Rudarstvo Ethereum | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Rudarstvo Ethereum

Rudarstvo Ethereum

Vprašanje:

Im načrtovanje, da mine ethereum z mojim pc, z uporabo GTX1050ti 4GB, Windows 7 64-bitni z 8 GB ram.is to mogoče ??

Odgovor:

Hi Iqbal,
Ja, verjamem, da bo nastavitev delovala v redu za rudarstvo Ethereum. Glavni dejavnik je vaša Video RAM (VRAM), saj menim, da Ethereum rudarstvo zahteva najmanj 3 GBS spomina na vaši grafični kartici.

Brez komentarjaRudarska mreža v IndijiVprašanje:

Pozdravljeni, rad bi vzpostaviti rudarske mrežo v Indiji. Lahko pomaga pri ugotavljanju stroškov omrežja na Bitcoin na mesec. Lahko tudi mine več valut z eno omrežje?

Odgovor:

Hi Abhinav,
 

Je Bitcoin Rudarstvo vredno?


 

Brez komentarja


Rudarstvo Monero?Vprašanje:

Zadnja sprememba 25. November 2017 ob 01:50 uri

Zdravo! Torej iv \ 'e sprejeti veliko zanimanje Cryptocurrency v zadnjem mesecu raziskuje vse, kar sem lahko in se prijavite na vsak tutorial sem lahko našli tudi 99Bitcoins! : D Po nakupu moj prvi Bitcoin sem začel, da bi dobili zanima altcoins podpis do pipe in kaj ste, in medtem ko delaš, da sem bil povedal, tisti, ki je Monero najboljši kovanec, da mine brez strokovne nastavitve To me zanima ga poskuša ! Vidim, da je Monero denarnico vgrajeno rudar in sem bil začuden, preden sem poskusil, da je ta stran govori resnico? Je vredno? In koliko niti lahko uporabljam ne boli moj CPU? Hvala vnaprej!!!

Odgovor:

Hej Alex,
Da, večina polne denarnice vsebuje funkcijo CPU rudarstvo. CPU-rudarstvo je še vedno precej izvedljiva Monero, v nasprotju z večino drugih kovancev. To zagotovo ne more škoditi, da ga preizkusite. Rekel bi, da lahko uporabljate toliko teme, kot vam je všeč, čeprav ste morda opazili računalnika uspešnost se razgradi, medtem ko rudarstvo. To ne bi smel storiti, nobene škode na vaš CPU, ob predpostavki, da je pravilno ohladi. Lahko prenesete aplikacijo kot Hardware Monitor za prikaz temperature CPU jedra so daljnosežne. Moral bi biti sposoben poiskati temperaturah vaše zlasti CPU ne sme preseči. Če vidite rudarstvo je pregrevanje CPU, samo zmanjšati intenzivnost ali število niti. Če imate ločeno GPU, boste verjetno želeli, da preklopite na ki za rudarstvo Monero, saj bodo dobili boljše rezultate. Menim, da je to sploh mogoče, da mine tako na GPU in CPU naenkrat.

Komentarji:

Hej Alex,

Mislim, da ste z uporabo Monero GUI denarnico? S tem lahko dobite optimalno število niti tako, da si predpomnilnika z 2. Preverite lahko, koliko predpomnilnika ste ga gledal statistiko procesorja na spletni strani proizvajalca.

Kot je za GPU rudarstvo: če imate AMD GPU, nato pa SG-miner. Če imate Nvidia GPU uporabite xmrMiner.

Hvala za pomoč Steven! Ali mi lahko kaže v smeri dobrega GPU rudar? Kot denarnici sem z ne zdi, da imajo možnost žalostno.


RudarstvoVprašanje:

Kaj je največja mesečna generacija bitcoins z rudarstvu poslovanju z uporabo vrste Antiminer S9 vrednosti 100.000 $ danes, v 13. Decemebr 2017?
Hvala vam.

Odgovor:

Hi Demetris,
https://www.cryptocompare.com/mining/calculator/btc

Brez komentarja


Graditelj rudarskih naprav in kalkulator dobičkaVprašanje:

Sem naletel na ta novi stroj orodje rudarski: https://outervision.com/mining-rig-builder
bil začuden, kaj je vaše mnenje?

Odgovor:

Hi Mike,
sem jo preizkušanje sam zdaj, Res mi je všeč, kako lahko dodate vse ustrezne komponente in dobili ceno, hashrate, stroške električne energije ven. Bi bilo super, če ta obstaja, za druge altcoins.

Brez komentarja


Rudarstvo proti nakupuVprašanje:

Zdravo. Ljubezen te spletne strani. Sem dokaj nova na Bitcoin, vendar imajo neverjetne prijatelje, ki so izkušeni. Prijavil sem se za švicarsko Global, Xapo kot moji denarnici. Zdaj sem videl, govoriš o nakupu boljše kot rudarstvu. Moji prijatelji so trenutno kar $ 182 na dan iz rudarstva. To so dosegli z vlaganjem v $ 2.000 znesek razpršitve moči, nato pa s pomočjo affiliate program in ponovnim kaj je tam zaslužil. Ali ni bolje, na dolgi rok v rudniških bitcoins?

Odgovor:

Zdravo Markus,
v večini primerov vlaganja v hashpower ali oblak rudarstva izkaže, da je Ponzi sheme, na koncu ali pa so preprosto niso donosne. Imamo napisal članek o oblaku miningand drugo delovno mesto, o posebej ocenjujete Genesis rudarstvu, verjetno vredno branja teh.

Brez komentarja

Sorodne novice


Post Litecoin

Resen Problem nakup Bitcoins Ethereum

Post Litecoin

Kako varno shranjujem altcoins?

Post Litecoin

Firstcoin

Post Litecoin

Trezor in naslov pomoč plz

Post Litecoin

Napotitvena povezava za pipo za WordPress?

Post Litecoin

Transakcije med blokado denarnice in kreditno kartico

Post Litecoin

Ali mi lahko predlagate nekaj legitimnih, pravilnih spletnih mest za rudarjenje v oblaku

Post Litecoin

1 hash

Post Litecoin

Kako se lahko pritožim za podjetje bitcoin?

Post Litecoin

Ali lahko preberem drugo valuto z antminerjem s9?

Post Litecoin

Primerjava borze

Post Litecoin

Potrebujete dober litecoin rudar