Kako zaslužiti bitke? | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Kako zaslužiti bitke?

Kako zaslužiti bitke?

Vprašanje:

Tako bom lahko kupujejo veliko stvari na spletu z uporabo Bitcoin. Toda, kako zaslužiti Bitcoin? Stroški električne energije denar tukaj v Kanadi, tako ne morem mino. Razen rudarstvu, kar so nekateri načini zaslužka bitcoins?

Odgovor:

Hej Luka, tukaj so vsi methodsthat lahko zaslužite Bitcoin z danes. Upam, da to pomaga.
 

Komentarji:

Če ste zavezani nato pipe so pot, vključno s tem, ki je res super !.Kako dobim podružnico depozit v NigerijiVprašanje:

Kako dobim njen posrednik depozitni v Nigeriji, samo želim, da bi podružnica koli hrambi platforme

Odgovor:

Hi George,
https://btc-asia.com/

Brez komentarja


Kako naj dobim svoje bitke z neuspelega trdega diska?Vprašanje:

Kupil sem bitcoins potem moj trdi disk strmoglavilo. Jaz vrniti pogon in imajo nepoškodovano mapo z mojim wallet.dat datotek, itd, vendar ne vem, kako bi jih dobil nazaj in jih uporabljati. In ne, nisem narediti denarnico papir s svojimi zasebnimi ključi. Ups!

Odgovor:

Hi Darlene,
Upam, da uredi vse za vas. Ne pozabite, da ustvarijo tiste začetne varnostne kopije, samo če gre kaj narobe s tem postopkom - in ker je vedno najbolje, da imajo varnostne kopije, kot ste verjetno že spoznali.

Brez komentarja


Kako uvozim ključeVprašanje:

Sem se preselil svoj Bitcoin iz bloka verige na ELECTRUM denarnico. Sem ustanovila Electron Cash denarnico. Zdaj sem v koraku 5 na procesu. Pravi, da se uvoz ključev in potem sem lahko uporabite svoje Bcash kovance.
in kako sem jih dobil v denarnici?

Hvala

Odgovor:

Hej Joe,
 

Brez komentarja


Kako se prijavim za uporabo pipa? Kje se ni mogoče prijaviti na straniVprašanje:

Pipa pravi, da "je treba biti prijavljeni v zahtevku Satoshi", vendar ni, če se prijavi na strani.

Odgovor:

Hi Red, 
je gumb za prijavo v meniju na strani pipo. Lahko uporabite tudi na to povezavo za prijavo.

Brez komentarja


Kako odprem bitcoin računVprašanje:

Odpreti Bitcoin račun?

Odgovor:

Hi Anthony
Eden izmed epizod govori o Bitcoin denarnice in kako odpreti račun v podrobnosti, preberite ta članek za več informacij.

Brez komentarja


Kako odpremo denarnico z zaupanjem?Vprašanje:

Nazadnje posodobljeno na 7. Januar, 2018 ob 05:24 uri

Pozdravljeni -
FYI - Coinbase je edino mesto sem našel odgovor na to vprašanje. V svojem FAQ, coinbase pomeni, da ne podpirajo uporabniške račune, ki jih skladi.

Odgovor:

Hi Clyde,
Večina izmenjave cryptocurrency in denarnico pusti le posameznike, da se registrirajo, za to je storitev, da bi v skladu s predpisi preprečevanja pranja denarja. Če ne želite, da račun, ki se registrira pod svojim imenom lahko uporabite za izmenjavo, ki omogoča transakcije brez preverjanja vaše identitete, tako da lahko uporabite račun anonimno. Vendar pa, kot je vaše vprašanje zelo specifičen z lokalnimi predpisi in obdavčitev, mislim, da je najbolje, da se posvetuje z odvetnikom in davčnim svetovalcem, kako za zdravljenje teh distribucij iz Bitcoin. 

Brez komentarja


Kako plačamVprašanje:

Imam podjetja Bitcoin naslov kako jih lahko plačajo?

Odgovor:

Hej Richard,
 


Ko ste šli preko teh videov, boste imeli dobro idejo o tem, kaj se dogaja. Nato si lahko ogledate naše Odkup vodniki za pomoč pri pridobivanju držite Bitcoin. Če želite najlažji način je mogoče, lahko pošiljate redno denar v eno od izmenjav, ki jih pregledujemo, da bi zamenjali za bitcoins, nato pošlje te kovance neposredno na podjetja, ki ga želite plačati.

Brez komentarja


Kako varno, pravilno premakniti moj BTC iz papirne denarnice v novo denarnico programske opreme electrum?Vprašanje:

Našel sem "kako" na spletu, vendar pa je za veliko prejšnjo različico ELECTRUM. Sem poskušala zamenjati nekaj BTC za ETH in Litecoin in teče v cestnih zapor na vsakem koraku. Očitno je tvegano neposredno preživijo iz papirja denarnice / naslov. Torej moram premakniti moje BTC iz papirja "v živo / vroče" denarnico in nato uporabite Changelly ali Shapeshift za preračun. To je ob uri, da se naučijo, razvrščanje skozi, in uporabljajo vse ins in outs-zelo neprijetno... Cenijo nekaj pomembnih posodobljeno smer. Prav, kjer lahko najdem kripto valute mentor mi hodi skozi te stvari?

Odgovor:


 

  1. Uvoz bitcoins iz denarnice papirja v ELECTRUM denarnico, nato
  2. Izmenjavo teh bitcoins za etri in litecoins.

Torej, za del 1, najboljša stvar je dimnikar zasebni ključ iz vašega papirja denarnico v svoje ELECTRUM denarnici. V ELECTRUM, pojdite na zavihek Denarnica> Zasebni ključi> Sweep. Kopirajte zasebnega ključa iz papirja kopiranje in hit "Sweep" - sredstva se bodo uvozili v novo ELECTRUM naslov (naveden zraven "naslov".)
Kot je za šolnine, vas prosimo, da zahteva več vprašanj na tem spletnem mestu. Obstajajo tudi številne učne vire, da bi lahko priporočamo. Če hočeš nekaj podobnega individualnega pouka s Skype, bi lahko morda bi dogovor. Moj e-poštni naslov mora biti prikazana v mojem profilu. 

Komentarji:

Hvala Steven....Morda razumel moje vprašanje natančno. Bom sledite svoje korake, nato pa ugotoviti, če potrebujete dodatno pomoč ali ne. Res cenim vaš odgovor.

Sorodne novice


Post Litecoin

Kako izračunati Hashrate

Post Litecoin

Kako zamenjati dogge kovance za dolarje?

Post Litecoin

Razvrsti bitkoinobitujance iz najstarejšega do najnovejšega članka

Post Litecoin

Novo v Bitcoin 1

Post Litecoin

Kitajski Yuan za Bitcoin ceno ???

Post Litecoin

Kako napisati podporo v Blockchain.info

Post Litecoin

Samo en način?

Post Litecoin

Kako za vraga kupim?!?

Post Litecoin

Kako.?

Post Litecoin

Investirajte in zaslužite

Post Litecoin

Druga izdaja gesla za Blockchain

Post Litecoin

Eterična denarnica proti Ledgerju