Kako varno shranjujem altcoins? | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Kako varno shranjujem altcoins?

Kako varno shranjujem altcoins?

Vprašanje:

Kako varno shranjevanje Altcoins? Trezor in Ledger ne podpira okoli 1200 cryptos in če držim pomembno ravnotežje v nekaj podobnega LBRY na primer ali Ripple ali kaj drugega od tistega, kar je podprto na Trezor / Ledger, kje in kako (bi bilo super, če si video tutorial, ki prikazuje, kako konkretno varno shranjevanje teh altcoins) shranjujete ti? Korak za korakom, z izmenjavo v denarnici in spet nazaj, je tisto, kar iščem. Hvala vam! Prav tako lahko priporoči mobilno denarnico za iOS, ki podpira altcoins?

Odgovor:

Hi Darik, Paul in Don,
 

CryptoSteel Review (Burned dol, povozil in jo razbil na terenu)


 

Komentarji:

Strinjam se z vami - se mi zdi vprašanje denarnice za alt kovancev zelo zmedeno. Sprašujem se, zakaj ni univerzalna rešitev tam? Zato prosim, lahko tudi jaz vprašam... Kaj je najboljša rešitev denarnica za shranjevanje različnih alt kovancev v prosimo, saj trenutno nimam pojma in sem "prisiljen" uporabiti privzeto spletno denarnico mojega borze - ki je morda ne tako dobro, saj je WordPress mesto. Hvala lepa in ljubil video tečaj brezplačno intro! Lep pozdrav iz Tasmaniji v Avstraliji.

Sem radoveden, kako dostopate do nastavitev zelo varno, varno denarnico in kako nastaviti in upravljati kodo semena? Zdi se, da je možnost, da bo prišlo do vdora tam, in če je mogoče ukrasti svojih naložbo v altcoin valuti, kako naj nekdo upravlja takšno prakso in biti sposoben uporabljati kripto-valuto na spletu na varen in zanesljiv način? Če je to prihodnost, se zdi veliko hroščev in pasti še vedno obstaja... Obstaja video posnetkov in opisi iz ustvarjanja kode ali seme iz 64 znakov vse do 2048. In mnogi pravijo, da je najbolje, da "pišejo" jim dol staro moda pot, ki vodi na morebitne napake, in da bi se izognili spletnih seme-kodo ustvarjalce, iz očitnih razlogov. Prosim za nasvet in opisujejo najboljše prakse. Hvala vam.

Sorodne novice


Post Litecoin

Vprašanja o mojem novem pultu - freebits4u.ml

Post Litecoin

Bitcoin posojanje

Post Litecoin

Kitajski Yuan za Bitcoin ceno ???

Post Litecoin

Kako se lahko pritožim za podjetje bitcoin?

Post Litecoin

Ali je to zanesljivo spletno mesto za nakup bitkoina? cex.io

Post Litecoin

Ligitimnost bitcofarm.com

Post Litecoin

Vodim majhno umetniško galerijo v Londonu in bi želel biti naveden kot sprejemanje bitkoinov

Post Litecoin

Moj pravi BTC se je zrušil na denarnici Jaxx

Post Litecoin

Bitconnect

Post Litecoin

AUG 1. let

Post Litecoin

Ali lahko preberem drugo valuto z antminerjem s9?

Post Litecoin

Potrebujem pomoč, preden investiram