Della | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Della

Della

Vprašanje:

Zdravo. Sem se preselil svoj Bitcoin od Coinbase na btc.com denarnico na 12:01 1. Avgusta. Slišal sem, da bi btc.com zagotoviti regres orodje za Bitcoin denarja v denarnici. Sem bil izdan denarno denarnico btc.com, vendar pa kaže stanje nič. Moj Bitcoin denarnico kaže svoje sklade, in moja Bitcoin gotovine morajo imeti enak znesek od tistega, kar sem slišal, vendar pa ne. Po e-pošti sem btc.com in dobil nazaj odgovor, za katero se zdi, da nimajo pomena za mojo situacijo. Tukaj je moj e-poštni naslov in odgovor btc.com je:
Živjo,

D3 / L3 + / S9 je razprodan.

D3 bo na voljo od 10. Avgusta 2017, 17:00 Peking času.

Za S9 in L3 + trenutno ne vemo točne datume, kdaj bo na voljo.
----

Zdaj nimam pojma, če je nad neko smer na moj problem. Nimam pojma, kaj so govoriš. Ali mi lahko svetuje, kako se lahko pridobi svoj Bitcoin denar iz mojega Bitcoin? hvala

Odgovor:

Hi,
 

Brez komentarjaAli so rudniki sčasoma lastniki vseh krožnih bitkoinovVprašanje:

Jaz se lahko debela tukaj, ampak kot rudarji dobili kos Bitcoin za transakcijskih stroškov, kako se ne končajo ustvarjajo vse kroži Bitcoin? Ali ni to všeč erozije? Sčasoma tudi kamen spremeni v prah, bo rja jesti metal itd

Odgovor:

Hej, Rob.
Rudarji prodajajo Bitcoins jih zaslužijo, da bi dobiček od svojega dela. Seveda se lahko hranijo nekaj zase, ampak tako kot kateri koli drug produkt dela je prodaja za fiat valute. Enako kot zlato rudarjev ne vodijo vse zlato, da mine.

Brez komentarja


Ali menite, da vlada in podobno lahko prenehata kriptocurrency?Vprašanje:

Ali menite, da vlada in podobno lahko ustavi cryptocurrency in jih vpliva na mrtve, vem, da lahko naredim nekaj, kar bi jim manj vrednosti, vprašanje pa je, je, da je možno, da bi jih izginejo, Popolnoma izginila?

Odgovor:

Hej Kai,
mislim, da je večina vlad so dovolj pametni, da ne dokončno prepoved Bitcoin. To ni učinkovita politika navedenih razlogov. To je bolj verjetno, da bodo poskušali vplivati in usmerjati Bitcoin, da ga oblikovati v nekaj, kar je manj zahtevna za njihov organ.

Brez komentarja


Ali kdo ve o dasCoin je zakonitVprašanje:

Ali kdo ve, o dasCoin je zakonit: dascoin.com/

Odgovor:

Hi Sandesh, 
Nimamo nobene neposredne izkušnje z DasCoin, ampak nekaj Googlovimi rezultati kažejo, da je DasCoin ponzi kot Onecoin. Seveda ne moremo vedeti zagotovo, če ste v dvomih, lahko uporabite tudi prevara Testtool za preverjanje ISF stran je zakonit ali ne, in pripravi svoj sklep.

Brez komentarja


Bitcoin Core mora delovati na 8333Vprašanje:

Imam eno vozlišče teče na prostem računalniku, in bi verjetno imeli še enega teče na drugo. Vendar portforwarding je bolečina tukaj. Imam 8333 bo prvi stroj, tako da sem se spraševala, če imam lahko druga vrata za drugačno napravo za istega usmerjevalnika.?

Odgovor:

Komentarji:

Ne glede na to - Sprejeti še kje.


Ali cena bitkoin niha pri nakupu stvari?Vprašanje:

Živjo, oprosti, da sem nova na Bitcoin. Tako pravijo hočem kupiti $ 5 kavo z Bitcoin. Bo cena Bitcoin niha glede na BTC cena / USD? Ali pa je to, da $ 5 USD niz cena enakovredni? Hvala vam.

Odgovor:

Hi Rn,
če boste plačali kavo v Bitcoin, dobiš BTC ceno in plačati za to v Bitcoin. Trgovec tvega nestanovitnosti cen v tem primeru po sprejetju Bitcoin kot plačilno sredstvo. Obstaja več načinov, da premagati to tveganje deviznega tečaja, kar je podobno, kaj ti trgovci uporabljajo, ki sprejema prodajo v drugih valutah kot lokalni valuti. 

Komentarji:

Hej rn,

Samo, da v čip, če je kaj ceno v USD ali kateri koli drugi valuti, potem to pomeni, da boste plačali enak znesek v Bitcoin, ki temelji na trenutnem tečaju.

Edina izjema je nekaj ceno v Bitcoin. Vendar pa je ta položaj še vedno nenavadno in je nekaj, kar ste verjetno naleteli na redni trgovini, bodisi na ali offline.


Ali ima smiselno pričakovati, da bo učinkovito trgovanje znotraj dneva med USD in kriptokovidnostjo pri nizkih količinah?Vprašanje:

Pozdravljeni,
sem pred kratkim objavil, da / r / CryptoCurrency (reddit) sprašuje, če je možno v trgovini čez dan od / do fiat (USD).


Po tem, kar vidim, stroški so zelo visoki, in kot rezultat, sem pričakoval, da je najbolj smiselno pretvoriti v nekaj cryptocurrency, potem pa, če želim na trgovino med cryptocurrencies infraday, bi stroški precej nižji (sem osredotočila na strukture pristojbin za GDAX, Kraken in poloniex)?

Tudi izven moje razmaščevanje internet za sredstva, so ljudje na #bitcoin o OPN splošno tolerantna do n00bs, ki so porabljeni čas za raziskovanje, vendar so še vedno vrzeli v znanju, ki bi zapolnil?

Hvala!
Matt

Odgovor:

Hej Matt, lepo, da sva se spoznala.
Glede OPN, pošteno sem se nikoli ne uporablja, tako da ne morem reči zagotovo :) Ampak pozdravljamo n00bs tukaj, če imate dodatna vprašanja. 

Brez komentarja

Sorodne novice


Post Litecoin

Kako si ogledate BCC in BTC v Trezorju

Post Litecoin

Microhash je nevarna prevara

Post Litecoin

Politika umika Bitcoin

Post Litecoin

Moj Bitcoin je zaljubljen v Mempool. Kaj lahko naredim zdaj?

Post Litecoin

Nakup antminerja

Post Litecoin

Hardware ključ proti Coinbase Vault - newbie

Post Litecoin

Kupite Bitcoin s kartico Walmart

Post Litecoin

Težave z mojo špansko banko za pošiljanje evrov Bitstampu

Post Litecoin

Ali poznate katero koli Ethereum denarnico, ki sprejema Tensorbit (TENB)?

Post Litecoin

S pretiranim zamikom (več kot 10 delovnih dni) imam v mojem banki prevzem SEPA prenosa iz CEX.IOI imam

Post Litecoin

Piramidne sheme proti legitimnemu pristopu k pridobitvi BC

Post Litecoin

Ali lahko kupim ethereum in jih pošljem v denarnico?