Eterična denarnica proti Ledgerju | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Eterična denarnica proti Ledgerju

Eterična denarnica proti Ledgerju

Vprašanje:

Moram eter Denarnico. Ko sem kupil nove kovance, ali morajo iti skozi to Denarnice in nato na moj Ledger Nano S ali pa gredo neposredno na Ledger.

Jaz sem novi v tem poslu, in ko je raziskoval industrijo Altcoin kot najboljše, kar lahko v zadnjih nekaj mesecih, to je prva stran, ki je je bilo preprosto - fantastičen. Mislim tudi, da je angleški ??

Odgovor:

Hi Ray,
 

Brez komentarjaZamrznitev eterejaVprašanje:

Sem prebral, da je pametno izvajalec nekako pomotoma izbrisane knjižnico in povzročil milijone dolarjev Ethereum postati unaccessable. Kako se je to zgodilo? Seveda ne zveni kot je kovanec zelo varna.

Odgovor:

Hej Roger,
to Ethereum daje veliko večji napad površino; ljudje bodo poskušali vse mogoče stvari, ki so pametne pogodbe kodiranje ne pričakujejo. Slišimo samo o stvareh, ki gredo narobe, ko so velike vsote denarja izgubil, vendar sem si predstavljati majhne stvari gredo narobe ves čas. Skupaj s pametnimi pogodb, ki so pogosto slabo kodiran in polna napak in jih dejansko imajo zelo tvegan model za finančne pogodbe.

Brez komentarja


Etereum rudarstvoVprašanje:

Hi ethereum rudarstvo na voljo na cex.io in če je koristno, da mine, ali kažejo na kakšno drugo alternativo prosim.
hvala

Odgovor:

Hej,
jaz ne mislim, Cex.io ponuja nobene rudarjenja v vseh teh dneh. Osebno nisem, da je veliko v rudarstvu, tako da ne morem pomagati. Morda lahko zaprosite na odseku rudarske forumu Bitcointalk.

Brez komentarja


EthereumVprašanje:

Zadnja sprememba 26. December 2017 ob 04:34 uri

Jaz sem v prvi vrsti zanima za nakup in prodajo Etherum. Sem bil podpisan za crash tečaj e-pošte, ampak kot nekdo, ki je prej ni trguje Imam nekaj pomembnih vprašanj.
Hvala v pričakovanju vašega odgovora. Harry

Odgovor:

Živjo Harry,
 

Brez komentarja


ETERIUM CLOUD RUDARSTVO PREDLOGVprašanje:

Hi Tam lahko predlagate dobičkonosno oblak rudarstvo z ROE 3-4 mos? I`ve testiranih hashflare.io, lani sem vložil 3,50 USD na ETH v rudarstvu pred BTC prepolovitev... In do zdaj še vedno plačujejo. Moja pogodba 0,1 Mh / s je kmalu potekla. Tudi moji 3,50 USD postal 23USD po 11 months.Thanksbryaneustaquio

Odgovor:

Hi Bryan,
Zato nikoli ne priporočam oblak rudarstvo. To je samo način, da si zaslužijo manj, če gre cena gor in izgubijo vse, če gre cena navzdol.

Brez komentarja


Rudarstvo eterum z antminerji?Vprašanje:

Pozdravljeni, od tistega, kar sem prebral, da isnt mogoče rudnika alt kovancev s antminers, samo Bitcoin?

Odgovor:

Hi Damir, 
obstaja več serija Antminer na trgu, pri čemer se lahko S9you moje Bitcoin, s L3you lahko mine Litecoin. Antminers so zasnovani tako, da bi poseben cryptocurrency rudarski donosna, saj imajo nekateri altcoins drugačen rudarske protokol je ni mogoče rudnika različnih algoritmov altcoins z enakim Antminer. Ethereum je bil zasnovan tako, da je odporna na ASIC rudarjev, tukaj lahko


Ocenjevanje enostavnosti solo rudarjenja kovancaVprašanje:

Sem študent študira poslovno e-trgovino. Zdi cryptocurrency je tukaj, da ostanejo. Id radi našli kovanec, ki je enostaven za nabirali, prenosno, vendar pa ni nujno, da se najbolj cenijo, popularna ali najvišji glasnosti. Moj cilj je bolj akademska na tej stopnji, sodeluje in učenje proces je primarni cilj. To bo verjetno postal poročilo za kreditno in iz prve roke izkušnje ključ do uspeha. Ali obstaja kovanec, da sem lahko z lahkoto SOLO mine, kot tudi POOL mine.

Odgovor:

Hi Bear, veseli, da ste ob tem resno :)
 

Brez komentarja


Ste kdaj slišali za ANONYMOUS BITCOIN MASTERCARD iz Združenega kraljestva?Vprašanje:

Zadnja posodobitev 16. Januarja 2018 ob 11.30 uri

Kartica me je stala 35 $ v BTC-ju. Sem ga kupila in prejel svojo kartico po pošti (Colorado, ZDA) v 3 tednih. Sem prenesla 150 $ v Bitcoin včeraj in je trajalo približno 24 ur, za moje stanje, da se pojavi na mojem računu na njihovi spletni strani. Danes sem poskusil, da plača svoj račun mobilni telefon (so jo plačevali z različnimi plačilnimi karticami Visa in Mastercard za več let - je eden od mojih MasterCard je mednarodna Mastercard iz Velike Britanije, in sem ga uporabljajo večkrat brez težav). Očitno je Anonymous Bitcoin Mastercard moje podjetje mobilni telefon (Cricket / AT & T) ne prizna. To se ni nikoli zgodilo s katero koli kartico prej. Samo zanima me, če bi si kdaj slišal za Anonymous Bitcoin MASTERCARD (anonymousbitcoincard.com). In Ja, sem že poslal jim e-poštno obvestilo, da je moja kartica ne deluje. Hvala vam!

Odgovor:

Zdravo Laura,
 

Bitcoin prevara test


 

Komentarji:

[Url = http: //bit.ly/2myttm4] Najboljša Cold Storage za Bitcoin in Altcoins «Ledger Nano S» [/ url]

= $ =

Sorodne novice


Post Litecoin

Vodim majhno umetniško galerijo v Londonu in bi želel biti naveden kot sprejemanje bitkoinov

Post Litecoin

Preverite pregled Exchange

Post Litecoin

Firstcoin

Post Litecoin

Rudarstvo

Post Litecoin

Ali lahko kupim ethereum in jih pošljem v denarnico?

Post Litecoin

Napotitvena povezava za pipo za WordPress?

Post Litecoin

Bitcoin Core prebere zamenjeno datoteko wallet.dat kot 0,0000000 BTC

Post Litecoin

Je bitcoin-mine.org SCAM oglaševanje na Facebooku?

Post Litecoin

Ali je priporočljivo kupiti bitkoin denar zdaj?

Post Litecoin

Ustvarjanje dobička z USB Bitcoin Eruptor

Post Litecoin

Kako lahko kupim in prodam valove v Pakistanu?

Post Litecoin

Rudarstvo z galaksijo življenjskega sloga