Kako se lahko pritožim za podjetje bitcoin? | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Kako se lahko pritožim za podjetje bitcoin?

Kako se lahko pritožim za podjetje bitcoin?

Vprašanje:

Zadnja posodobitev 17. Januar, 2018 ob 05:23 uri

Rad bi se pritožujejo zaradi Bitcoin podjetju Kaj je najboljše mesto za to?

Odgovor:

Hej Alvaro, zelo mi je žal, da to slišim. V zvezi z oblakov rudarstvu je edina stvar, kar lahko rečem je, da je bodisi prevara ali pa samo ni vredno naložbo. Vem, da je to lahko prepozno, vendar tukaj je del sem wroteabout to temo več kot pred letom dni.
Na splošno bi mi ne pride oblak rudarstvo / Bitcoin podvojitev spletne strani. Če želite, da se to slišali morda lahko objavljajo svoje osebne zgodbe + dokazilo o Bitcointalk.org ali reddit.com/bitcoin.

Komentarji:

Če dobite e-pošto od njih, da to ni res jim ampak prevarant. Klikom odjava omogoča le vedo, vaš e-poštni naslov je aktivna.

Vem, saj sem to....Po. Nikoli ne uporabljajte Bitcoin in sem imel eno zdi, sem kliknil odjaviti, preden se odločite, da preverite svoje e-poštni naslov. Pisalo

Ta e-poštna sporočila vodi pojavljajo v moji junk mapo in sem kar naprej o njih. Vsako e-sporočilo so poslali uporabiti drug naslov.

Bili ste imeli, prijatelj moj. Ti scammers uporabo avtomatskega e-pošto, ki se spreminja vsakič, ko se časovno pošiljateljev, jo boste e-pošto ven.

Samo jih hranijo v mapi junk. Sčasoma bodo zaprli svoje prevara in korak naprej.

Nenehno dobivam e-pošte od Bitcoin
še nisem naročena 2 jih držim odjavo 2 ju ampak jebači vedno me pošilja sranje jim jebi

Nikoli nisem kupil Bitcoin vendar sem dobil toliko e-poštnih sporočil. Zdi se nemogoče, da bi jih ustavili. Sem kliknil na povezavo za odjavo, se ne spomnim kdaj naročili, in sem poslal na inspirativno mestu citatom.

Bi bilo všeč, če Bitcoin ustavi mi pošiljanje e-pošte in tudi zlorabe telefonskih klicev.

Hi Joshua,

Žal mi je za tvoje težave. To bi pomagalo veliko, če ste poimenovali dejanske podjetja, ki sodelujejo. Vi zagotovo ne bi poslovala z Bitcoin sama, saj ni podjetje, ki posluje z javnostjo, temveč odprte programske opreme projekta vir in omrežja.

Ali ste se obrnili na podjetje in dobila nobene razlage za zamudo? Če je podjetje s sedežem v vaši državi, bi bilo vredno vprašati o njih v poglavju Philippino za BitcoinTalk. Nekdo se bo verjetno lahko potrdi, ali je to prevara ali ne. Jaz bi tudi predlagam, da si preberete naše "Bitcoin prevara test" vodnik, da ugotovi, za sebe, če je podjetje zakonit. Najdete ga tukaj:

Https://99bitcoins.com/bitcoin-scam-test/

Bojim se, da tudi če bi se pritožujejo, da neko avtoriteto na Filipinih, bi jih mogli storiti veliko... Izjema je, če je to podjetje, ki je ni bilo mogoče poslati svojih sredstev, ki temelji na Filipinih in lahko predloži dokaze. V tem primeru, lahko poskusite odpreti primer goljufije zoper njih. Če si v tujini, bo to zagotovo bolj zapleten proces, vendar je morda vredno poskusiti. V nasprotnem primeru samo objaviti incident na toliko povezanih Bitcoin socialnih forumih, kot je mogoče, tako da nihče drug ne pade za to.

I izplačilo moje Bitcoin v vrednosti 70.000,00 filipinsko valuto, sem investiral 22.800 pesov avgust zadnji 28,2017 IN izplačilo lanskega septembra 20.BUT ukaza iz Bitcoin JE počakati 10 dni in sem čakal, od danes OCT.13 JE SKORAJ MESEC vendar se ni nič zgodilo. NIČ JE Pridi v mojo WALLET.WHO se lahko obrnem v moji državi vložiti pritožbo?

Prosim, nehaj mi pošiljanje e-pošte, 5 v eni minuti je neumno

Razlog:
Imam 500000 Torej, želim umakniti. Sem kliknite umakne, tako da je 500000, vendar ne vem, kje so? BCZ nisem dal naslova denarnice. Plz storiti nekaj BCZ je to moja, saj en mesec trdega dela.

Veliko Bitcoin strani se ne sprošča izplačila. Btcbox.in, rocketbitcoin / litecoin / dogecoin - teh straneh Izplačila confimed vendar ne v dobro v moji denarnici. Ne najdem svoje kontaktne podatke na njihovi spletni strani. Kako ugotoviti, kontaktne podatke o katerem koli mestu na pritožbo?

4. Maja 2017 sem prodal 1700.00 vredno Bitcoin do Bitcoin blagajni in nikoli prejeli svoj denar.

@MD - Ne vem, lahko, da boste morali poskusiti, da se jim, da ga pošljejo nazaj. Bitcoin transakcije ireverzibilne (kot gotovino).

Pozdravljeni,
hvala

No, to je odvisno, kaj je vaša pritožba in kaj želite doseči. Lahko se pritožujejo, da je družba sama ali organi, pristojni za ureditev v državi, ki so specifični za to družbo. Mogoče, če daš nekaj več informacij o družbi in naravi pritožbe bom biti bolj primeren, da vam pomaga.

Hi Srinivas,

Bitcoin transakcije so ireverzibilne, zaradi česar je težko za vas, da obnovite svoje sklade. Najboljša stvar bi bila, da poročajo to osebo na oblasti, če poznate svoje ime in / ali podatke o podjetju. Če ste naleteli prevarant na nekaterih socialnih medijev kanalu, morate opozoriti ljudi, da o svojih dejavnostih.

Ena oseba mi scammed po tem, ko sem ga vložili... Obstaja rešitev za to

Enako z moje end.I bila vključena bitconnect in v začetku so bili kar redna plačila, ampak ko je znesek se je povečal, je odstopil prikazujejo, vendar nikoli posted.Then skozi moje NAPOTITVE sem spoznal, da so spremenili v nekaj bit -trade.club.I jih kontaktirali in so me prosili, da plačati pristojbine za 100 $, da umakne moj 450 $... Sem jim poslal 50 $ z obljubo, da se sprosti 300 $, vendar svoje 3 dni in zdaj ne odziva niti na e-pošto ali pa na spletu service.Such lopovi in ​​razbojniki... Vse moje trdo zasluženi denar je izginil.

Pazite Bitcoin je prevara. Velika prevara

Pozdravljeni G K. Žalost ni način, da dobite Bitcoins nazaj, ko ste jih poslali. Predvidevam, da so žrtve enega od številnih prevar Bitcoin tam. Žal mi je, da pravijo, da ni veliko lahko storim, da bi razen vam nekaj prihodnjega nasvetov, ki jih kaže, da si preberete to objavo: https://99bitcoins.com/should-i-invest-in-bitcoin-heres-what Si-potreba po seznanitvi /

Prosimo, da preneha pošiljati te e-jev z mano.

Sorodne novice


Post Litecoin

Paytrading.org

Post Litecoin

Ustvarjanje dobička z USB Bitcoin Eruptor

Post Litecoin

Ali lahko svoj domači računalnik uporabljam za moje, ne da bi pri tem povzročal težave z mojim OS-jem ali drugimi programi

Post Litecoin

Razvrsti bitkoinobitujance iz najstarejšega do najnovejšega članka

Post Litecoin

Trezorska denarnica - MyEtherWallet

Post Litecoin

Electrum denarnica

Post Litecoin

Bitcoin posojanje

Post Litecoin

Della

Post Litecoin

Izdaja z bonusom za starejše

Post Litecoin

Nakup iz Bruneja

Post Litecoin

Sprejemanje bitkoin za svetovalne storitve

Post Litecoin

Kako prebrati glasnost na izmenjavah