Brezplačni bitkoini? | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Brezplačni bitkoini?

Brezplačni bitkoini?

Vprašanje:

Ali u fantje dajejo ven brezplačno Bitcoin več.

Odgovor:

Pozdravljeni Alea, lepo, da sva se spoznala.
 

Brez komentarjaProsti bitkoin 2Vprašanje:

Prebral sem to povezavo in se sprašujete, ali je res, ali neke vrste prevara? Vem, da je nabavljal od 99bitcoins.com ampak samo spraševala, da je zakonit ali ne? https://99bitcoins.com/register-faucet/?wlfrom=%2Fbitcoin-faucet%2F

Odgovor:

Hi Ahmad,
Vodimo lastne pipa, kjer si lahko zaslužite majhno količino Bitcoins brezplačno. Tu je registracija linkto je pipa, vas prosimo, da pojejo gor.

Brez komentarja


Brezplačna dnevna bitkoinska karta s kazalniki trgovanjaVprašanje:

Zadnja sprememba 20. Oktober 2017 ob 10:00

Pozdravljeni,
hvala vnaprej.

Odgovor:

Hej Aristides,
morate registrirati rešiti grafikone po meri, ampak to je brezplačno. Spletna stran ima veliko različnih simbolov (ne samo Bitcoin, vse vrste drugih cryptos, valutnih parov, zaloge, blago, itd), študij, kazalniki, možnosti in dodatkov. Plačate lahko, da bi dobili še več stvari, vendar to ni potrebno. Uživajte!

Komentarji:

Https://bitcoincharts.com/charts/bitstampUSD#rg60ztgSzm1g10zm2g25
Tukaj lahko vidite EOD grafikon in urni grafikon lahko sledite za trgovanje, če ste razumeli Svečnik preobrat vzorce, kot so BTC nedavno bika zajela na $ 3300, potem zjutraj start vzorec blizu $ 3500/3600 Long vstop, tudi pogled na Doji naredili. Lahko tudi parcelo EMA / SMA, če želite.


Prosti Ross William Ulbricht postVprašanje:

Kateri dan je bil https://99bitcoins.com/free-ross-william-ulbricht/posted?

Ne zagotavlja vse povezave, da prispevam k vzrok, kako darovati?

Odgovor:

Hi
najdete kako darovati za Ross Ulbricht na svoji spletni strani.

Brez komentarja


Prijatelj bo pomagal in mi prodal, da bi me začel - kaj naj razmislimVprašanje:

Prebral sem in danes gledal veliko vaših filmov in so super, res všeč, kako podrobno ste, ampak tudi preprosto povedano. Najlepša hvala:) Torej bom samo vprašati nekaj stvari: - Kaj moram upoštevati, če sem kupil neposredno od njega, on je rekel, da bom dobil popust in se ga in se bom pomagal. Če verjamem, fant je dovolj, da je dobro? - Kakšne so realne pričakovanja za držanje z morda 5K USD razumevanje, da lahko gredo gor in down.- Torej, na kratko svoj "ravnotežje" v bitcoins je niz številk, ki jih na splošno odgovoren za prek tretje osebe ali karkoli. Dokler imaš tiste številke, razen nekaj drastičnega zgodi, da lahko na koncu s svojimi bitcoins nazaj - še kaj, kar bi morala vedeti, preden začnem očitno moj prijatelj že delam nekaj časa in je naredil dobro, da ne nameravajo uporabiti to kot vir dohodka, vendar bi bili zainteresirani, da bi dobili več v znanje in videli, kako se goes.Thanks

Odgovor:

Pozdravljeni Nedvert in hvala za pohvale :)
Jaz bom poskušal biti kratek in jedrnat:

  • Poskrbite, da zaupate koga, ki ga pošiljate denar, ali pa vsaj, ga prosite, naj vam najprej poslali Bitcoins preden boste prejeli plačilo. Če niste prepričani o tem uporabo platforme prikazuje kot bitratedas depozitni.
  • Nisem prepričan, da sem razumel "pričakovanja" vprašanje. Če ste sprašuje glede dobička, nihče ne more povedati, kaj se bo zgodilo. Bitcoin more iti povečanje in zmanjšanje more iti navzdol vsakogar, ki obljublja, da bo denar iz tega je verjetno pridobil nekaj v zameno.
  • Da - tako dolgo, kot si varnostno kopijo vaše denarnice (zasebni ključ ali seme stavek), boste verjetno v redu, če nekdo drug knowns zasebni ključ, kot tudi. Kar pomeni, če nekdo vidi, da zasebni ključ potem je nato nadzirajo vaše denarnice. Tudi če uporabljate 3. Stranka denarnico kot Coinbase imajo nadzor nad svojimi sredstvi.

Dovolite mi, da vem, če imate več vprašanj, samo poskrbite, da gredo čez crash course Bitcoin in boste verjetno v redu.

Brez komentarja


Od Coinbase do GDAX funkcionalnosti pri nakupu prodajne trgovine?Vprašanje:

Zadnja posodobitev 13. Januar, 2018 ob 11:09 uri

Pred kratkim dobil na krovu na Coinbase, in zdaj bi rad, da bi lahko dal v stop-izguba, mejno-reda ali put opcije ali karkoli hej so caooled v cryptocurrency vesolju. Jaz ne mislim Coinbase ima to funkcijo. Zato je GDAX dober kraj za te možnosti tipa?

Nisem se prijavite na GDAX, saj so že povezani z Coinbase. GDAX želel moje ime & PW na moj bančni račun. To {normalno}?

Odgovor:

Hej G2,
sicer ne verjamem Coinbase / GDAX so nepošteni ali aktivno zlonamerne, so pogosto kažejo izrazito pomanjkanje skrbi in razumevanja za protokol Bitcoin, ki predstavlja njihovo jedro njihovega poslovanja, da ne govorimo o tem, kako obravnavajo svoje stranke.

Komentarji:

Nisem spomniti daje moje ime / pw za Coinbase, ko sem se prvič prijavili in kupil svoje prve kovance. Ampak mogoče sem storil, vendar je njihov GDAX bila tako očitna o tem in da rdeče-zastavico moje možgane sem se moral vprašati tukaj, tako da hvala za povratne informacije !!

Zdaj, ko so moji kovanci off Coinbase in moj nano bom preverite BitStamp zdaj. Gotovo na isti strani glede Bitcoin ekosistemu in filozofije.

Dragoceno izobraževanje tukaj na 99, hvala!

Sorodne novice


Post Litecoin

Pridobivanje oglasov na vašem spletnem mestu

Post Litecoin

Novo nemško sodelovanje bitnake.com, v prostoru btc, je prevara takoj od vrat!

Post Litecoin

DOGOJ BTC

Post Litecoin

Primerjava borze

Post Litecoin

Vprašanja o mojem novem pultu - freebits4u.ml

Post Litecoin

Kako se lahko pritožim za podjetje bitcoin?

Post Litecoin

Kako tržiti Bitcoin zagon?

Post Litecoin

Transakcija BTC je zaljubljena - kaj lahko storim?

Post Litecoin

Kako lahko kupim in prodam valove v Pakistanu?

Post Litecoin

Bitcoin pogoji

Post Litecoin

Nakup antminerja

Post Litecoin

Koliko imen se lahko registrira na blokatorju Bitcoin z istim tickerjem?