekaj, kar bi dal svoj denar v. Ne morem reči za nekatere, ker nisem šel v preveč globoko, vendar se zdi, da je še en "hypecoin", ki nima ničesar konkretnega za njim. Samo moja dva centa, ne jemljite tega kot kateri koli investicijskega svetovanja.

Brez komentarja


Thunderbit.io je ponovno preimenovana v mikrofonVprašanje:

Microhash.net je prevara teči do 20. Avgusta in njen umik prekrivali z thunderbit.io, ki je kopija. Ne vlagajo. Je enako.
Če ste izgubili denar, to sporočite na policijsko / FBI. Ne mislite, da vedo. Če želite Bitcoin skupnosti, ki deluje za novince poroča te vrste prevara policiji sicer bo to samo še zastrupljajo BTC skupnosti.

Odgovor:

Hi Anne,
Hvala za izmenjavo informacij o teh straneh. Če ste kdaj v dvomih, je spletna stran je zakonit ali prevara, predlagam, da uporabite Bitcoin Prevara Testtool, da pripravi svoj sklep.

Komentarji:

Thunderbit.io svoje prevara na istega lastnika z microhash.net biti cerrefull dont vlagati
priporočamo pridruži tukaj http: //future.bitcoinmaker.xyzis zakonit res plačati

ThunderBit je izginil.
Danes je 1. Dan

Sem začel s https: //lunarbit.ltdit's tako dober, kot je to dejansko


Časovne razlike in 120 zahtevkov v 24 urahVprašanje:

Hi!
Sem že dosegla 120 zahtevkov včeraj. To je meja čez 24h pravice? Sedaj želim začeti znova trdi, vendar ne vem, časovni razlika med napravami nas in ne morem povedati, kaj, ko bi moral začeti znova. Jaz sem iz Filipinov. Upam, da je bankovec ali oddelek, ki nam lahko pomaga, če je varno, da ponovno zahtevati za naslednji dan / po 24 ur. Hvala in Godbless.

Odgovor:

Hi Kaye,
Meja 120 zahtevkov velja za okna na 24 ur, pa ni povezan z nobenim časovnih pasov.

Brez komentarja


NasvetiVprašanje:

Moje vprašanje je 1, kar je nekaj nasvetov za začetek Bitcoin uporabnika in 2. Kako vem, kdaj kupiti, da bi povečali dobiček sem trenutno uporabljate coinbase za nakup prodajo in imajo svoj Bitcoin

Odgovor:

Hi Sean,
bi rekel, da je najboljši možni Bitcoin nasvet je, da bi dobili denarnico strojne opreme in se natančno semena varnostne kopije in obdržati, da je zelo zanesljiv. To vam bo prihranilo od vseh vrst potencialnih izgub zaradi tatvine, malware, odpovedi opreme in podobno.

Brez komentarja


Za Ofir Beigel, kam lahko kupim bitkoin v Izraelu?Vprašanje:

Zadnja sprememba 17. December 2017 ob 10:38 uri

Sem izraelski državljan in želijo vlagati v Bitcoin in drugih šifrirnih valute. Vidim, da nekateri izmenjave omejiti le na prebivalce ZDA. Ali obstaja izmenjava, ki ne omejuje ne-ZDA, ki prebivajo? Imam tudi kanadsko državljanstvo, ki heps.
Kakšen nasvet?

Odgovor:

Hi Sharon,
Ofir

Brez komentarja


Sledite kriptokurrency v realnem časuVprašanje:

Ali obstaja funkcija v Excelu ali Google listov, ki bodo spremljali cene cryptocurrency v realnem času? Imam preglednice, ki se povezujejo s financami yahoo za sledenje moj portfelj zaloge. Rad bi naredil, da je z mojim portfelja valut v Poloniex - ali nekako povezati s podatki, ki jih coinmarketcap uporabljajo.

Odgovor:

Hi Gary,
morate uporabiti ključ API izmenjavo in razvoj nekaj za svoje, kot je ta funkcija trenutno še v Poloniex ne obstaja neposredno pridobivanje realne podatke času v excel. Hereyou lahko financira nekaj dodatnih sredstev, o tem, kako uporabljati spletno poizvedbo v Excel vir realnem času Bitcoin podatkov o cenah. 

Brez komentarja


Trgovina s kriptokojinomVprašanje:

Hi Ofir,
Nir

Odgovor:

Hi Nir, predlagam vam, da začnete z branjem našo guideto Bitcoin trgovanje. Pred skakanje v trgovanje Predlagam vam, da naredite nekaj raziskav na trgu in morda začeti z demo računa, da poskrbite, da boste začeli šele tvegajo svoj denar, ko ste prepričani v svoje znanje. 

Komentarji:

Hi Parveen, se lahko prijavite na naši Crash Course brezplačno in spoznali Bitcoin. Prijavite se lahko tukaj: https://99bitcoins.com/subscribe-to-newsletter/

Bil sem branje prek vaše spletne strani trgovanja v cryptocurrency hočem Kako se pridružim in kako deluje.

Sorodne novice


Post Litecoin

Bitcoin mining speed (cpu)

Post Litecoin

Pridobivanje denarja iz prevare

Post Litecoin

Rudarstvo Bitcoins brez denarja

Post Litecoin

Najboljše mesto za nakup Bitcoin v Indiji po menjalnem tečaju?

Post Litecoin

Naložbe

Post Litecoin

Kako lahko prenesem TKN iz gostote denarnice v Jaxx?

Post Litecoin

Novo nemško sodelovanje bitnake.com, v prostoru btc, je prevara takoj od vrat!

Post Litecoin

Ligitimnost bitcofarm.com

Post Litecoin

Prodaja bitkoin

Post Litecoin

Rudarstvo Ethereum

Post Litecoin

Antminer in računalnik

Post Litecoin

Bitcoin mining brez strojne opreme?