Primerjava borze | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Primerjava borze

Primerjava borze

Vprašanje:

Zakaj ni bil Poloniex izmenjava pregledali na vaši mizi pregledu izmenjavo? Mislil sem, da je bil eden izmed največjih ??

Odgovor:

Hej Graham.
Poloniex samo vam omogoča, da trgovanje med cryptocurrencies. Kar pomeni, da ne more kupiti Bitcoin z ameriškim dolarjem, na primer. Na strani za izmenjavo navajamo le izmenjavo, ki omogočajo, da ljudje kupujejo Bitcoin z fiat valuto, ker to je tisto, kar večina naših bralcev so po.

Brez komentarjaIzmenjava za nemško ljudstvoVprašanje:

Pozdravljeni,
THNANKS: 0)

Odgovor:

Hi Kai,
če si še vedno izgubljena, verjetno bi morali stopiti korak nazaj in se prijavite na naše Bitcoin Crash Courseto prepričajte, da ste seznanjeni z osnovami Bitcoin.

Brez komentarja


Izmenjujte zanesljivo denarnico NL, ki sprejme več valutVprašanje:

Pozdravljeni gospodje,
maroun Kreidy

Odgovor:

Hej maroun,
 

Jaxx Denarnica Pregled - All Around Bitcoin Denarnica


Ena dobra izbira za veliko varnost denarnico je dobil denarnico strojne opreme (pregledamo tiste preveč). The Ledger podpira okoli 13 kovancev v skupni je Trezor malo manj. Vse Jaxx denarnice pa, ko si izmenjujejo med kovancev je uporaba spletne strani Shapeshift.io za vas - to je dovolj enostavno pretvorbo na ta način sami. Upoštevajte, da so pristojbine Jaxx / Shapeshift je več kot boste plačali na borzi vseeno. Ne moreš denar iz katerega koli denarnice, se prodajajo le na izmenjavo ali posameznika.

Brez komentarja


Izmenjava območja in najmanjša količinaVprašanje:

Bo ta izmenjava Dovolite mi, ki se nahaja v St. Lucia (Karibi) za nakup bitcoins z mojim vizumov kartico in kakšna je minimalna morem kupiti?

Odgovor:

Hej Aldrean,
mislim, da si najboljši (in morda edina) možnost CoinMama.com! Njihova najmanjša velikost nakup je 60 USD (ali protivrednost v evrih).

Brez komentarja


Izmenjava z nizkimi stroškiVprašanje:

Prosimo, da lahko predlagamo preverjeno izmenjevalec bi jaz kupil od tistega, ki sprejme prenos žice / Wu / MG in ima najnižje fees.I sem iz Južne Afrike, da je treba sprejeti vse države

Odgovor:

Howzit Michael,
je bolje uporabiti lokalne izmenjave, kot da vam bo prihranilo veliko o pristojbinah za prenos žice. Druge možnosti poleg Luno so Ice3x.co.za ali AltcoinTrader.co.za - lahko poskusite tudi LocalBitcoins.com saj obstaja kar nekaj posameznikov, ki trgujejo Bitcoin v SA.

Brez komentarja


IzmenjavaVprašanje:

Sem gledal video posnetek tvoje, ki so navedeni imate zaupanja vredne izmenjave. Mislite, da moram "zamenjavo" za začetek, kaj je "izmenjava", je platforma, da moram uporabiti, da se ukvarjajo s katero koli / vse Bitcoin?

Odgovor:

Hej Viki,
Oglejte si naše Odkup vodniki> Nakup Bitcoin oddelke za več namigov!

Brez komentarja


Izkušnje z rudarji UFO NekrosMinerVprašanje:

Ali imate izkušnje z opremo iz NLP rudarjev, Recimo, da "NekrosMiner".?
Ne morem najti nobene nedavne ocene o NekrosMiner in bi radi, da bi dobili povratne informacije o njem.

Odgovor:

Hej Jonas hvala za vložitev to mojo pozornost.
Čudno se mi, da bi bilo podjetje, ki je nihče ni slišal sposobni proizvajati rudarjev, ki so cenejši in hitrejši kot karkoli drugega na trgu. Po nekaj googling sem našel to BitcoinTalk threadanalysing podjetje in kaže, da verjetno je to prevara. Jaz bi se izognili nakup od njih, dokler ne boste našli enega resnično osebo, ki lahko potrdi, da je dejansko dostaviti.

Komentarji:

Hi Ofir.

Sem že naročil in predložil plačilo -v BTC od course- :-) Torej, v zelo bližnji prihodnosti bomo izvedeli. Ali i prejeli opremo lahko pregleda. Če se nič ne Prejeli smo prepričani, da se goljufanje, in potem bomo lahko opozori druge.

Torej izhodu! :-)

/ Jonas

Tu je moj odgovor, zakaj se ta člen je korist družbe:
https://imgur.com/a/AmA0P


Izvozite zasebni ključ iz uporabljenega naslova za prejemanjeVprašanje:

Zadnja posodobitev 26. Januar, 2018 ob 01:17 uri

Dal sem rabljenega prejema naslov blockchain denarnico z nekom in imam nekaj sredstev, vendar ne morem uporabljati brez zasebnega ključa. Nov vmesnik za to denarnico ne daje izvoza možnost in podporo blockchain.info ni bila uspešna. Ali obstaja način, da bi našli zasebnega ključa?

Hvala vam

Odgovor:

Če imate obnovitev stavek bi morali imeti možnost, da jo uporabljajo. Oglejte si ta blog post od Blockchain.info. Jaz sem malo zmedena glede vaše vprašanje, ker ne razumem, če lahko dostopate do svojega računa ali ne.

Komentarji:

Hi Flair,

Boste morali zasebni ključ do tega naslova, da bi lahko porabili sredstva. Jaz sem ob predpostavki, da je denarnico na Blockchain.info. Si backup zasebni ključ za to denarnico? Če ne, se bojim, ni veliko je mogoče storiti... Ne bom rekel nič, ker morda, če se obrnete Blockchain.info vam lahko pomagajo.

Torej, če sem izbrisal svoj denarnico po pomoti še vedno naslov s sredstvi na to, kako lahko odklenete mojo uro samo Bitcoin naslov

Zdravo fantje imam nekako enako vprašanje, vendar z dogecoin. I prenesli android aplikacijo dogecoin.com in ustvaril naslov njeno uporabo in prejetih kovancev. Se zdi na verigi, vendar ne v aplikaciji.
moje vprašanje je, je torej nekako, da bi dobili privatekey naslova s pomočjo varnostne kopije ali uporablja kateri koli drug način ??

Hi Nanda, žal brez fraze zasebni ključ ali predelava semen ne morete dostopati do svojega računa.

Moj naslov Bitcoin. Ne vidim. Zasebni ključ

Zdravo Nanda, če imate stavek obnovitev lahko še vedno dostop do svojega računa, obiščite stran oddal Ofir zgoraj.

Prosim pomagajte najti svoj zasebni ključ

To "

Sem kupil BTC od nekoga, in po plačilu noče poslati zasebnega kodo za mene, medtem ko so kovanci, je še vedno v denarnici. Prosim, kaj naj storim?

Hi Nuhs, seveda morate imeti zasebni ključ za nadzor vaš Bitcoin naslov in poslali kovancev. Tukaj si lahko

Sorodne novice


Post Litecoin

Namestitev pipe skozi vaš vodilni videoposnetek

Post Litecoin

Novo nemško sodelovanje bitnake.com, v prostoru btc, je prevara takoj od vrat!

Post Litecoin

Bitcoin Sprememba naslova 1

Post Litecoin

Ali je to zanesljivo spletno mesto za nakup bitkoina? cex.io

Post Litecoin

Izdaja z bonusom za starejše

Post Litecoin

Kupite Bitcoin s kartico Walmart

Post Litecoin

Kako najti wallet.dat?

Post Litecoin

Strojna oprema

Post Litecoin

Shranjevanje Paycon

Post Litecoin

Rudarstvo

Post Litecoin

Težave z mojo špansko banko za pošiljanje evrov Bitstampu

Post Litecoin

Potrebujete dober litecoin rudar