Vlaganje kot visokošolski učitelj | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Vlaganje kot visokošolski učitelj

Vlaganje kot visokošolski učitelj

Vprašanje:

Pozdravljeni, sem študentka v srednji šoli, in želim, da začnete vlagati, da bi pomagali moji starši plačajo za moje izobraževanje pristojbine za univerzo. Razumem, da je denar, ki se je v kratkem času in na dolgi rok z glede investiranja. Trenutno imam možnost vložiti nekaj sto dolarjev, ampak jaz bi raje pridobila nekaj izkušenj, ki se začne z nekaj dolarjev. Kot taka, imam nekaj vprašanj:

 1. Ali je bolje zame, da vlagajo v cryptocurrencies na dolgi rok? Ali bi moral vlagati v delnice? Ali naj naredim oboje?
 2. Če bi vlagali v Bitcoin ali altcoins, kaj je najboljši način za mene, da začne vlagati kot sem malo ali nič znanja in brez izkušenj pri vlaganju?
 3. Kako lahko zmanjša tveganje, medtem ko povečuje svoj potencial za plačilo? Vem, da je majhnim tveganjem = majhno nagrado, vendar ne more biti vedno izjema.
 4. Kaj je najboljši kovanca za mene, da vlagajo v tem trenutku? Trenutno nimam službe in ne načrt za pridobivanje enega koli prej, ampak jaz ne bi smel imeti težav presenetljivo dogovor s svojimi sorodniki.
 5. Kakšna je verjetnost Bitcoin cene padejo za nekaj tisoč dolarjev, tako da sem lahko kupil več satoshies za manj? Podobno kot to, kar se je zgodilo prejšnjo nedeljo.
 6. Ali je dobiček v oblaku rudarstvu za nekoga, kot sem jaz? In kako preveriti, ali je družba ni prevara?

Hvala za pomoč.

Odgovor:

Pozdravljeni Walyullah,
si pred igro dobili v naložbo na začetku, to je gotovo. Običajen nasvet je, da mlajši kot ste, več tveganja si lahko privoščite, da sprejmejo. Razmišljanje je, da če vaš tvegane naložbe iti slabo, imate več časa, da zaslužijo denar nazaj. Vendar pa, kot želite, da vlagajo z namenom k plačevanju uni, namesto svojega oddaljenega upokojitve, je verjetno najbolje, da ne bo na prevelikemu tveganju.

 1. Če ste vlaganje 100 $ na mesec, potem bi rekel, da je najbolje, da se precej osredotočeni na vašem področju. Zaloge in cryptos so zelo različni razredi sredstev. Cryptos so veliko bolj nestanovitna od večine zaloge, zato večje tveganje, ampak tudi bolj nagrada... Nisem prepričan o vaši lokaciji, vendar v mnogih krajih je težko vlagati v delnice, ne da bi plačal veliko pristojbin in tako naprej. Verjetno morate upoštevati nekaj podobnega sledenje tržni indeks / ETF namesto posameznih delnic. Ti imajo ponavadi nizke pristojbine.
 2. Najboljši način je, da kupite kovance in jih shranite na vaš osebni denarnici. Oglejte si naše Odkup vodniki in Denarnica Mnenja poglavje za več podrobnosti o izmenjavi in ​​varnih denarnice.
 3. Kot novinec, to je res težko, da se zmanjša tveganje in najvišjo nagrado. Na splošno je več nazaj imaš v, bi dodatno Bitcoin moral pasti, preden je prišlo do izgube (v nasprotju z manjši dobiček). Kako do zdaj neizogibno tveganje verjetno možnost, da so v izgubi... Če pa ima kljub padcu cen, bi morali Bitcoin * sčasoma opomore in dvig višji. To je Utemeljitev za nakup in držite / Hödl strategija zaposleni veliko Bitcoiners.
 4. Najboljši vse okoli kovanec je Bitcoin. Najboljši kovanec za izdelavo velikih in hitrih dobičkov je verjetno nekaj drugega, nekaj kovanec, ki bo ustrelil 300% v enem dnevu, vendar vam ne more povedati, kaj to kovanec je... Samo črpalka in smetišče ekipo odgovorno za črpanje lahko, in ti povem le svoje prijatelje (in drugod po nas, ko pride čas, da smetišče). Vedno lahko tvegati o možnih videza kovancev (če sledite altcoins za nekaj časa, se morate naučiti, da jih prepozna), ampak jaz ne bi tvegal več kot 10% svojega investicijskega kapitala na te vrste špekulacij.
 5. No, velika premika navzgor ali navzdol v Bitcoin so precej neizogibna. V svoji zgodovini je Bitcoin imel veliko takšnih potez. Če želite čakati na tiste vrste padcev kupiti, da je to dober način, da ga igra - kupi poceni, prodaj visoka je res bistvo trgovanja, navsezadnje. Ne morem vam povedati, kdaj se bo zgodil naslednji veliki dip, samo da bo prišel okoli sčasoma. Poglej za vilice drame in velikih dogodkih novic. Za npr. * Če * to Bitcoin terminske pogodbe, kar se odpove CME, bi pričakovali precej zmanjšalo.
 6. Ofir vas je zajeta na temo oblaku rudarstvu. Oglejte si njegov vodnik, ki mu tukaj: https://99bitcoins.com/cloud-mining-profitable-just-evolution-scam/and pregled Genesis tukaj: https://99bitcoins.com/genesis-cloud-mining-review -scam-zakonit investicijska /

Upoštevajte, zgoraj nasvet je vse samo moje mnenje. Nisem finančni svetovalec. Upam, da stvari delujejo za vas! Moj nasvet je, da naj bo enostavno, kupi malo Bitcoin vsak mesec in morda imajo nekaj denarja nazaj priložnosti dip-nakupu. Dal nekaj v indeksni sklad preveč, če želite izvedeti več o tradicionalnih trgih.
 

Brez komentarja

Sorodne novice


Post Litecoin

Kako lahko kupim in prodam valove v Pakistanu?

Post Litecoin

Transakcija BTC je zaljubljena - kaj lahko storim?

Post Litecoin

Želim si kupiti nekaj Ethereuma in valovati, vendar se soočam z nekaterimi težavami

Post Litecoin

Primerjava borze

Post Litecoin

Je bitcoin-mine.org SCAM oglaševanje na Facebooku?

Post Litecoin

Vlaganje $ 100K USD v bitkoin. Najboljše prakse?

Post Litecoin

Druga izdaja gesla za Blockchain

Post Litecoin

Kako zamenjati dogge kovance za dolarje?

Post Litecoin

CrowdWiz ICO

Post Litecoin

Antminer in računalnik

Post Litecoin

Kako kupujete podjetje Verge ali Vox iz Velike Britanije?

Post Litecoin

Kako zaslužiti bitke?