Kako tržiti Bitcoin zagon? | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Kako tržiti Bitcoin zagon?

Kako tržiti Bitcoin zagon?

Vprašanje:

V svojem tekstu se glavna naloga je, da daš pogovore o trženju in kako na trgu Bitcoin zagon.
Arvind Patel

Odgovor:

Hi Arvind,
seveda, če ste dobri v redni promet potem lahko uporabljajo te tehnike za zgoraj stvari ki sem ga omenil.

Brez komentarjaKako mastiti alt kovance s Asic rudarjem?Vprašanje:

Ali kdo ve, kako lahko uporabljam moj stari antminer S7 na minsko alt kovancev kot monero, zcash...?

Odgovor:

Pozdravljeni Renan,
različni kovanci uporabljajo različne algoritme rudarjenja. Na primer - Bitcoin uporablja SHA-256. Monero in Zcash uporabljajo različne algoritme in zanje vaše ASIC rudar (tj Antminer S7), ni v skladu z njimi. Nisem prepričan, ali lahko še vedno mine z njim, vendar sem prepričan, da ne bo zelo učinkovita. Tukaj je priročnik o Monero, tam je tudi poglavje o CPU rudarstvu.

Komentarji:

Od kar sem razumel, da je vsekakor treba biti mogoče, ampak jaz predlagam svetovanje s strokovnjakom za rudarstvo (kar nisem)

Pozdravljeni Ofir Begel,
če sem uporabnik antminer s7 za druge alt kovanca, ki ima SHA-256 algoritem, kot je to mogoče? Če je odgovor da, kot prosim povej mi, kako ??


Kako menjaš alt kovance (sha-256) s Asci rudarjem (sha-256)?Vprašanje:

Živjo,
Ali lahko uporabljam stare zastarele antminer S5 / 57 stroji za rudarstvo druge alt kovance, ki imajo sha-256 algoritem? Če je odgovor da, kot si delite povezavo ali video za to

Odgovor:

Hi Nitin,
vam predlagam, da objavite to vprašanje v sklopu rudarskih Altcoin v Bitcoin Talk forumwhere bolj izkušeni rudarji bi morali imeti možnost, da vam pomagajo v zvezi z namestitvijo.

Brez komentarja


Kako lahko mine za bitkoin, načine mining bitcoin in tudi, katere rudarske programske opreme je najboljše?Vprašanje:

Kako mine za Bitcoin in kakšni so načini za rudarstvo je Bitcoin?
Čakam na vaš odgovor.

Odgovor:

Hej Shiva, tukaj je osnovna objava boste needabout Bitcoin rudarstvo. Mislim, da vam bo dala pregled o tem, kaj morate vedeti.

Brez komentarja


Kako odpreti bitkoinsko kmetijo in koliko stane?Vprašanje:

Pozdravljeni, hočem vedeti, kako morem odpreti Bitcoin kmetijo in koliko bo to stalo

Odgovor:

Hi Sumair,
na vse, bi rekel, da okoli milijon $ 3 in gor, če vam je na dokaj velikem obsegu. To je samo moja groba ocena in nisem strokovnjak za rudarstvo... Za bolj natančno ponudbo, vam predlagam, da prosite strokovni (ali vsaj, izkušenega amaterja) rudarji več kot na oddelku za rudarstvo forumu BitcoinTalk je.

Komentarji:

Je bo vredno, da bi porabili $ 3 milijone dolarjev na opremi in ne bitfury naredi tiste železnina, ki ni samo moje Bitcoin ali SHA256 algoritma valuta, vendar je strojna oprema lahko mine preveč druge valute in je ne bitfury dati dober sistem za podporo Ali obstaja možnost, i lahko izvaja tiste strojne opreme v sončnem sistemu še eno vprašanje, prosim, kateri je najboljši način za začetek rudarjenja od doma coz hočem pokazati svoje vlagatelje, kako to deluje, hvala vnaprej


Kako prenesti bitke na svoje dediče, ko umreteVprašanje:

Kaj je najbolj varen način za zagotovitev svoje bitcoins se lahko prenesejo na varno na vaše dediče v primeru vaše smrti? Opomba to vprašanje ima dve težavnostne stopnje: 1) varno posredovanje bitcoins do nekoga, in 2), ki jim gre v skladu z določili vaši volji, ki lahko razdelite \ "Bitcoin nepremičnin \" dva ali več načinov, in ne nujno v enak delež. Točka 2) pomeni, daje nadzor nad denarnico na skrbnika dovolj pregledno, da lahko dediči preveri zneske, denarnice, da se zagotovi, da prejmejo na voljo vse bitcoins.

Odgovor:

Pozdravljeni Bernard,
bi moralo biti mogoče, da izboljšate ta proces z nekaj razmisleka. Sem ostati stran od takih stvari, kot so pametni pogodb vendar; Ne bi rekel, tiste dovolj testirali za ravnanje kaj takega še ni. Dober načrt ustrezno sporočijo svoj dediča (-e) in / ali zaupanja vrednega strokovnjaka je še vedno najboljša možnost, po mojem mnenju.

Komentarji:

Hi Steven - hvala za vaš nasvet: bom raziskati načine jih omenja. Misel je prišlo tudi meni, da bi morali tudi drugi, rezervno strojno denarnice za vsakega shranjevanje sorazmerni Bitcoin del mojega posestva! Z ženo in 3 otroke, ki bi pomenilo 8 denarnice! Še ena stvar: ob predpostavki, da mu lahko zaupam svoje dediče, da ni treba, da gre za tretjo osebo, zakaj ne bi bilo dovolj, da imajo kovancev v denarnici programske opreme na USB ključ na varno mesto, in nato mimo geslo denarnico je na njim? Mi manjka nekaj ključno točko o strojni denarnico, morda.

Dodatna opomba: si lahko ogledate našo Cryptosteel komentar: https://99bitcoins.com/crpytosteel-hands-on-review/

In ta povezava gre za naše strojne opreme pregledov denarnico za 2017: https://99bitcoins.com/winners2017-best-bitcoin-hardware-wallet/

Sorodne novice


Post Litecoin

Novo v Bitcoin 1

Post Litecoin

Pometanje proti pošiljanju maksimalnih sredstev v novo denarnico

Post Litecoin

Kako za vraga kupim?!?

Post Litecoin

Resen Problem nakup Bitcoins Ethereum

Post Litecoin

Novo nemško sodelovanje bitnake.com, v prostoru btc, je prevara takoj od vrat!

Post Litecoin

Della

Post Litecoin

Bitcoin predpisi v Indiji

Post Litecoin

99bitcoin in Coinbase

Post Litecoin

Cryptoshop trgovina rudar

Post Litecoin

Bitcoin mining speed (cpu)

Post Litecoin

BitPay App

Post Litecoin

Kako se lahko pritožim za podjetje bitcoin?