Moj Bitcoin je zaljubljen v Mempool. Kaj lahko naredim zdaj? | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Moj Bitcoin je zaljubljen v Mempool. Kaj lahko naredim zdaj?

Moj Bitcoin je zaljubljen v Mempool. Kaj lahko naredim zdaj?

Vprašanje:

Hej Ofir,
kaj je najbolje storiti zdaj?

William

Odgovor:

Zadnja sprememba na 12. December, 2017 ob 02:41 uri

Hi William,

Žal mi je, da slišim vaše vprašanje. Prva stvar, da bi poskušali vstopa ID transakcije (TXID) v teh tx pospeševalniki:

Https://confirmtx.com/

In

Https://bitcointalk.org/index.php?topic=2204426.0

Mempool je obračun iz v trenutku, potem ko je zelo polno v zadnjih nekaj dneh. Upam, da vaše TXS bo dobil potrjen v enem dnevu ali tako jih je treba predložiti. Če ne, predlagam, da se obrnete blockchain.info in videti, kaj lahko stori...

Brez komentarjaMoja denarnica z bitko se je prevrnilaVprašanje:

Zadnja posodobitev 23. Januar, 2018 ob 03:10 uri

Moj naslov se uporablja tako na Milli in Bitcoinker. Moja denarnica za ta naslov, je s Bit.ac, pa sem mogla prijavo na njihovi spletni strani za več kot teden dni, tako da sem ob predpostavki, da so bili scammed moje Bitcoin denarnico. Razumem, da če spremenim svoj naslov, bom izgubila ravnotežje z zgornjim naslovom, saj ne želim, moje stanje poslana Bit.ac. Vendar pa je moj zgornji naslov je sprejet tudi na Faucethub. Ali je mogoče prenesti na Faucethub ?? Če je odgovor da, lahko pusti pri miru moj naslov in še naprej. Če ne, potem bom izgubi bilanc nazaj in začeti vsem, ko dobim novo denarnico. Hvala vam. Ekusano
.

Odgovor:

Hi Ekusano,
Ne veste, kaj podrobnosti ste dali na spletno stran, ki ste morda prevara. Če je le javni Bitcoin naslov, potem vam ni treba skrbeti, saj imate samo, da zasebni ključ v varnem. V Bitcoin naslovi so vidni na blockchain, vendar morate zasebni ključ, da bi kontrolo stanja na njem. Ti lahko


Moja e-trgovinska trgovina je pravkar začela sprejemati bitkoinVprašanje:

Ali imate kakšen nasvet o spodbujanju moje trgovine v Bitcoin skupnosti?

Odgovor:

Živjo Travis, 
vas prosimo, da pripombe na naše Kdo sprejema Bitcoinpage s podrobnostmi vašega podjetja in jo bo odobrila. Če iščete oglasi na naši spletni strani, se obrnite na nas s pomočjo kontaktnega obrazca. Lahko bi tudi širiti besedo o forumu Bitcoin Talk, če boste našli ustrezno nit.

Brez komentarja


Moja glava se vrti, potrebuje pomoč!Vprašanje:

Sem ugotovitev vaše spletne strani zelo koristno. Še vedno potrebujete pomoč pri razumevanju procesa. Tukaj je tisto, kar sem že od tega, kar sem prebral doslej....
Tukaj je vprašanje... Lahko kupite v ameriških dolarjih, valuto, jo shranite v moji denarnici in potem, ko bo pripravljen prodati, obrnite valuto nazaj v ameriških dolarjih? Če je tako, lahko storim, da na isti borzi sem kupil valuto? Ali bom moral kupiti Bitcoin, obrnejo, da v alt-kovanca, potem ko je cena alt-kovanca pride do točke, želim prodati, obrnite alt-kovanec nazaj v Bitcoin, nato pa to Bitcoin nazaj v ameriških dolarjih?

Odgovor:

Hej Ronnie,
To traja nekaj časa, ampak na koncu, da glava predenje občutek izgine... :)

Brez komentarja


Moj linux mint stroj ne prepozna Ledger Nano S denarniceVprašanje:

Zadnja sprememba 17. December 2017 ob 01:23 uri

Pravkar sem dobil Ledger Nan S denarnico danes, ampak moj Linux Mint stroj je ne prepozna.

Googling problem, sem našel samo ena rešitev tukaj (https://ledger.groovehq.com/knowledge_base/topics/ledger-wallet-is-not-recognized-on-linux) in vse druge strani se nanašajo na iste rešitve v način ali drugo.
Kakšna ideja

Odgovor:

Hi Anas,
žal, ne vem, kako to rešiti poleg navodil ste povezani. Predlagam, da se obrnete Ledger podporo.

Komentarji:

Moral bi seznam ukaz, ker je povezava mrtva

Moj linux ubuntu Naprava ne prepozna knjiga nano e denarnico bodisi


Moje podjetje je ustanovljeno proti gostovanju tretjih osebVprašanje:

Iščem pri nakupu 16 Antminer S9 in imam nekaj vprašanj.

  1. Sem našel več podjetij (v Kanadi), ki ponujajo storitve gostovanja. So zaračuna pristojbino za vzpostavitev in hiše stranke opreme. V Ontariu strošek električne energije ni poceni. Mesečna stopnja, ki jih zaračunavajo za gostovanje je precej enako kot tisto, kar moj dodal stroškov hiša električne energije bi bilo. Tako da mislim, da je smiselno, vendar sem se spraševala, če imate izkušnje s temi vrstami družb. Zajemajo internet pristojbine in redno vzdrževanje.
  2. Ali je dovolj 16 S9, da jamči poskuša mine sam ali pa naj se držijo z bazenom namesto? Če je tako vam priporočam eno?
  3. Z 16 S9 je, da sem guestimated na zaslužek eno Bitcoin na mesec na trenutne težave. Ali mi lahko poveste, da je pravilna ali daleč. Imam uporabljajo nekaj različnih računala.
  4. Kdaj lahko pričakujemo povečanje v težavah in za koliko.

Hvala vam!!

Odgovor:

Hi Ryan,
 

  1. No, morate narediti svojo domačo nalogo na gostovanju družbe... Ampak v rudarstvu je glasen, vroč posel, se sliši bolj priročno. Potem spet, če imate primeren prostor za svoje rudarske operacije, to je lepo, da imajo popoln nadzor in lastništvo nad strojno opremo... Rekel bi, da to pride na vašo osebno situacijo in želje. Če imate čas za rudarstvo kot hobi in desni prostor, potem bi doma bolje. Če je zgolj poslovna odločitev in ne želim biti preveč vpleteni v dneva v dan, nato gostovanje.
  2. Rekel bi, da bazen vam stabilnejše donose. Priporočam Slushpool kot oni vedno na Bitcoin prijaznih odločitev, v nasprotju z zgolj lovi dobiček na račun ekosistema. To je ideološki in ne ekonomski položaj, res. Si lahko ogledate primerjavo različnih bazenih tukaj (vendar ne uporabljajte kitajski bazeni, tam je preveč rudarstvo centralizacija na Kitajskem že): https://en.bitcoin.it/wiki/Comparison_of_mining_pools
  3. 1 BTC na mesec gleda desno (pri trenutni težavnosti).
  4. Težavnost prilagodi vsaka 2 tedna. Lahko pričakujemo, da močno naraste v srednje- do dolgoročno, saj nekateri veliki igralci v Rusiji in na Japonskem so dobili v BTC rudarstvo.

Brez komentarja

Sorodne novice


Post Litecoin

Kako se lahko pritožim za podjetje bitcoin?

Post Litecoin

Pridobivanje oglasov na vašem spletnem mestu

Post Litecoin

Razvrsti bitkoinobitujance iz najstarejšega do najnovejšega članka

Post Litecoin

Coinbase BCC in SegWit2X

Post Litecoin

Antminer in računalnik

Post Litecoin

Litecoin

Post Litecoin

Investirajte in zaslužite

Post Litecoin

Širokopasovna hitrost za rudarstvo

Post Litecoin

Zlatni kovancev

Post Litecoin

Kako izračunati Hashrate

Post Litecoin

Namestitev pipe skozi vaš vodilni videoposnetek

Post Litecoin

Bitcoin v Escrow