Pometanje proti pošiljanju maksimalnih sredstev v novo denarnico | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Pometanje proti pošiljanju maksimalnih sredstev v novo denarnico

Pometanje proti pošiljanju maksimalnih sredstev v novo denarnico

Vprašanje:

Zdravo,

Pravkar sem dobil nano S in sem naredil nov ELECTRUM denarnico zanj. Želim, da se premaknete vse od mojega drugega ELECTRUM denarnico na to.

Sprva sem se le, da bo poslati celotno stvar z uporabo najvišjo funkcijo, potem pa ugotovil, da so veliko naslovov sprememb in sem potreboval, da jih utrditi drugače plačati visoko pristojbino.

Ali je lažje / ceneje, da pomete? Ali je pristojbine TX enako?

Tudi, če sem pometanje, kako naj vem, če so sredstva moja denarnica se uporablja več kot en zasebni ključ in v tem primeru, kako se lahko, da se briše?

Hvala v naprej :)

Odgovor:

Hej Batman (tako kul, da so Batman tukaj),
zadeva vaše drugo vprašanje - če uporabljate več kot en zasebni ključ, nisem prepričan, da sem razumel. Ali lahko prosim pojasnite?

Brez komentarjaŠvicarska banka v žepuVprašanje:

Sem gledal Bitcoin Novice po BitMedia sponzorirano od januarja. Jih oglašujejo švicarsko banko v žepu, trdi denarnico. Sem šel v Švicarji na vaši spletni strani žep, da preverim. Informacije bila prepričljiva in cena je privlačna. Ampak še nisem slišal ali videl nobene ocene za to denarnico kjerkoli drugje. Ali veste kaj o tem izdelku? Bi jo priporočili?

Odgovor:

Hej Pearl,
lahko mi prosim pošljite povezavo do strani, ki ste jih obiskali. Nisem prepričan, da stran, ki ste se nanašajo na.

Komentarji:

Spletna stran je tako dobra upanje thatvit bomo izkoristili s podrobnimi informacijami o Bitcoins.


Swisscoin IPO Obljubljeno 1. Avgusta 2017Vprašanje:

Dober dan 99bitcoin, želim izkoristiti to priložnost za zahtevo in pomaga mi, kot tudi druge vlagatelje, da bi ugotovili, ali posodobiti nas, če je mogoče, o swisscoin (swisscoin.eu), od katerih sem investitor. Smo zanesljivo obveščeni o platformi swisscoin da bo kovanec začeli s katerimi se trguje v javnem začenši od 1. Avgusta 2017, vendar do datuma, sem še videl kovanec na coinmarketcap. Do dneva sem še prebira novice v zvezi z razlogi, zakaj je kovanec še ni trgovalo kot prej obljubil na spletni strani kovancev ali na odseku novice armaturne plošče za vlagatelje.
Vic.

Odgovor:

Hi Vic, smo dejansko nimajo nobenih informacij o Swisscoin, da nismo seznanjeni z zgodbo v ozadju, zakaj je ICO preložena. Morda lahko poskusite nadaljevati z neposredno ekipe razvijalcev ali preverite medijskih kanalov socialnih če drugi uporabniki vedeli več. Glede prihodnje vrednosti, predlagam vam, da preverite našo video o tem, kako ovrednotiti altcoinand poskušali sestaviti svoj sklep o Swisscoin.

Brez komentarja


Označevanje avtorjev neprosojnostiVprašanje:

Bilo bi lepo, če bi bila osmrtnica vpis določi avtor članka vprašanje (če je na voljo), poleg vsega drugega, ki je trenutno prikazan. Da bi rešili problem nepoštene novinarjev in drugih "strokovnjakov" nam prodajajo, kaj je v bistvu brezplačna možnost, kjer se lahko igrajo "Sem ti rekel" igro, če Bitcoin uspe, ali pa bodi tiho ali celo izbrisati svoj originalni članek, če Bitcoin postane velik uspeh. To bi ta faux "strokovnjaki" prisiliti, da nekaj kože v igri, in vedno so odgovorni za svoje "strokovne napovedi" na podlagi teh napovedi vedno so povezani z njihovimi imeni in eno google iskanje proč.

Odgovor:

Jon hvala za ponudbo izboljšanje. Vendar vsi izdelki imajo trenutno izvorno povezavo na njih, tako da mislim, da ugotovite, kdo je avtor, je zelo preprosta. Tudi, če se odločite za izbris članek tam je vedno splet Archivethat shrani vse, kar je bilo kdaj naložili na internetu.
Vendar razumem svojo točko "ena Google iskanje stran" - bom poskušal vključiti ime avtorja znotraj Google naslovu vsaj kjer je to mogoče. Veliko nasvetov!

Brez komentarja


Davek na darilo?Vprašanje:

Recimo, da so moji starši v drugi državi mi 100 bitcoins.
Sem California rezident.

Odgovor:

Hi Jake, 
Ureditev Bitcoin je zelo različno obravnavanje v vsaki državi, in obstajajo razlike med celo ameriških zveznih državah, kako se zdravijo cryptocurrencies. Predlagam, da si najdete lokalnega davčnega svetovalca, ki je seznanjen z digitalnimi sredstvi in lokalno zakonodajo o Bitcoin v vašem območju.

Brez komentarja


DavekVprašanje:

Im državljan ZDA in živi v Ca. Ali moram plačati davek na IRS, ko se ukvarjajo z Bitcoin transakcije? Hvala vam.

Odgovor:

Hi Ahmad,
Ureditev Bitcoin je zelo različno obravnavanje v vsaki državi, in obstajajo razlike med celo ameriških zveznih državah, kako se zdravijo cryptocurrencies. Predlagam, da si najdete lokalnega davčnega svetovalca, ki je seznanjen z digitalnimi sredstvi in lokalno zakonodajo o Bitcoin v vašem območju in morajo imeti možnost, da vam pomaga.

Brez komentarja

Sorodne novice


Post Litecoin

Resen Problem nakup Bitcoins Ethereum

Post Litecoin

Ali mi lahko predlagate nekaj legitimnih, pravilnih spletnih mest za rudarjenje v oblaku

Post Litecoin

BitPay App

Post Litecoin

Coinbase BCC in SegWit2X

Post Litecoin

Stopnje neuspeha

Post Litecoin

Moj Bitcoin je zaljubljen v Mempool. Kaj lahko naredim zdaj?

Post Litecoin

Politika umika Bitcoin

Post Litecoin

Cryptoshop trgovina rudar

Post Litecoin

Raven zaupanja pri naročanju strojne opreme s spletne strani Bitmain

Post Litecoin

Novo v Bitcoin 3

Post Litecoin

S pretiranim zamikom (več kot 10 delovnih dni) imam v mojem banki prevzem SEPA prenosa iz CEX.IOI imam

Post Litecoin

Kovanci za zasebnost