Varnostno vprašanje o namiznih denarnicah | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Varnostno vprašanje o namiznih denarnicah

Varnostno vprašanje o namiznih denarnicah

Vprašanje:

Kaj se zgodi, če ste lastnik namizni denarnico vsebuje cryptocurrency, in trdi disk je izničil? Ob predpostavki, da smo varno shranjena gesla

Odgovor:

Hej Quriash,
najboljši, da ne bo nobenih možnosti - backup svoje seme stavek / wallet.dat in geslo (če sploh), kot je varno, kot je mogoče!

Brez komentarjaEnako možno bitcoin naslov?Vprašanje:

Kakšna je možnost, da se bo dva različna HD denarnica ustvari enako Bitcoin naslov, enako sol in naključne oddelkih?

Odgovor:

Zdravo Manas,
da je mogoče ustvariti isto Bitcoin naslov v teoriji, ampak v resnici je to zelo malo verjetno, da se zgodi. Lahko preverite matematike za tukaj ter tehnično ozadje tukaj.

Brez komentarja


SCAM ME ALI NE !!?Vprašanje:

Hi! Ali lahko kdo prosim pomaga, da vidim to mesto je prevara mi ali ne, kot da bi to sa prevara potem jaz navada gredo skozi njihovo spletno stran več....
 

Odgovor:

Hi Areewan,
si lahko ogledate naša pravila pipa tukaj. V našem pipa lahko samo umakne ravnovesje preko 13.000 satoshis, ni prepričan o tem, kako drugi pipa delo, lahko imajo svoja pravila.

Brez komentarja


SCAM vam priskrbi bančne podatke za trgovanje v drugi državi?Vprašanje:

Dober dan
sem potrebujejo pomoč, kot sem bil "najel odpreti Luno in Kraken računov in tudi bančni račun v moji državi. Ali obstaja prevara, kot je ta. Nimam bitcoins ni denarja, ki se scammed, vendar je vse samo ne sedi?

Odgovor:

Hi, Luno in Kraken so Bitcoin izmenjav, ki sprejema tudi nakazil bank za deponiranje denarja. Vendar nisem seznanjen s podrobnostmi in zdi se senčno se mi, zakaj bi kdo želel, da odprete račun na borzah. 

Brez komentarja


Scammed !!!Vprašanje:

Vi je moj 160 $ ​​niso storili \ 't, da mi moje bitnih kovancev in ga nikoli ne vrne, da z drugimi besedami u guys me scammed :(

Odgovor:

Hej Aaron,
Ofir

Komentarji:

Pravkar sem vam po e-pošti z nekaj več podrobnosti o meni. Odgovori mi je, da bomo dobili to pogruntal ASAP

Ok sem ničla, a novci ur spletni strani (oziroma tretja oseba), ki jih je moj denar in da ji ni dal kovancev


ScammersVprašanje:

Na začetku sem bil navdušen, da začne vlagati Bitcoin, ampak ko sem prebral ocene iz različnih virov na številnih borzah vključiti coinbase, sem spoznal, da je veliko ljudi, ki so tam trpijo izgubili svoj denar, ker so te izmenjave sami ali hacked hekerji scammers. Poleg slabe podpore strankam in jih pusti pri miru ali pa zaklenete svoj račun. Ne misli, da vlagajo v tem nevarnem področju več. Tvoje misli!

Odgovor:

Hi Ahmad,
namreč obstaja veliko scammers na internetu, vendar to preprosto ni omejena na cryptocurrency industriji. Vendar pa obstaja več zaupanja vredno strani, ki ponujajo edinstveno storitev na trgu stalno raste in spreminjajočem se tehnološkem področju. Če ste kdaj v dvomih, če stran je zakonit ali prevara, vam predlagam, da uporabite našo Bitcoin Prevara test tooland poskušali sestaviti svoj sklep. 

Brez komentarja


PrevaraVprašanje:

Zelo sem razočaran, da sem raztrgala prek službe za escro, ki mi je prodal storitev, ki mi ni prejel, je znesek 1.300 $, boste v prilogi podrobnosti posla in sem \ 'Bi rad, da bi me našli rešitev, ali pa mi pomaga, da bi našli pravo osebo za pošiljanje moj pritožujejo, hvala kakršnokoli pomoč se cenijo

Odgovor:

Pozdravljeni Kamel, nisem prepričan, kaj storitev pa govoriš. Mi ne dajo vse hrambe storitev. Prav tako nista dali nobenih informacij o transakciji. Mislim, da boste morda morali te informacije stran zmotno z drugo mesto, ki oskrbuje storitev.

Brez komentarja


Varnostni pregled ni uspel na zahtevo pipaVprašanje:

Pozdravljeni Ofir, samo želel vedeti, če je normalno, da se to sporočilo "varnostno preverjanje ni uspelo" na trditvi pipa, i so ga dobili v zadnjem tednu zelo pogosto (ne vedno) in im primeru ni normalno, če veš, zakaj jaz sem ga dobili. Moj naslov je 3236pPJMjUAH7oGcL5PjgwCMU6XL2MJZau

Hvala vnaprej

Lep pozdrav!

Odgovor:

Hi Hector, smo raziskovali vprašanje in korenina povzroča bila določena šele zdaj. Bi lahko prosim še enkrat preverite? Če še vedno prihaja do kakršnih koli težav, se obrnite na nas tukaj.
 

Brez komentarja


Preverjanje varnosti ni uspeloVprašanje:

Zdravo. Nenehno dobivam varnostno preverjanje ni uspelo, ko sem vložiti zahtevek. Kako odpraviti to? Hvala vam.

Odgovor:

Živjo Samantha,
Prepričajte se, da ste pravilno vnesli captcha. V primeru, da je vaša težava ni odpravljena, se obrnite na nas, na stiku formwith sporočilo o napaki in kako imaš tam in bomo dodatno raziskati.

Brez komentarja

Sorodne novice


Post Litecoin

S pretiranim zamikom (več kot 10 delovnih dni) imam v mojem banki prevzem SEPA prenosa iz CEX.IOI imam

Post Litecoin

DOGOJ BTC

Post Litecoin

Želim si kupiti nekaj Ethereuma in valovati, vendar se soočam z nekaterimi težavami

Post Litecoin

Kako varno shranjujem altcoins?

Post Litecoin

Paytrading.org

Post Litecoin

Zlatni kovancev

Post Litecoin

Pridobivanje denarja iz prevare

Post Litecoin

Namestitev pipe skozi vaš vodilni videoposnetek

Post Litecoin

Moj Bitcoin je zaljubljen v Mempool. Kaj lahko naredim zdaj?

Post Litecoin

Bitcoin v Escrow

Post Litecoin

Antminer in računalnik

Post Litecoin

Poslal sem BCH na naslov BTC