Naložbe | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Naložbe

Naložbe

Vprašanje:

Kako začeti trgovanje na Bitcoin

Odgovor:

Zdravo Daniel,
imamo članek, ki podrobno pomembno stvar, ki jo morate vedeti, preden začnete vlagati v Bitcoin. Najdete ga tukaj.

Komentarji:

Zsófia prosim sem, ki potrebujejo vašo pomoč, jaz bi rad, da vlagajo v Bitcoin ampak jaz bi radi izvedeli več o tem od vas in moramo razpravljati več. Prosim, lahko pišete, da me s tem e-poštnim naslovom za več razprave. Hvala Mike.Vabite kodo v CoinAd?Vprašanje:

Zadnja sprememba 16. April 2017 ob 07:48 uri

Kot nakazuje naslov. Jaz bi rad vedel, če veste, da povabi kodo ali kako dobiti eno, tako da sem se lahko pridruži CoinAd... Jaz sem ob predpostavki, veš to vrsto informacij, ker si ga ogledal na svojem blogu in rekel, da ga uporablja za svoj Bitcoin pipa... Hvala za vaš čas in potrpežljivost...

Odgovor:

Nazadnje posodobljen 4. Septembra 2017, ob 09:20 uri

Hej jiggy, lahko dobite povabilo, če "upravičeni" za Coinad, to v bistvu pomeni, da morate imeti visoko prometa pipa (Alexa pod 100K). Če imate tak pipa, vas prosimo, da zahtevajo povabilo na njihovo spletno stran. 
Jaz osebno nimam nobenega vabila, tako da ne morem pomagati.

Brez komentarja


IOS denarniceVprašanje:

Zadnja posodobitev 21. December, 2017 ob 04:53 uri

Prebral sem vse vaše kritike na stvari, in čeprav jih ne obravnavajo to temo, posebej sem ugotovila, da ni res ni denarnice za iOS. I e I pad ali I telefon. Ni težko denarnico. Na primer, če bi kupil NEM nimam mesto, da ostane. Brez internetne povezave za namizno ali prenosnem računalniku. Vse možnosti, ki sem jih zamudil? Btw sem se naučil tono iz vaše strani. Hvala.

Odgovor:

Hi Charles,
 

Prenosi


Za ostale kovance, si oglejte njihovo uradno spletno stran (pogosto je a.org, kot v primeru Bitcoin.org) in si za iOS denarnice tam. Tako ste lahko prepričani, denarnico, se šteje zakonit, ki jih razvijalci.

Komentarji:

Da ti še denarnico, vendar pregledi so uničujoče. Kot je pred kratkim kot pred afewdays. Še vedno pa je tista, ki določa "sodelovanje dostop sliko v stik, da se ustavi treskav". To je popolnoma tuj jezik z mano. Bi kdo pripravi. Presneta toliko, da veš, da samo preprosto postati milijonar.


Iphone 4Vprašanje:

Katera denarnica lahko moj prijatelj uporabljati s svojim iPhone 4? On je poskusil "kruh denarnico", ki ne bi prenesli. Hvala vam. 

Odgovor:

Pozdravljeni,
Nisem prepričan, katere aplikacije delo z iPhone 4, saj je precej zastarel. Mislim, da bi morali iskati na strani aplikacije na App Store za iPhone videti združljivost različice. Lahko poskusite tudi blockchain.info

Brez komentarja


Sredstva IRAVprašanje:

Imam denar v ne Roth IRA, da bi rad, da vlagajo v Bitcoin ali drugih valutah blok verige. Ali obstaja enostaven način za to?

Odgovor:

Hi Jane, 
Če iščete za naložbe Bitcoin, predlagam vam, da začnete brati ta ArticleFirst. Če imate posebna vprašanja v zvezi s IRA, najbolje je, da se posvetuje z računovodjo ali finančnega svetovalca, ki pozna digitalnih sredstev zaradi lokalnimi predpisi.

Brez komentarja


Ali je Bitcoin Faucet AdSense prijazen?Vprašanje:

Hi!
Videl sem več velike pipe, ob njihovi Google AdSense oglasi črta. Dobili so prepovedali AdSense apparently.Is varno postaviti AdSense oglase na vaše Bitcoin pipe ali pa boste dobili veliko tveganje, da bodo prepovedali? Hvala!

Odgovor:

Hej Noah, iz moje osebne izkušnje Google Adsene ne odobri pipe kot oglaševalci. Menijo, da te spletne strani, da bo "plačati za klik / obisk" in so verjetno prav.
 

Komentarji:

Če ste resni glede Internet marketing jaz ne mislim, da je vredno tvegati. Če je samo za hiter denar, potem boste morda lahko, da to storijo - jaz osebno ne priporočam.

Mislite, da je varno, da bi sistem deloval za kot 2 meseca z Google AdSense, ne da bi jih ob "opazili", kajne?


Ali je Bitcoin zaseben kot vsi, ki jih internet pove?Vprašanje:

Zdravo,

Sem že prebral in slišal, da je Bitcoin zasebno in varen način plačevanja na internetu, vendar vsak ponudnik denarnico / denarnico storitev potrebuje veliko informacij o meni. Na primer moje ime in priimek, e-mail naslov, naslov in druge stvari. Zakaj je to tako?

Če vedo vse te podatke o meni, to ni res zasebna več, kajne? In kaj počnejo s svojimi informacij? Imel sem nekaj negativnih izkušenj z paypal in želite uporabiti nekaj drugačnega za nakup stvari na internetu.

Hvala vnaprej za vaš čas! Morda ste že na to vprašanje odgovoril ali članki o tem vprašanju.
Pozdravi

Odgovor:

Hej Felix, veliko vprašanje!
Upam, da te povezave bodo dobili odgovore na svoja vprašanja, mi sporočite, če boste potrebovali kaj drugega.

Brez komentarja

Sorodne novice


Post Litecoin

Bitcoin vilice do zlata

Post Litecoin

Electrum denarnica

Post Litecoin

Bitcoin denarnica 3

Post Litecoin

Investirajte in zaslužite

Post Litecoin

BitPay App

Post Litecoin

Bitcoin predpisi v Indiji

Post Litecoin

1 hash

Post Litecoin

Della

Post Litecoin

Prihodnost Ripple in Stratis

Post Litecoin

Novo v Bitcoin 1

Post Litecoin

Napotitvena povezava za pipo za WordPress?

Post Litecoin

Bitcoin pogoji