Vlaganje $ 100K USD v bitkoin. Najboljše prakse? | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Vlaganje $ 100K USD v bitkoin. Najboljše prakse?

Vlaganje $ 100K USD v bitkoin. Najboljše prakse?

Vprašanje:

Nazadnje posodobljen 12. Novembra 2017, ob 02:21 uri

Hi
Jaz sem namerava vlagati okoli $ 100.000 USD v bitcoins... In želel vprašati, kaj so najboljše možne načine za začetek?

Side note: Ne vlagati kaj si ne more privoščiti, da bi izgubili. Sem v fazi, ko bi izgubili $ 100K, je slaba stvar... Ampak to me ne bo ubil ali dal svoje življenje ali življenje mojih družinskih članov v nevarnosti!
Seveda bom razburjen, če izgubim, da je veliko denarja, vendar sem še vedno lastnik svoje hiše in drugih sredstev, kakor tudi ob dober offline & spletnih podjetij skrbeti za račune in postaviti otroke v šolo! :)

Ok, nazaj na moje vprašanje...
Moja vprašanja so vsem najboljših praks in nasvetov med začetnim naložbeno fazo:

1-Naj deponirati vse svoje fiat kapitala v 1 zameno? ali distribuirati čez recimo 5 izmenjavo?
ali premakniti kovance iz denarnice papirja 3-5 izmenjave in prodajajo tam?

Vsak drug nasvet za novo Bitcoin investitorja? Našel sem to articlevery koristno, kot tudi tole.
Hvala za vaše misli.

Odgovor:

Pozdravljeni Tamer,
 

  1. Izmenjave niso edina možnost. Za večjo finančno zasebnost, boste morda menijo, over-the-counter (OTC) trguje namesto izmenjave. Neposredni nakupi iz zaupanja vrednih posameznikov ne bodo zahtevali, da predloži splav dokumentov za preverjanje identitete, to je varnejši z vidika varnosti. Seveda, to je tudi bolj zapletena, da poskrbi za varen način. Nekatere borze, kot Bitfinex in ItBit, ponujajo storitve na prostem trgu za uvedbo kupci zaupanja vrednih prodajalcev in nadziranje procesa. Rekel bi, da $ 100k je na približno enaki ravni, kjer trguje na prostem trgu postati vodilo (minimalna ItBit je 25 BTC). Decentralizirani izmenjave kot LocalBitcoins so še en način, da gredo. Vendar, ste verjetno, da bi dobili svoj polni naročilo izpolnjeni v eni trgovini na ta način, in bodo morali upravljati več tveganja sami. Končno, širi svoje nakupe med različne izmenjave le zelo koristno, če nameravate shraniti fiat ali bitcoins na teh izmenjav za daljše obdobje - ki ga absolutno ne bi smeli storiti. Izbira enega zaupanja vrednega izmenjavo z globokim likvidnosti bo tudi pomeni, morate le, da gredo skozi proces preverjanja enkrat - to je lahko dolgotrajen čakati in vsak subjekt, delite svoje podatke z poveča verjetnost za krajo identitete po vrsti. Naj dodam, da če ne nameri, da bi porabili ves svoj kapital naenkrat, nima smisla pošiljati celoten znesek za vsako izmenjavo. Pustite, da sedi v svoji banki, namesto, zaslužek interes, in samo poslati toliko, kot jih nameravajo uporabiti za nakupe. Ko je vse preverjeno, bi morala biti le dan ali dva, da financiranje računa izmenjave.
  2. No, nakup določen znesek v daljšem časovnem obdobju, je znan kot Dollar Cost povprečenja. Iskanje ta izraz za podrobnosti, to je zelo dobra strategija za izgradnjo položaj. Prednosti in slabosti so tukaj, da če ste dovolj srečni, da nakup Bitcoin z vsem svojim denarjem na nizko, potem boste povečali svoj dobiček, kot narašča cena. Vendar pa, kot je zelo malo verjetno, da boste dobili pravi čas za nakup ob nizki, nakup v daljšem časovnem obdobju, je verjetno, da bi dobili boljšo povprečno ceno.
  3. Jaz bi rekel, da je absolutno daleč boljša strategija za nakup in imajo - in ne nujno s časovnim okvirom mesecev, ampak let, celo desetletij. Čeprav sem prepričan, da bo Bitcoin uspeh na dolgi rok, jaz sploh ne vem, kje se bo cena, ki se v naslednjih nekaj tednih ali mesecih. V čeprav nekaj let, mislim, da so možnosti zelo dobro, da bo cena višja, kot je sedaj. Jaz bi rekel, da je treba vlagati majhen% svojih sredstev zdaj, medtem ko je cena hlapne in hrup na trgu in kaos je visoka, in videli, če ste sposobni, da imajo ta položaj skozi krizo. To je čustveno težko stvar, če ste novi na to. Boste videli vse vrste novic in mnenj, s katerimi bo želite prodati - za FUD (strah, negotovost, dvom) akcija je divja v polni veljavi sedaj. Če ste sposobni, da imajo svoje majhne položaj uvodno skozi vse dokler Bitcoin okreva, potem bi se počutite udobno dajanje bolj in držite dlje.
  4. Še enkrat, če uporabljate zaupanja vredno zamenjavo, to ni res potrebno razdeliti stvari na ta način. To je neke vrste osebne preference, če pa toliko poslali le Bitcoin v zameno, kot želite zamenjati naenkrat, boste obdržali nizko tveganje. Ne pozabite, da je shranjevanje fiat ali bitcoins na borzi ne-ne, ki jih je treba uporabljati le za trgovanje. In ven. Naj vaša banka in strojne opreme denarnico nosi breme skladiščenja; to je tisto, kar ste bili načrtovani za, kjer so izmenjave ne (kar dokazujejo različne hacks). Naš oddelek Nakup vodniki> Nakup Bitcoin naj bi pomagal rešiti na dobri izmenjavi uporabe.

Brez komentarja

Sorodne novice


Post Litecoin

Strojna oprema

Post Litecoin

Kovanci za zasebnost

Post Litecoin

Paytrading.org

Post Litecoin

Mi lahko kupimo bitcoine od tebe

Post Litecoin

Coinsource

Post Litecoin

Coinbase BCC in SegWit2X

Post Litecoin

Della

Post Litecoin

Bitcoin Core prebere zamenjeno datoteko wallet.dat kot 0,0000000 BTC

Post Litecoin

Pridobivanje Coinad vabilo

Post Litecoin

Ali je postopek preverjanja standardiziran za vsako jurisdikcijo, ki jo dobijo z izmenjavo?

Post Litecoin

Moj pravi BTC se je zrušil na denarnici Jaxx

Post Litecoin

Shranjevanje Paycon