Shranjevanje Paycon | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Shranjevanje Paycon

Shranjevanje Paycon

Vprašanje:

Hvala, ker moje vprašanje. Sem farily novi cryptocurrency, učenje več dnevno. Našel sem vašo spletno stran, medtem ko iščejo Trezor vs Ledger svetovanje (dober članek, mimogrede), saj imam nekaj Bitcoin in Ethereum. Medtem ko sem bil tukaj, sem našel svojo "Vprašajte me kaj"... Tako, tukaj gre. To je moje razumevanje, da je bil Paycon začelo kot šala, ampak se je razvila neke vrste kult naslednje. Tukaj je vprašanje: Tisti, ki imajo Paycon, kako se je na varnem? Jaz ne vidim Paycon denarnico. Razmišljal o daje malo na moj deset let starega nečaka, saj veš, nizko vstop na tveganja v svet alt valute.

Odgovor:

Hej John,
http://dogecoin.com/

Brez komentarjaStaknjena transakcijaVprašanje:

Spoštovani gospod / gospa
, bi u bili tako prijazni, da preverite svoj posel in razloži mi, kaj se dogaja? Poslal sem 1,8 litecoins od bitpanda na eksodus denarnico in še hasnt prišel. Vnaprej hvala za vaš čas.

Odgovor:

Živjo Stathis,
si oglejte moj odgovor za vas v pripombah oddelku.

Komentarji:

Rekel sem:

Izgleda, da je bilo potrjeno, čestitke:
https://live.blockcypher.com/ltc/address/LfLeYRubxQydyPHRsaY8sfb2iXqs1Vv4w3/


Predlagana naložba BitcoinVprašanje:

Dober dan, moram reči, da delaš dobro delo tukaj. Prebral sem svoje preglede na Bitclubnetwork.com in sem moral spremeniti svoj um.
Prosimo, sem vam bo všeč, da priporoči crytocurrencies naložbe, ki so varne in niso ponzi. Hvala

Odgovor:

Hi Samuel,
od danes tam še ni zanesljiv Bitcoin investicijski strani, da lahko priporočamo.

Brez komentarja


Predlogi za izboljšaveVprašanje:

Vau, pravkar prejel svojo tretjo izplačilo. Hvala! In sem se spraševala.... Ali je mogoče dodati bot, programsko opremo ali karkoli je pozval, da te spletne strani, ki lahko samodejno storite preživeti nas vsak dan za določeno število krat določeno? Ofcause v območju dnevno * 120 zahtevkov, in če je treba, po ceni, ki je korelacijo z minimalno umakne znesek. Deposit in uporabo umaknejo možnosti tudi dodal, kar je mogoče, za deponiranje Satoshi na spletni strani ali pa uporabite tisto, kar je že shranjena v račun, da bi depozit za samodejnem možnost? In povprečna Satoshi zahtevek za samodejnem zmanjša na morda okoli 30-100 Satoshi, da bi se izognili naporno mesto.

Odgovor:

Hej Elioth, ni prepričan, da razumem vaše vprašanje, kot se zdi, da ste prosi za nas, da ustvarite bot, ki vam bo omogočilo, da se samodejno uporabljati spletno stran?
 

Brez komentarja


Super Bitcoin (SBTC) viliceVprašanje:

Zadnja posodobitev 17. Januar, 2018 ob 03:17 uri

Super Bitcoin zakonit? Če je tako, kako zbiramo? Uporabljam ELECTRUM.
Poleg tega, kaj vse se je zgodilo z Bitcoin Diamond? je bil, da skupaj prevara?

Odgovor:

Komentarji:

[Url = http: //bit.ly/2r83vv5] Nakup in trgovanje Bitcoin in Altcoins. Top 1 Exchange! [/ Url]

= $ =


Sweeping Legacy Wallet za Segwit DenarnicoVprašanje:

Pozdravljeni in hvala za odlično spletno stran,

Vsekakor upam, da ne bom zapravljam svoj čas, da sem prebral ti "Ko uvoz v primerjavi z zamahom" acticle, vendar nisem prepričan, če bom lahko pomete z exodus (Legacy denarnico) do SegWit temelji ELECTRUM denarnice.

Prosimo, da bi mi, če je to mogoče.

Hvala vam,

Greg

Odgovor:

Hi Greg,
nisem prepričan, če lahko preprosto uvozite denarnico, kot na postopek Exodus, ampak spremeniti, da m / 44 "... Pot do m / 49"... Poti. Sem vprašal razvijalcem ELECTRUM (to je seveda nekaj, kar zahteva dokončnega odgovora) in bodo dobili nazaj takoj, ko sem izvedela.

Komentarji:

OK, Greg. Dobil dokončen odgovor, prezrite mojo začetno izjavo.

Če izvozite vaš zasebni ključ iz Mojzesove knjige (glej: http://support.exodus.io/article/77-does-exodus-have-advanced-export-options, nato pa ustvarite nov SegWit denarnico v ELECTRUM in dimnikar zasebni ključ.

Upoštevajte, da ne boste mogli prejemati sredstva iz drugih denarnic, ki niso bech32 pripravljen. To je verjetno, da bo začasna težava druge denarnice so updated gredo naprej. Torej, če ste prenesli vse svoje sredstev na račun ELECTRUM SegWit, boste pri plačevanju dobili prednosti nižjih pristojbin, vendar prejema plačila, je lahko problem. Vedno lahko še naprej uporabljate exodus denarnico ali standardni ELECTRUM denarnico za namene prejema.

Kot bolj kompleksno rešitvijo, sem obveščen, da lahko "ustvarijo bip39 semena navzven in uvoz, ki z uporabo bip49 izpeljavo imeti p2sh-segwit naslove." Dovolite mi, da vem, če hočeš rešiti, da ne bi smelo biti tako slabo, kot se sliši.

Sorodne novice


Post Litecoin

Rudarstvo

Post Litecoin

Cryptoshop trgovina rudar

Post Litecoin

Bitcoin mining brez strojne opreme?

Post Litecoin

Kako za vraga kupim?!?

Post Litecoin

Kako napisati podporo v Blockchain.info

Post Litecoin

Kovanci za zasebnost

Post Litecoin

Litecoin

Post Litecoin

Pridobivanje oglasov na vašem spletnem mestu

Post Litecoin

Bitcoin v Escrow

Post Litecoin

Transakcija BTC je zaljubljena - kaj lahko storim?

Post Litecoin

Sprejemanje bitkoin za svetovalne storitve

Post Litecoin

Ustvarjanje dobička z USB Bitcoin Eruptor