Naučite me prosim | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Naučite me prosim

Naučite me prosim

Vprašanje:

Je kakšna možnost, da bi lahko nekdo, da mi poveš, kaj naj naredim... Začnem z otroške korake je kot vlagati nekaj, kako, vendar nimajo znanja. Moram vedeti, The Ali in donts. I vedeti, kaj storiti, kam iti, kako to in najmanj znesek moram začeti to počne z storiti. V ni pametno vem, ampak vsi viri so na veliko, da moram bolj poenostaviti. Pomagaj mi prosim. Jaz sem izgubila, ampak res bi rad pomoč in ga cenijo precej. Prosim PM me lcsphx @ yahoo. Com hvala in Bog blagoslovi

Odgovor:

Hi Lauren,
 


 

Brez komentarjaUveljavljeni kriptokurrency temelji le na številčnostiVprašanje:

Dobro jutro, gospod, želim si, da mi pomaga ugotoviti, možnost, da se bo ta kovanec kdaj dosegli domnevno ceno 1billion EUR na kovancu.
Spletna stran je http: //www.thebillioncoin.infosir in njihova trgovalna platforma je http://www.thebillioncoin.trade

Hvala vnaprej, kot sem vas čakajo prevzem gospod.

Odgovor:

Zdravo Michael, sem slišal The Billion Coin (TBC), vendar niso naredili globok pogled v njem. Od prvi pogled se zdi, da je Ponzi shema in jaz verjetno ne bi vlagali v njej. Vendar pa nisem izvedla koli poglobljeno analizo še tako da ne morem reči zagotovo. Predlagam, da ob pogled na to Google resultsand poskušali zgraditi popolno sliko za sebe. Dovolite mi, da vem, kaj boste našli! Ofir

Brez komentarja


Umazana skrivnostVprašanje:

Zadnja sprememba 25. Oktober 2017 ob 01:55 uri

Vodnik je zdaj star 2 leti. Ali je še vedno uporablja v letu 2017 in bi še vedno dobiček?

Hvala vam.

Odgovor:

No stran je še vedno teče, kajne? :)
Menim, da so splošne smernice, prikazani v knjigi še vedno aktualna tudi danes. To je samo, da je tekmovanje postalo težje.

Komentarji:

Sem začetnik in uživajte vaše spletne strani in njeno vsebino. Hvala.


Pojav mesta z ogromnim dobičkomVprašanje:

S porastom podjetij na spletu, ki prikazujejo ogromne dobičke naložbe, kot so 300%, 3000%, itd; kako lahko vemo pravega spletno podjetje, da vlagajo v brez hassles.
Hvala.

Odgovor:

Hej Phillip sem uredila svoje vprašanje malo. V prvotnem vprašanju ste govorili o pipe kot naložbene straneh. Pipe so mesta, ki dajejo proč majhne količine Bitcoins, niso investicijske strani.
Ofir

Brez komentarja


Medijsko polje za prikaz captcha se ni prikazalo zame več kot dva tedna, kaj naj storim?Vprašanje:

Polje medij za prikazovanje kapitan ni prikazan zame več kot 2weeks zdaj, kaj naj storim?

Odgovor:

Živjo, si poglejte vse pipa vprašanja komentar oddelku na strani pipa. Če ste lastnik pipa odpreti podporo vozovnice prek vtičnika.

Brez komentarja


Simetrični vzajemni skladVprašanje:

Najlepša hvala za ustvarjanje stran 99 Bitcoin. Informacije, ki so koristne in enostaven za razumeti. Na to opombo, kaj je vaše mnenje glede simetrije vzajemnega sklada. Sklad želi diverzificirati svoje naložbe v različnih kovancev. Hvala za vašo pomoč.

Odgovor:

Hej Gregory,
No, po mojem mnenju, da je to nekaj, kar kdo lahko stori zase, ne da bi plačal za upravitelja sklada, da to storite za njih. Videl sem Weiss poročilo iz neke Wall Street podjetje, ki je nazivno cryptocurrencies po nekaterih res vprašljivo meritve... In edini zaključek, da bi lahko pripravi je, da je Wall Street ne ve, da s komolcem iz luknje v tleh, ko gre za CRYPTO. Simetrija je lahko bolje kot Weiss, ampak jaz ne bi stavil na to. Verjetno bi morali samo narediti svoje raziskave in imajo svoje cryptos - da je varneje, v vsakem primeru, plus boste prihranili tone denarja.

Brez komentarja


Vrednost v dolarju in vrednost v jenu ,Vprašanje:

Zdaj je vaša spletna stran, ki prikazuje $ vrednost in Yen vrednost ene Bitcoin, nato pa, moje vprašanje je, zakaj je tako drugačna vrednost, ko se primerja tečaja normalno valuto med $ in ¥? Z drugimi besedami, moram plačati okoli $ 4000. Za eno Bitcoin. Prav? Ampak, če sem jih japonski jen plačal, sem lahko plača okoli ¥ 27.864. Za enak eni Bitcoin, je, da je prav nekdanji ??? ¥ 27.864. To ravno običajna menjava valut bi bilo približno $ 255. To me zmeden.

Hvala za čas.
najboljše,

Yoshi.

Odgovor:

Hi Yoshiyuki,
Naša spletna stran prikazuje cene Bitcoin v štiri različne valute: ameriški dolar, kitajski juan, evro in britanski funt. Cene so prikazane tukaj, so tržna cena, ki kotirajo na Cryptocompare hranjenje iz različnih borzah, ki so trgovanje, ki valutni par. Menjalni tečaj na določeni borzi se lahko razlikuje od tistega, in boste morali upoštevati tudi druge dejavnike, kot so časovni okvir in pristojbine, kot tudi. Si lahko preberete več o Bitcoin arbitraže priložnosti v tem članku.

Brez komentarja

Sorodne novice


Post Litecoin

Rudarstvo Bitcoins brez denarja

Post Litecoin

Je bitcoin-mine.org SCAM oglaševanje na Facebooku?

Post Litecoin

Kompatibilne denarnice HF Chain Chain

Post Litecoin

Rudarstvo

Post Litecoin

Koliko imen se lahko registrira na blokatorju Bitcoin z istim tickerjem?

Post Litecoin

Kako lahko kupim in prodam valove v Pakistanu?

Post Litecoin

Paytrading.org

Post Litecoin

Videoposnetek je bil dober

Post Litecoin

Della

Post Litecoin

Namestitev pipe skozi vaš vodilni videoposnetek

Post Litecoin

Bitcoin predpisi v Indiji

Post Litecoin

O rudarstvu