Novo v Bitcoin 3 | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Novo v Bitcoin 3

Novo v Bitcoin 3

Vprašanje:

Jaz sem trenutno z uporabo Bitcoin, vendar sem ugotovil, da sem lahko dobil zastonj nakazil prek svoje banke. Naj spremenijo v drugo izmenjavo (je to, kako se imenuje), ki bi mi omogočila, da izkoristijo te ugodnosti?

Odgovor:

Pozdravljeni, predlagam, da preverite cenik storitev borze, ki ga uporabljate. Nekatere izmenjave Bitcoin zaračunali dohodne transakcije, če so depoziti iz elektronskih prenosih, tako da tudi če je vaša banka vam omogoča brezplačen prevoz žice na koncu vas bo morda plačilni za depozit z izmenjavo.  

Brez komentarjaNove denarniceVprašanje:

Našel sem še dve denarnice lahko dodate na svoj seznam denarnice. Oba sta strojne opreme denarnice in si obljubil, da me.
Sem prodal za pridobivanje Ledger Nano, dokler nisem prišel čez to in je želel svoje mnenje o obeh.

Odgovor:

Zdravo Rosa, hvala za me najemnin veš o njih.
Torej, v tem trenutku ne morem vam moje mnenje o njih, ker še nisem preizkusil ven. 

Brez komentarja


Newbie iz BrazilijeVprašanje:

Hi, sem bral veliko o vaši spletni strani - veliko delo, ki ga je tako - in dobili obvestila o Bitcoin.
Hvala v naprej!

Odgovor:

Hi Pat,
imamo članek, kjer smo zbrali nekaj Bitcoin exchangesand tudi pisno nekaj mnenj o njih, vam predlagam, da začnete obravnavi te prvi. Kot brazilskega ali Panama rezident, lahko poskusite nakup iz Coinmamaor Cex.io mislim.

Brez komentarja


Newbie iz MontaneVprašanje:

Nazadnje posodobljeno na 5. November, 2017 ob 12:58 uri

Jaz sem samo nakup Crypto za investicijske razlogov in samo porabi malo $ (par / nekaj grand največ), da to storijo, ko se učim. Ali moram denarnico, če sem le odkup BTC, ETH in dolgotrajne oskrbe za vlaganje samo in ne da bi porabili? Uporabljam coinbase / GDAX kot moj edini dostop za vse.
Hvala vam

Odgovor:

Zdravo Tim,
kot se strojne denarnico lahko dvignila za manj kot 100 $, bi rekel, da je to pametna naložba v varnost vaših bitcoins... To je tudi pooblašča, da "bo svojo banko," namesto da se zanaša na velike korporacije!

Brez komentarja


Newbie namerava začetiVprašanje:

Hi,
Im newbie in načrt za nakup antminer S9 nekaj mesecih od sedaj. Ali je prav, da se začnejo v tem času, ali je to prepozno?

Hvala! ₩

Odgovor:

Hi Janus,
Težava Bitcoin rudarstvu se nenehno povečuje, tudi novi proizvodi pojavljajo na trgu. Verjetno je najbolje, da oceni, pridružil rudarstvo v času, ki ga želite vnesti. Ti lahko


Nisem prepričan, zakaj se je to nenadoma pojavilo - Vaš naslov je bil onemogočenVprašanje:

Pozdravljeni,
Gary

Odgovor:

Hi Gary,
Najprej hvala za dobre besede o mestu. Vaš naslov se samodejno izklopi, če si zlomil eno od pravil pipa, v večini primerov je to, če trdijo, več kot 120-krat v 24 urah ali pa uporabite VPN povezavo na spletno stran. Če menite, da nobeden od teh ali dogodkov, naštetih v FAQ je zgodilo, lahko se obrnite na nas s pomočjo obrazca za stik? Navedite BTC naslov, ki ga uporabljate, in e-poštni naslov in bomo ogledali.

Brez komentarja


NoviceVprašanje:

Pred približno letom dni sem kupil Bitcoin od moškega pri Starbucksu in mi je pokazal, kako prenesti denarnico na moj telefon, da se ohrani, kjer še vedno sedi. Rad bi, da se spremeni v gotovini, ali obstaja izmenjava sem lahko naložite na in ga prodajajo na tej borzi? Hvala veliko. G v Seattlu.

Odgovor:

Hi George,
 

2017 je najboljše Bitcoin izmenjave - Bitcoin izmenjava primerjava in pregled

Brez komentarja


Brezplačna denarnica BitcoinVprašanje:

Katere so funkcije v Bitcoin denarnico? kako deluje / trgovina bitcoins?

Odgovor:

Pozdravljeni Taher, lepo, da sva se spoznala.
 

Brez komentarja


Ena denarnica na več napravahVprašanje:

Hi,

Imam micelij denarnico na iPhonu für vsakodnevnih stroškov. Ali lahko uporabim izraz semena za dublicate denarnico na drugo mobilno napravo in uporabiti obe napravi druga možnost? (= Lahko preživijo zelo enake Bitcoins z ene od mojih naprav, ali bi moral imeti dve različni denarnice z različnimi Bitcoins za vsako od njih?)

Sprašujem, ker se mi res ne razumem tehnologije in se sprašujem, če je moj iPhone-denarnica je dejanska lokacija mojih Bitcoins (kot gotovino v žepu), ali pa samo vmesnik za moje digitalnih sredstev, nekje na internetu (kot spletno bančništvo orodje).

Hvala vor vašo pomoč!

Dirk

Odgovor:

Hej Dirk,
 

Zasebni ključi: Uvoz vs. Sweep


Nazadnje bitcoins obstajajo evidence o javnem blockchain in oni niso shranjeni v napravi. Kaj vaša naprava trgovin je zasebni ključ, ki omogoča poslovanje podpis (kot so poraba) od naslovov na blockchain. To je subtilna, vendar pomembna razlika.

Brez komentarja

Sorodne novice


Post Litecoin

Kako tržiti Bitcoin zagon?

Post Litecoin

Ali lahko kupim ethereum in jih pošljem v denarnico?

Post Litecoin

Crystafox rudarji prevara ali legit?

Post Litecoin

Kako zamenjati dogge kovance za dolarje?

Post Litecoin

Vlaganje kot visokošolski učitelj

Post Litecoin

Kako.?

Post Litecoin

Ali je to zanesljivo spletno mesto za nakup bitkoina? cex.io

Post Litecoin

Pridobivanje denarja iz prevare

Post Litecoin

Naučite me prosim

Post Litecoin

Pretvorba bitkoina v USD

Post Litecoin

Bitcoin mining brez strojne opreme?

Post Litecoin

Politika umika Bitcoin