Piramidne sheme proti legitimnemu pristopu k pridobitvi BC | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Piramidne sheme proti legitimnemu pristopu k pridobitvi BC

Piramidne sheme proti legitimnemu pristopu k pridobitvi BC

Vprašanje:

Obstaja veliko podjetij, popping up pod krinko MLM ali "poroka" programov. Jaz sem okleval, da se ukvarjajo z njimi, saj mnogi od njih niso nič več kot piramidne sheme in jim prežijo na pohlepa ljudi.
Kaj misliš, da je najboljši način za začetek pridobivanja bitcoins?

Odgovor:

Najboljši način za začetek pridobivanja Bitcoins je le, da jih kupili. Tukaj si lahko ogledate celoten newbies vodnik za nakup Bitcoins. Glede shem MLM, sem ponavadi sramežljiv proč od njih, saj imajo zelo senčno poslovni model po mojem mnenju.

Brez komentarjaQoinpron dovolj dober, da vlaga?Vprašanje:

Nazadnje posodobljen 12. Novembra 2017, ob 08:46 uri

Qoinpron dovolj dobro vlagati?

Odgovor:

Hi Qoinpron, 
nismo seznanjeni s tem kovancu, pa preden skakanje v vsakem cryptocurrency naložbe, predlagam prebral ta članek o različnih vidikih, da razmisli. 

Komentarji:

1. Sem odprl račun Qoinpro na uporabniškim imenom "intutkri2" približno šest mesecev nazaj
11. *** Torej, dragi prijatelji! Prosimo, da odloči, ali je to prevara ali zakonit na svoje skrbnosti. Sem odložil moje pristne izkušnje z Qoinpro.


QuerryVprašanje:

Hy
Mr.B

Odgovor:

Hi Bigal,
No, odvisno, kaj potrebujete aplikacijo za? Če želite Bitcoin ali drugo cryptocurrency denarnico, si oglejte naša denarnica Mnenja poglavje do vrha. Če potrebujete aplikacijo za kaj drugega, prosim povej mi, kaj želite storiti in bom pomagal najti varno, uporabniku prijazno aplikacijo za to.

Brez komentarja


Poizvedba na MoonBitcoinVprašanje:

Zadnja posodobitev 17. Januar, 2018 ob 04:15 uri

Pozdravljeni,
Veliko težav.

Odgovor:

Hi, nismo doživeli takšno razlikovanje med geografskih lokacijah na MoonBitcoin pipa. Verjetno je najbolje je, da spremljate njihovo podpor ekipo v zvezi z vašim vprašanjem. 

Brez komentarja


Vprašanje o oglasnih mrežah FaucetVprašanje:

Kateri so najboljši omrežja uporabiti za mojo pipo, če ne morem uporabiti Adsense zaradi imetju veš.

So prepovedati vse pipe, bi raje samo jih ne uporabljajo sploh.

Odgovor:

Pred kratkim sem pravkar zajeti najbolj priljubljenih oglasov omrežja ki jih lahko uporabite, če ste prepovedali Google Adsense na tem delovnem mestu. Dovolite mi, da vem, če imate dodatna vprašanja.
 

Brez komentarja


Vprašanje o scenariju 99BitcoinsVprašanje:

Hi,

$ Curl-> zahteva ( "http://66.23.228.133/faucet-payout.php?track=1’ ;, array (

"Postopek '=>' pošte,

"Organ" => json_encode (matrika ($ skupaj, $ transactionIds)),

"Uporabniku agent" => '99bitcoins BTC pipa "

"Glave" => matrika (

"Referer '=> SITE_URL (),

"Plugin-Version '=> $ to-> config [' različica ']

),

));

Odgovor:

Hej,
Sledimo koliko namestitev in izplačila, kjer poteka preko vse pipe na splošno, nobene posebne informacije o vseh pipo. To je vse jasno navedeno v pipa plugin pageunder "stvari, ki jih morate vedeti," na. 

Brez komentarja


Vprašanje za Stevena HayaVprašanje:

Zadnja sprememba na 12. December, 2017 ob 10:58 uri

Hi Steven,

Upam, da ti ne \ 't moti me prosi to neposredno na vas. I \ 've najnovejše informacije o problemu smo \' sem že razpravljali ljudi, ki so jih poslali biološki varnosti v BTC segwit naslovom, ki sem \ 'd res cenim vaše mnenje.

Najprej btctroubadour updated njegov reddit delovno mesto (tistega, ki ste ga omenili, da me) povedati naslednje: "Izgleda, da nekaj greyhat / vigilante, ki delajo z neznanim rudar, je lahko enostransko zahtevati nekaj informacij o biološki varnosti, ki so bile" zaljubljen "v BTC-segwit naslovov (to so tisti, za katere so bili javni ključi odkrite z lastniki porabe BTC iz istih naslovov), kot je opisano v tem položaju in komentarjev: https://np.reddit.com/r/Bitcoin / komentarji / 7eixcu / recovering_bch_sent_to_segwit_addresses / za tiste, ki so prizadeti s tem, to pomeni, da ni več nadzorovati biološki varnosti (ti so "ukradli", ki ga greyhat), vendar se mu zdi, da se ponujajo, da jih nazaj, če se strinjate, da bi ga najem da 30% za svoje storitve (ali "storitve", pa gledate na to). Kakorkoli, in glede na alternativno (100% izguba), bi morali vsekakor preverite, če ste prizadeti in se odločiti, kako želite nadaljevati. Kot da to ni bilo dovolj, da se ukvarjajo z, se zdi, da je rok en teden ~ 2, dokler se "5. December, 2017 ob 23:59:59 UTC", po katerem se zdi, da je že odločil, da je upravičen, da svoj denar. :( "
Jaz bi resnično cenimo svoje misli o tej možnosti. Ali mislite, da je legitimno? Ali je varno, da zagotovi te podatke? Ali misliš, da po ta proces bo imelo za posledico dobili svoje kovance nazaj ali odpreti sam do, ki jim ukradejo je z podoben način, kako ljudje v moji prejšnji točki se opravi greyhat? Če je zakonit, misliš, da obstaja "storitev provizija" za to?

Lep pozdrav,
Kevin

Odgovor:

Zdravo Kevin,
to vsekakor zdi kot boljši pristop kot daje 30% na greyhat. Če BTC.com zadolžen za to storitev, je prepričan, da je veliko manj kot 30%. Jaz bi rekel, da je vsekakor vredno poskusiti, žal, da nisem mogel, da vas opozarjajo na to možnost že od samega začetka, ko sem preprosto ni slišal zanj.

Brez komentarja

Sorodne novice


Post Litecoin

Težave z mojo špansko banko za pošiljanje evrov Bitstampu

Post Litecoin

Cryptoshop trgovina rudar

Post Litecoin

Bitconnect

Post Litecoin

Bitcoin mining speed (cpu)

Post Litecoin

Bitcoin kalkulator - Računanje v daljšem obdobju (>1. mesec)

Post Litecoin

Vprašanja o mojem novem pultu - freebits4u.ml

Post Litecoin

Kako zahtevati denar v bitki

Post Litecoin

Kako si ogledate BCC in BTC v Trezorju

Post Litecoin

Primerjava borze

Post Litecoin

S pretiranim zamikom (več kot 10 delovnih dni) imam v mojem banki prevzem SEPA prenosa iz CEX.IOI imam

Post Litecoin

Bitkain denarnica

Post Litecoin

Kako se lahko pritožim za podjetje bitcoin?