Kako začeti rudarstvo z Antminerjem s9 po nakupu rudarskega stroja? TQ | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Kako začeti rudarstvo z Antminerjem s9 po nakupu rudarskega stroja? TQ

Kako začeti rudarstvo z Antminerjem s9 po nakupu rudarskega stroja? TQ

Vprašanje:

Kako začeti rudarstvo z Antminer s9 po nakupu rudarski stroj? TQ

Odgovor:

Hi Thiam,
 

Navodila Antminer S9


Upam, da pomaga!

Brez komentarjaKako začeti brez SMS-aVprašanje:

S kom se lahko prijavim za trgovino, ne da bi ob pametni telefon (za SMS), saj sem imel stacionarnega in vsakdo želi, da vsaj na začetku naredil nekaj vedrifying z SMS?

Odgovor:

Hi Bill,
Obstaja veliko izmenjav v večini lokacij. Bojim se, da boste verjetno morali, da jih preizkusite, dokler ne boste našli enega, ki zahteva le preverjanje e-pošte. Spomnim Bitfinex je e-pošta, samo nazaj v dan, ampak verjamem, to se je spremenilo. Kraken ne zahteva obvestila SMS za poslov bodisi, precej prepričan, da ni treba, da te preverijo s SMS bodisi. Rekel bi, da Kraken je vredno poskusiti, saj je na voljo v večini krajev in precej dobre izmenjave.

Brez komentarja


Kako prenesti kovance iz Vroče denarnice v Trdno denarnicoVprašanje:

Če sem kupila kovance (bitcion, ethereum, litecoin) z vročo denarnico na coinbase, je mogoče, da jih prenese na trdem denarnico sem kupil za varno vodenje?

Odgovor:

Hej Branden,
Dovolite mi, da vem, če je kateri koli del tega procesa ni jasno in ti bom dal nekaj bolj natančna navodila. To bi pomagalo, da vedo, kakšne vrste HW denarnico imate.

Komentarji:

Sem odredil Ledger nano ov in Trezor črno. I načrt za uporabo ene kot za "varen" za večje quanities, shranjenih za več dolgoročno uporabo in enega za namen trgovanja. Začel sem nakup bitcoins uporabo coinbase pred kratkim in bi radi, priročnik ali walkthrough o tem, kako jih prenesti in preveriti, da sem lastnik zasebnega ključa. Sem kupil Bitcoin iz oči v oči s pomočjo hrambe, da v trgovini na spletu, vendar je bil bolj težaven proces.


Kako razumeti rdečo in zeleno pod kovancem na Coinmarketcap.com? Kdaj trgovati: rdeča ali zelena?Vprašanje:

Kaj pomeni, ko boste kliknili na žeton pravijo, OMG, in pod njim je rdeča (ali zelena), BTC cena ali cena ETH? Tako na primer zdaj OMG je pri $ 7.76ish in "-7,62", kar razumem, da, vendar pod da je "0,00168521 BTC (-10,84%), BTC" in "0,02524400 ETH (-6,54%),"
@OhTheFuture

Odgovor:

Zdravo Ty,
pozabite, da so te odstotne spremembe v zvezi s kovanca za USD ceni, ki je prikazan v stolpcu cene.

Brez komentarja


Kako uporabljati staro datoteko wallet.datVprašanje:

Nazadnje posodobljeno na 3. Januar, 2018 ob 08:37 uri

Hi
Rob

Odgovor:

Hi Rob,
Četrtič, preden nadaljujete z dejanskim načinom pridobivanja, se nazaj k meni, na kateri operacijski sistem in napravo, ki jo nameravate uporabiti. Okna bi verjetno najlažji in če imate stroj, ki se ne poveže z drugih računalnikov ali interneta, da bi bila kot nalašč za uporabo. Moj načrt je za vas, da prenesete zelo staro različico programske opreme Bitcoin (nove različice ne bo prebral datoteko denarnico) in obnovitev svojega brata wallet.dat datoteko to programsko opremo, pred izvozom zasebnih ključev s sodobno denarnico.

Komentarji:

Pošlji elektronsko sporočilo z wallet.dat pritrjena in telefonsko številko za stik z vami na, kot sem lahko pomaga obnoviti datoteko wallet.dat za vas za plačilo 5%, če je kaj v njem. Ravno pred kratkim je pomagal nekaj dobijo dostop do svojih izgubljene denarnice datoteke najdemo od leta 2009!

Prosimo, ustreli me e-pošto: in priložite wallet.dat in kontaktno telefonsko številko, tako da lahko govorimo, da lahko pomagam izterjavo sredstev Bitcoin za vas!


Kako uporabljati monero mešalnik? Potrebujem enostavno razumevanje korakov. HvalaVprašanje:

Živjo,
moj glavni cilj je ostati anonimen. Rad bi ostal unbanked. Želim, da se plača v Bitcoin in pridobivanje denarja v fiat valuti iz lokalnega ATM. Kako lahko mešam bitcoins z monero? Jaz sem noob. Vem, da imajo službo za to, vendar je preveč zapleteno za mene, da razumejo. Bi lahko prosim razloži mi, v zelo preprostih korakih ??

Odgovor:

Hej,
jaz nimam navodila za to. Imam navodila za bivanje anonimno z Bitcoin. Osebno še nisem uporablja Monero sam, tako da ne more pomagati, da je veliko.

Brez komentarja

Sorodne novice


Post Litecoin

Razvrsti bitkoinobitujance iz najstarejšega do najnovejšega članka

Post Litecoin

BITCOIN FAUCET PLUGIN FEW DOUBTS

Post Litecoin

Litecoin

Post Litecoin

Druga izdaja gesla za Blockchain

Post Litecoin

Najboljše mesto za nakup Bitcoin v Indiji po menjalnem tečaju?

Post Litecoin

O rudarstvu

Post Litecoin

Kako za vraga kupim?!?

Post Litecoin

Ali so njihovi namenski rudarji ethereum?

Post Litecoin

Bitcoin denarnica 3

Post Litecoin

Ali lahko preberem drugo valuto z antminerjem s9?

Post Litecoin

Pretvorba bitkoina v USD

Post Litecoin

Ali je Altcoiner.net legit ali prevara?