Kako izračunati Hashrate | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Kako izračunati Hashrate

Kako izračunati Hashrate

Vprašanje:

Iščem na spletu za hashrate kalkulatorji in ne morem se zdi, da bi našli katero koli. Ali veste, kje lahko izračunamo hashrate mojega opreme?

Odgovor:

Hi Sabrina,
 

Brez komentarjaKako izračunati dobičkonosno vlaganje ali trgovanje z Bitkominom?Vprašanje:

Jaz sem novi v Bitcoin in bi radi vedeli, kako se izračuna znesek dobička, ki pri Bitcoin dvigne. Z zalogami točka je enaka $ 1 in da moram plačati polno vrednost zalog, tako izračuna dobiček, ko je stalež dvigne, je zelo enostavno. Zdaj, 1 Bitcoin je vreden $ 11.059,51 pa sem dovoliti, da vlagajo manj denarja za majhen košček njega. Lahko vlagajo 100 $, 500 $, ali kateri koli znesek, nižji od tistega, kar Bitcoin je vreden. Jaz sem zmeden o tem, kako izračunati dobiček. Če Bitcoin dvigne in $ 20.000,00, in so vložili le 100 $, koliko dobička bo naredim? Ali obstaja enostaven način za izračun dejanskega dobička Bitcoin narašča, ko nekdo investira v majhnem kosu njim in ne z nakupom 1 Bitcoin? Hvala za vašo pomoč.

Odgovor:

Hi Floyd,

No, obstajajo aplikacije, ki omogočajo snemanje svoje nabavne cene in količine, in samodejno izračuna svoj dobiček ali izgubo od tam. Ker pa te aplikacije verjetno puščajo svoje podatke, oni niso najboljši zaradi zasebnosti, razen če jih vodijo na napravo brez povezave.

Zakaj ne poskusite z uporabo preglednice? To je dokaj enostavno izračunati te stvari.

Za vaš primer nakup 100 $ po trenutni ceni ($ 11.600), nato vnese naslednje podatke:

Odkupna cena ($ 11.600)
Obseg kupil (to bi moralo biti okoli 0,00862069 BTC ali $ 100 / $ 11.600, vendar vedite, da bo končni znesek razlikuje zaradi tega stroškov trgovanja, itd)

Kakorkoli že, če je cena potem gre za $ 20.000, lahko izračunate svoj dobiček, kot sledi: 0,00862069 (prostornina kupil) * 20000 (trenutna cena) - 100 $ (začetna odkupna cena). 72 $ dobička, z drugimi besedami...

Zagotovo je to malo zapleteno, če opravlja več kupuje in prodaja, v tem primeru je verjetno smiselno uporabiti aplikacijo za sledenje portfelja. Vidim Blockfolio pogosto priporočljivo, vendar imejte v mislih glede zasebnosti.

Brez komentarja


Kako spremeniti ali odstraniti povezavo spletnega mesta s komentarjiVprašanje:

Rad bi vedel, kako spremeniti ali odstraniti URL pritrjena na moje komentarje.

Kapitan Jack

Odgovor:

Hej kapitan.
Mislim, da boste morali najti vsak komentar, ki ste jih naredili, in ga spremeniti individualno, ker je URL vnesti vsakič posebej. Druga možnost bi bila, da se ustvari 301 preusmeritev za spletno stran ste povezani v novo spletno stran.

Brez komentarja


Kako zahtevati BCH iz papirne denarnice?Vprašanje:

Kje lahko uvozite?

Odgovor:

Komentarji:

Rohan,

Poskušal sem nekaj metod, ki se je zdelo, da deluje v redu Po avg 1. Vilicami. Preselil sem se nekaj biološki varnosti na redni stare stare BTC papirja naslov denarnice uporabo bitaddress.org. Potem sem prenesli Coinomi denarnico in izbrani biološki varnosti in potem briše zasebnega ključa iz tega papirja denarnico v mojem Coinomi BCH denarnico. Pravkar sem dont imajo kakršne koli vnaprej 1. Avgust BTC papir denarnice stanja, ki potrjujejo to bi delovalo. Ampak ne morem razumeti, zakaj se nebi. Še ena aplikacija, ki jo lahko uporabite, je Electron Cash namizje denarnico, ki je razcepa ELECTRUM denarnico. Naredila sem korak za korakom tutorski več na moji spletni strani cryptoskim.com, kliknite na zavihek »TSP vprašanj", nato pa se pomaknite navzdol do "Episode 2068 o TSP". Tam imam vse smeri in povezav, da prideš tja. Rekel bi, da če poskusite to, iz previdnosti prosim premaknite BTC na drug naslov 1st. Ne morem sprejeti nobene odgovornosti za izgubljene kovance ali če ne more uveljavljati svoj biološki varnosti po tem, vendar naj bi to delovalo. Res bedno, da se več ljudi ne trudijo, da bi dobili več dobrih informacij se o tem, kako to storiti. Sem ugibati veliko ppl preselil svojo BTC na papirju denarnico pred tem vilicami in so zdaj sprašujete, to točno isto stvar. Vso srečo, in prosim, če poskusite to bi bil tako prijazen, da stik z mano in potrditi rezultate? Hvala.

Nisem dobil odgovora za to vprašanje, prosim odgovorite čim prej possible.Thank vas


Kako zahtevati denar v bitki z papirne denarnice?Vprašanje:

Zadnja posodobitev 16. Januar, 2018 ob 08:57 uri

Kako pošljem BTC iz moje papirja denarnico z mojim blockchain denarnico, ali karkoli denarnico sem lahko uporabite, da bi dobili denar? Imam coinbase denarnico, vendar to ne zdi, da so uvozne funkcije.

Odgovor:

Hi James,
 

Kako Zahtevek Your Bitcoin Cash in jo prodaja za Bitcoin (Trezor, Ledger, ELECTRUM)


Morda je tudi dober čas, da razmisli pridobivanje denarnico strojne in pošiljanje bitcoins tam namesto na novo papirja denarnico. Obstaja verjetnost, da bo več teh vilic v prihodnosti in tako daleč, so Ledger in ELECTRUM naredil dobro delo, ki podpira te vilice v veliko bolj priročen način, kot papirnate denarnice lahko. 

Komentarji:

Http://bit.ly/2DcnvlN- Tukaj lahko kupite skoraj vse Altcoins, eno najboljših izmenjave

= $ =

Http://bit.ly/2r83vv5- Nakup in trgovanje Bitcoin in Altcoins. Top 1 Exchange!

= $ =

Sorodne novice


Post Litecoin

Težava z izplačilom in XAPO-naslovi na 99bitcoins.com

Post Litecoin

Politika umika Bitcoin

Post Litecoin

Bitcoin atm 2

Post Litecoin

Potrebujem pomoč, preden investiram

Post Litecoin

Brezplačni bitkoini?

Post Litecoin

Lost bitcoin

Post Litecoin

Pridobivanje denarja iz prevare

Post Litecoin

Crystafox rudarji prevara ali legit?

Post Litecoin

S pretiranim zamikom (več kot 10 delovnih dni) imam v mojem banki prevzem SEPA prenosa iz CEX.IOI imam

Post Litecoin

Transakcije med blokado denarnice in kreditno kartico

Post Litecoin

Strojna oprema

Post Litecoin

Rudarstvo