Investirajte in zaslužite | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Investirajte in zaslužite

Investirajte in zaslužite

Vprašanje:

Slišal sem, da z vlaganjem 20k lahko dobim svoj denar nazaj v trodelno znesek. Torej, hočem vedeti, kako je to mogoče? Želim izvedeti več o tem konceptu, ker me zelo zanima to.

Odgovor:

Hi Sakshi,
Tema naložb Bitcoin je res zapleteno. Predlagam, da začenjajo z branjem ta post o naložbah Bitcoin. Če iščete strani, ki pomnožite svoj Bitcoins ali vam dajejo izjemno visok donos na njih (znan tudi kot HYIPs), močno predlagam bivajo proč od njih, saj so običajno prevare.

Brez komentarjaV HashFlare sem malo vložilVprašanje:

Torej v bistvu, kaj je vaše mnenje o tem? Sem nov na tem, branje komentarjev itd, se zdi oblak rudarstvo ni dobro in niti je rudarstvo,

Odgovor:

Dejansko sta rudarstvo in oblak rudarski ne velja za donosne, če jih ne naredite svoj primarni posel v teh dneh. Tukaj je nekaj več informacij.

Brez komentarja


Vlaganje v Bitcoin?Vprašanje:

Kdo bi si priporočamo za vlaganje v Bitcoin, ki jo gleda kot na zalogi in daje priporočila glede kdaj kupiti in prodati? Nekdo, ki sledi svečnike, kot so na zalogi.

Odgovor:

Ne verjamem, da lahko sledite in določena oseba, ko gre za Bitcoin vlaganje. Mislim, da boste morali, da bi svoj sklep. Ta četrtek bom objavili podrobne post o mojih misli o naložbah Bitcoin.
 

Komentarji:

Hi Miłosz, naslednjič, prosim objavite ločeno vprašanje. Mi ne prosijo naložbenega svetovanja na tej spletni strani. Lahko pa si oglejte naš članek o naložbah Bitcoin si oglejte, kateri so dejavniki, ki jih je treba upoštevati: https://99bitcoins.com/should-i-invest-in-bitcoin-heres-what-you-need-to -know /. Če iščete informacije o rudarstvu, prosim najprej preberite ta post: https://99bitcoins.com/bitcoin-mining-profitable-beginners-explanation/

Živjo, rabim pomoč. Rabim pomoč pri iskanju zaupanja vredno, etično in pametnega investitorja, da mi pomaga vlagati v Bitcoin, alcoins ali MOK je - ne glede na dela. Kakšne sledi bi bilo dobrodošlo, hvala! Prav tako, koliko kovancev lahko dobiš na mesec z rudarstvom? Vem, različnih kovancev, lahko pa dobiš 50-100 na mesec na prenosnem računalniku, če kupiš nekaj dodatne strojne opreme? Sem iskal na internetu in želijo najti zanesljive in zaupanja vredne vire. :) hvala!


Vlaganje v rudarstvoVprašanje:

Živjo, sem prišel skozi bitcoingo.cc mestu in kar 5 do 10% dnevnega dobička na investicije. Je to dobro ali prevara

Odgovor:

Hi Arun, dnevni dobiček 5-10% zdi izredno visoka, kar naj bi se postavlja vprašanje, če je tudi zakonit. Lahko uporabite tudi našo Bitcoin Prevara test Tooland poskušali sestaviti svoj sklep, če so zakonit ali ne.

Svetujemo vam, da ostanejo proč od spletnih strani, ki ponujajo pomnožite svoje Bitcoins ali vam izjemno visok donos na njih (znan tudi kot HYIPs), saj so običajno prevare. Ti lahko


Naložbene vrednosti bitkoinaVprašanje:

Dragi gospodje;
Želim si, pravzaprav sem imel blaginjo z ustvarjalci Bitcoin in mnogih drugih Internet novoustanovljena podjetja v zadnjih 25 letih je namenjen predstavitvi na svetu, tako da je stopnja kislo grozdje v mojih pripomb in vprašanj. Še vedno imam težko drži nazaj, moja čustva, da je vse obljube in napredek Bitcoin et al res več bolj za tiste, ki imajo največ in ne toliko za vse ostale.

Odgovor:

Hi Patrick,
Kar se tiče možnosti Bitcoin je za ustvarjanje boljšega sveta, no... Bitcoin je rešitev za slabostih fiat valute, ne pa na revščino in neenakost. Vendar pa je bolje valuta je verjetno prišlo do boljšega gospodarskega sistema. Glavne težave z fiat valute povzročila veliko realnih problemov. Na primer:

  1. Da fiat je sredstvo, ki temelji na dolg, da so vsi dolg ne more biti vrnjena brez gašenje ponudbo denarja. Ker je plača za vsako fiat enoto ustvarjene obresti, je potrebno neskončne rasti za ohranitev finančne stabilnosti - čeprav dolgoročno, je matematično nemogoče, da to storijo. To vodi v vse vrste socialnih problemov, kot so nebrzdano potrošništvo, izkoriščanje neskončno virov, in tako naprej.
  2. Fiat je s politično-poravnanimi subjektov centralno voden. To jim daje ogromno moč nad gospodarstvom - in z razširitvijo, vse in vsi ostali. V skladu z avstrijsko gospodarstvo, sposobnost centralne banke za nadzor obrestna mera vodi boom & bust gospodarske cikle in vse odpadke, ki jih ti zahtevajo.
  3. Ni meja za izdajo fiat. To povzroča inflacijo, ki prisili ljudi, da niti preživeti ne shranite ali lov donos vse bolj tveganih naložb. Massive napačno razporejanje virov, z drugimi besedami.

To so le nekatere izmed težav, ki Bitcoin naslov. To ne pomeni, Bitcoin je kot nalašč ali ne bo povzročilo drugih težav v prihodnosti, če bo postala prevladujoča oblika denarja.

Brez komentarja

Sorodne novice


Post Litecoin

Casino, prevara, bitstarz, goljufija, ne plačujejo zmagovalcev

Post Litecoin

Ali je priporočljivo kupiti bitkoin denar zdaj?

Post Litecoin

Brezplačni bitkoini?

Post Litecoin

Papirnata denarnica v primeru vilic

Post Litecoin

Transakcija BTC je zaljubljena - kaj lahko storim?

Post Litecoin

Napotitvena povezava za pipo za WordPress?

Post Litecoin

Povezava med denarnico Exodus in Ledger Nano S

Post Litecoin

Shranjevanje Paycon

Post Litecoin

Zlatni kovancev

Post Litecoin

Strojna oprema

Post Litecoin

Vodim majhno umetniško galerijo v Londonu in bi želel biti naveden kot sprejemanje bitkoinov

Post Litecoin

Eterična denarnica proti Ledgerju