Strojna oprema | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Strojna oprema

Strojna oprema

Vprašanje:

Kje lahko kupim rabljen Bitcoin rudarska računalnik s programsko opremo, in nekoga, ki answere nekaj vprašanj

Odgovor:

Zdravo Peter,
V tem trenutku ne mislim tako, da je stran, kjer lahko kupujejo in prodajajo rabljene rudarskih železnina neposredno. Verjetno je najbolje, da poiščete svoje izdelke, ki jih iščete na Ebay. 

Brez komentarjaHash funkcijeVprašanje:

Zdravo. Rad bi razumel razlike med hash fucntions ex: SHA-256 in X-11 in kako oceniti njihovo uspešnost. Videl sem http://www.coinwarz.com/cryptocurrencya veliko različnih možnosti za fuctions za rudarstvo, vendar ne razumem, na podlagi česa jih primerjati.

Odgovor:

Komentarji:

Morda bo to pomagalo: https://99bitcoins.com/bitcoin-mining-profitable-beginners-explanation/

Hvala za vaš odgovor. Moj porpouse je razumeti, kako ovrednotiti vlaganje v rudarstvu. Mogoče, zgoščevalne funkcije ni spremenljivka bi moral skrbeti, samo Botter mi gledamo na različne možnosti in ne vedo, kaj je smisel. Jaz sem poskušal oceniti ponudbo na: https://www.genesis-mining.com/. Pravkar se nanašajo na http://www.coinwarz.com/cryptocurrencyand to je vse. Zato sem malo izgubila v procesu.

Ne bo lahko to odgovoriti, ker je to iz moje strokovno področje, vendar mislim, da je vprašanje je nekoliko nejasno. Zakaj bi si želeli primerjati funkcije hašiš? Kaj je vaš cilj?


Hasheer.com mining stran?Vprašanje:

Hi admin lahko zaupate hasheer.com, se ni še o nas stran, mi lahko poveste o tej strani? je zelo zakonit Sprva je u 500 GH / s 7-dnevni preizkus

Odgovor:

Pozdravljeni Hafeez lepo slišati od vas :)
Srečno!

Komentarji:

Pomagajte mi registrirati Bitcoin račun


Sem izgubil BCHVprašanje:

Še vedno sem zelo nov na tej digitalni valuti in sem kupil nekaj Bitcoin, čeprav Coinbase nekaj mesecev nazaj. Vse lepo in prav, dokler vilice in sem imel ogenj za nekaj časa, potem pa sem prebral, da Coinbase niso podporo biološki varnosti na vseh. Na Aug 2. Sem se preselil 98% mojega BTC Breadwallet in zdaj mislim, da bi lahko izgubila biološki varnosti, ki bi lahko bila tam.
Še vedno ga vse to malo zmeden, jaz sem še vedno odvijanje iz Velike Britanije bo decimalko leta 1971!

Odgovor:

Komentarji:

Da ste jih izgubili. Kovanec baza lahko v prihodnosti bi bilo prav, ampak dvomim. Govorice. Poskusite Kraken ali bittrex za izmenjavo in eksodus za mizo vrh denarnico

Da ste jih izgubili. Kovanec baza lahko v prihodnosti bi bilo prav, ampak dvomim. Govorice. Poskusite Kraken ali bittrex za izmenjavo in eksodus za mizo vrh denarnico


Imeti denarnico - brez glavnega programaVprašanje:

Zdravo! Imel sem nekaj BTC na moj računalnik teče polno vozlišče za približno eno leto. Pred nekaj meseci, obvestilo pojavil na mojem zaslonu, ki pravijo, da je bilo nekaj alarm ne veljajo več in da bi dobili posodobljeno različico programa BTC v Bitcoin Core. Pogledal sem problem in info sem ugotovila, je dejal, da je nepomembna in da je hitra posodobitev ni bila potrebna. Vedel sem, da o razcepu, ki je bila spočeta in se odločil počakati do 1. Avgusta, da prenesete novo različico.
Vprašanje 2: Ob predpostavki, da se ne more znebiti glavni program teče, kako lahko preverite, moj stari denarnico, da vidim, če je kovanec vrnil z njim, saj je ena oseba, je dejal, bi lahko prišlo, če nihče ni hotel potrditi za plačilo izbrano?

Odgovor:

Hej James, hvala za podroben vprašanje.
Vendar pa sem močno priporočamo, da se posvetujete z nekom, ki ima močno tehnično ozadje.

Brez komentarja


Si že pogledal Freewallet.org?Vprašanje:

Zadnja sprememba na 19. Oktober, 2017 ob 09:49 uri

I \ 'sem popolnoma nov na altcoin svetu in iskal pri aplikacijah denarnico za telefone. Videl sem, da Freewallet.org si z vrsto aplikacij denarnico, po ena za več vrst kovancev.
Hvala za vse, kar storite!

Odgovor:

Zdravo Peter, boste dobili, da je popolnoma prav.
Upam, da to pomagalo.

Komentarji:

Peter,

Z Freewallet, se bodo sredstva varno shranjeni brez povezave v hladilnico z varnostno raven banka razredu. Zahvaljujoč hladno tehnologijo skladiščenja, tudi če dobi vaš telefon izgubljen ali ukraden, boste lahko dostopali do vaše denarnice in vaša sredstva iz druge naprave. 

Imamo dejansko Multi Denarnica na voljo tudi na Google Play in AppStore: omogoča upravljanje več kovancev & žetonov v eni aplikaciji, kot tudi njihovo izmenjavo prav v aplikaciji, kot dobro.

Lahko obiščete našo spletno stran za več informacij: https://freewallet.org

Jaz sem ga freewallet.org uporabo in je popolnoma varno in zanesljivo je to daleč najboljši in najlažji način za mene, da izmenjajo BTC drugim kovancev sem dal to oceno 9 / 10.their podporne skupine je resnično zanimanje za servisiranje njihove stranke.

Sorodne novice


Post Litecoin

Kako zahtevati denar v bitki

Post Litecoin

Kako za vraga kupim?!?

Post Litecoin

Poslal sem BCH na naslov BTC

Post Litecoin

Vlaganje kot visokošolski učitelj

Post Litecoin

Brezplačni bitkoini?

Post Litecoin

Kako izračunati Hashrate

Post Litecoin

AUG 1. let

Post Litecoin

Najboljše mesto za nakup Bitcoin v Indiji po menjalnem tečaju?

Post Litecoin

Kitajski Yuan za Bitcoin ceno ???

Post Litecoin

Nakup bitkoin z debetno kreditno paypal

Post Litecoin

Bitcoin v Escrow

Post Litecoin

Videoposnetek je bil dober