Prodaja bitkoin | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Prodaja bitkoin

Prodaja bitkoin

Vprašanje:

Živjo, sem prebral veliko člankov na nakup Bitcoins (ki so zagotovo pomagal), vendar jih ni v prodaji enaka. Moja vprašanja so:
Rohit

Odgovor:

Hi Rohit,
prodaja Bitcoins je podoben proces, kot nakup. Tukaj je članek za vas, ki neposredno pojasnjuje, kako prodati Bitcoins.You lahko trgujejo z Bitcoins na borzah, valuto, ki jo lahko trgovanje z Bitcoins je glede na izmenjavi, ki ga uporabljate. Na borzi ste dobili ceno, za katero naročilo za prodajo, je mogoče izpolniti, vam ni treba skrbeti o iskanju kupca, kot so vaši ukazi samodejno ujema. Ni standardna mera za Bitcoin ceno, vsaka izmenjava določijo svoje cene in pristojbine. Tukaj si lahkoPošiljanje BTC iz Ledgerja Nano SVprašanje:

Začel sem pošiljati $ 18 vredno Bitcoin iz mojega Nano-S in videl, da se grejo, da mi zaračunavajo 4 $, da to storite! Ni treba posebej poudarjati, nisem \ 't ga pošljite.
Kaj je je s tem ?? To je približno 25% dajatev za pošiljanje 18 $ BTC, pa se vedno zaračuna pribitke, kot je ta?

Odgovor:

Hi Ken,
Verjetno je najbolje, da zaprosi Ledger podporo ekipo o pristojbine, kaj je prav. Pristojbina Transakcija Bitcoin je odvisna od več dejavnikov, ki jih lahko


Pošiljanje btc ročnoVprašanje:

Morem poslati ročno ali samo s skeniranjem QR kodo, ki uporablja kruh BTC denarnice

Odgovor:

Živjo Rick,
lahko bodisi skenirate QR kodo ali kopirajte in prilepite naslov. Saj ne bi želeli vnesti ročno, saj je chore, da vnesete naslov za 26-35 znakov... In napake se lahko zlahka pride z ročnim vnosom.

Brez komentarja


5 ETH od coinbase do GateHub in samo 20 XRPVprašanje:

Zadnja sprememba na 10. Januar, 2018 ob 11:53 uri

Noob tukaj in sem sent.5 ETH na moj nov račun na GateHub. Moj gatehub denarnica ima zdaj 20 XRP, ampak kaj se je zgodilo s preostalim ETH?

Odgovor:

Hi Steve,
če je ni, se obrnite na GateHub podporo in jim pokazati ID transakcije (TXID) za plačilo ETH njihove sprejemne naslov. Vaš Ethereum denarnica bi morali imeti možnost, da vam z TXID če se pozanima, da je posebno odhodno plačilo.

Komentarji:

Sem storil isto transakcijo sinoči 12/11/17 19:01 ET z enakimi rezultati. Coinbase transakcija zaključena v nekaj več kot eno uro. Gatehub kaže 20 XRP to jutro

Deponiranju ETH iz coinbase ne gatehub spremeniti, da XRP in omogočiti denarnico, saj je več kot 20 xrp deponirajo? Sem čakal več ur. Prenesli sem 1 ETH in coinbase pravi, da se je z uspehom.

Sem storil isto transakcijo sinoči 12/11/17 19:01 ET z enakimi rezultati. Coinbase transakcija zaključena v nekaj več kot eno uro. Gatehub kaže 20 XRP zjutraj 12/12/17 Kakorkoli, moj račun pri Gatehub je še vedno v teku. Kaj je bil končni rezultat Steve?

Na koncu, kako dolgo je trajalo? Včasih sem osnove kovanec za pošiljanje ETH, da se pesto 31 urami. Pa pravi, da je bila uspešna pošlji sem dvakrat preveri naslov in to je pravilna, vendar pa še ni pokazala v gatehub še. Hvala!

O Jezus Kristus, hvala za posodobitev dude / dudette. Prestrašila drek iz mene, sem storil isto stvar z 300 dolarjev BTC, in sem si mislil... Uhhhh kje za vraga preostanek mojega denarja. Hvala za posodobitev, tako kot vse ostalo samo zdi, kot njegov počasen proces od njih.


Poslano CEX.IO BCH v Coinbase BTC denarnicoVprašanje:

Pred kratkim sem poslal biološki varnosti iz CEX.IO aplikacije na moj Coinbase aplikacijo pred prehodom na BTC po nesreči. Bilo je okoli 450 $ vredno BCH like.3. Poklical sem Coinbase in so rekli, da je bil izgubljen. Jaz sem seveda nori. Bral sem, kolikor sem lahko na to vprašanje, vendar ne razumem zasebne ključe in to in to. Videl sem tudi, da so nekateri ljudje, ki lahko dostopajo do tega biološki varnosti, če bi jih plačal. Bom plačal zaupanja vredno osebo, da bi dobili svoj biološki varnosti nazaj. Bom plačal 25% tega, kar sem moral nekoga, ki mi lahko pomaga dobiti svoj biološki varnosti nazaj. Prosim, ne bodi nesramen v odgovorih, sem že vedela, da sem zamočil...

Odgovor:

Hej Nick,
bi rekel, da bi morali odpreti podporo vozovnice, pa tudi prositi za pomoč na Coinbase kanalov družabnih medijev, kot so njihovi Twitter in subreddit. Bolje boste razumeli problem, bolj jedrnato boste lahko, da se v vaših zahtevah za podporo, ki bo prav tako jim pomagajo, da se ukvarjajo s tem problemom. Vso srečo!

Brez komentarja


Poslal je moj bitkoin denar v elektrumVprašanje:

Zato sem poslal Bitcoin denar za ELECTRUM nato obnoviti, Poskušal sem nalaganje elektronskega denarja in sem ga vrniti na uro samo denarnico. Sedaj želim preživeti teh kovancev, vendar ne more. Poskušal sem pometanje zasebnega ključa na drugih denarnice, vendar pa je vprašanje združljivosti, nato pa sem se potrudil na coinami. To kaže, da je v naslovu / zasebnega ključa nameno in blockchair mi pove, da je še vedno sredstva v moji denarnici in elektronska gotovina ura denarnica kaže tudi sredstva nobenih sredstev. Ali je mogoče, da bi dobili glavni zasebni ključ za ustvarjanje novega elektronskega denarnega denarnico, prosim pomagajte

Odgovor:

Brez komentarja

Sorodne novice


Post Litecoin

Mi lahko kupimo bitcoine od tebe

Post Litecoin

Kako lahko kupim in prodam valove v Pakistanu?

Post Litecoin

Ali je postopek preverjanja standardiziran za vsako jurisdikcijo, ki jo dobijo z izmenjavo?

Post Litecoin

Nakup iz Bruneja

Post Litecoin

Varnost kriptokovratnosti

Post Litecoin

Razvrsti bitkoinobitujance iz najstarejšega do najnovejšega članka

Post Litecoin

Preverite pregled Exchange

Post Litecoin

Ali je priporočljivo kupiti bitkoin denar zdaj?

Post Litecoin

Ali lahko kupim BTC brez mobilnega telefona?

Post Litecoin

Piramidne sheme proti legitimnemu pristopu k pridobitvi BC

Post Litecoin

Težave z mojo špansko banko za pošiljanje evrov Bitstampu

Post Litecoin

Trgovanje z bitkoini z Coinbase v Nigeriji