Novo v Bitcoin 1 | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Novo v Bitcoin 1

Novo v Bitcoin 1

Vprašanje:

Živjo,
jaz sem iz Kanade in novi cryptocurrencies. Sem bil študira in ob sesutju videoposnetke, seveda, da bi bolje razumeli, kako deluje. Moram povedati, da sem dobil veliko več znanja, vendar še vedno obstajajo področja, jasno, mi.

  1. Kaj bi bilo najbolje za izmenjavo za mene, za uporabo v Kanadi? Coinbase? in kaj izmenjav, ki ponujajo valovanje in drugih manjših kovancev?
  2. Jaz sem zagotovo vlaganje v strojno denarnici - glede na Ledger Nano S (upajmo na voljo v Kanadi)
  3. To je lahko preprosto vprašanje, imam $ 5000 za naložbe in rad svojo idejo za diverzifikacijo 70% v Bitcoin in ostalo v dveh do štirih drugih manjših podpornih kovancev. Če sem nakup teh kovancev in jih preseliti v moji denarnici, in cena za bitcoins poveča / zmanjša, se vrednost v moji povečanje denarnice / zmanjšati s spremembo v Bitcoin vrednosti? Mislim, da sem poskušal ugotoviti, če je to podobno kot vlaganje v delnice in nakupu delnic, edina razlika je, da je to kripto valuto?
  4. Ko sem imel te kovance v moji denarnici (moj interes je bolj dolgoročne finančne naložbe - imam polni delovni čas, in v upanju, da stalno vlagati), kako se umakniti teh kovancev, da ima fiat denar še enkrat? Opazil sem, da je Coinbase povezana z Shift Visa, verjamem, da lahko prodajo teh kovancev na eBay. Katere druge možnosti obstajajo? Lahko prenese določeno količino kovancev coinbase, da bi dobili SHIFT Visa? Malo več informacij o tej temi bo cenjeno.

Upam, da slišim od vas kmalu, sem šele na prvi dan tečaja trka pa zelo veseli, da začne vlagati. Hvala za odlično spletno stran, zelo koristno.

Odgovor:

Hi Riekert,
 

  1. Kraken je zelo dobra! QuadrigaCX je ok preveč, čeprav so njihove cene niso vedno tako dober, kot Kraken je. Vendar Quad ima večjo fleksibilnost pri plačilnih metod in, vsaj zame, njihovo preverjanje šel hitreje.
  2. Ja, bodisi Ledger ali Trezor so odlična naložba in bo vaša sredstva varna, če si sledijo njihovim navodilom. Definitivno vredno cene.
  3. Znesek, ki ga imajo v smislu kovance sprememba ne bo temeljila na ceno kovanca je. Na primer, če imam 1 BTC danes po ceni $ 17.000 USD, potem pa, če gre cena za 100 $ ali 50 milijard $ jutri, bom še vedno 1 BTC v moji denarnici. Menjalni tečaj za redni valuti, je edina stvar, ki se spreminja.
  4. Lahko prodajajo svoje kovance na vsakem kanadski borzi in umakne CAD na vaš bančni račun. To je tako kot nakup v obratnem vrstnem redu. Prav tako lahko prodajajo zasebno posamično - mesta, kot so LocalBitcoins.com in aplikacije, kot Bisq so zelo koristne za vzpostavitev in zagotavljanje te vrste poslov.

Vso srečo z CRYPTO, zveni, kot da ste na pravi poti!

Brez komentarja

Sorodne novice


Post Litecoin

Kako lahko kupim in prodam valove v Pakistanu?

Post Litecoin

Kako prebrati glasnost na izmenjavah

Post Litecoin

Rudarstvo z galaksijo življenjskega sloga

Post Litecoin

1 hash

Post Litecoin

DOGOJ BTC

Post Litecoin

Nakup bitkoin z debetno kreditno paypal

Post Litecoin

Bitcoin denarnica 3

Post Litecoin

Shranjevanje Paycon

Post Litecoin

Ustvarjanje dobička z USB Bitcoin Eruptor

Post Litecoin

Novo nemško sodelovanje bitnake.com, v prostoru btc, je prevara takoj od vrat!

Post Litecoin

Ali je to zanesljivo spletno mesto za nakup bitkoina? cex.io

Post Litecoin

Stopnje neuspeha