CrowdWiz ICO | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

CrowdWiz ICO

CrowdWiz ICO

Vprašanje:

Kakšno je vaše mnenje o CrowdWiz ICO?

Odgovor:

Hej Simon,
Čeprav bi projekt zagotavljanje kratkoročne dobičke na hype, to ne pomeni, da bo delovala v praksi na dolgi rok. Na koncu bo njihov uspeh odvisen od njihove uspešnosti glede Bitcoin ali neke vrste šifrirnega tržnega povprečja. Prav tako menijo, da je ICO utrujenost nastavitev v tej fazi (samo toliko denarja, da gredo krog za vse te konkurenčnega mednarodnih organizacij ICO), in da so regulatorna tveganja grozila.

Brez komentarjaCrypto izmenjaveVprašanje:

Zadnja sprememba 26. December 2017 ob 04:15 uri

Hi,
Dietmar

Odgovor:

Hi Dietmar,
Seveda, lahko tudi neposredno trgovanje s posamezniki in ta praksa je dobro za gospodarsko decentralizacijo. Oglejte si LocalBitcoins.com ali je Bisq, da vam pomaga najti in trgovina varno z vrstniki.

Brez komentarja


Crypto online denarnica varnostiVprašanje:

Hi,
Shane

Odgovor:

Hi Shane,
 

Komentarji:

Zdravo Shane,
samo za to razčistiti, žetoni ste lastnik ne delujejo, kot so datoteke v vaši denarnici. Namesto, vsako polno kopijo blockchain vsebuje vse žetone ali kovance, ki se lahko porabile (v tisto, kar je znano kot neporabljenih transakcij Output baze podatkov ali UTXO set).

Vaša denarnica je kot okno na teh potrošni žetonov so pomembni za vas in pod svojim neposrednim nadzorom. Lahko jih lahko preživijo le s pomočjo svojega zasebnega ključa, vsebovane v vaši denarnici, tako da to privkey je tisto, kar je tako pomembno, da se varnostne kopije in obdržati skrivnost.


Zamenjava kriptokultnostiVprašanje:

Kateri cryptocurrency izmenjava priporočate?
Hvala vam!

Odgovor:

Hi Rotem, smo zbrali najbolj priljubljenih izmenjava na trgu v eno mesto in so pregledali precej veliko teh. Vsak ima svoje prednosti in slabosti. Predlagam, da si oglejte ta članek: Najbolj Bitcoin Izmenjave Reviewas začetno in nam sporočite, če imate dodatna vprašanja po tem.

Brez komentarja


Cryptocurrency trg propadaVprašanje:

Hi,
Aj

Odgovor:

Hi Aj,
gotovo ni propadel, samo običajno nestanovitnost! Ne morem reči zagotovo, če bomo šli naprej, ampak kripto je tukaj, da ostanejo. Jaz ne bi bil presenečen, če se naredi nov ves čas visoka, v letu 2018 - ali celo 2017! Crypto je res presenetljivo, zato je najbolje, da se je treba pripraviti na vse.

Brez komentarja


CryptocurrencyVprašanje:

Ali lahko prosim pokaži mi najlažji poti, da postane multimilijonarski v cryptocurrency začenši s proračunom v višini 100 $ prosim?

Hvala vam.

Odgovor:

Hi Prince,
Ni enostaven način za dosego tega. To bo zahtevalo trdo delo, učenje in morda nekaj sreče. Mi vam lahko samo pomagajo pri učenju strani - preberite s pomočjo naših izdelkov, da pridobijo dobro osnovno razumevanje Bitcoin in nekaterih drugih altcoins. Nato boste v veliko boljšem položaju, da začne delati v smeri uspeha.

Brez komentarja


Večkratna denarnica Cryptonator.comVprašanje:

Hvala za vse vaše denarnice pregledov. So zelo koristno. Boste naredili pregled na multicurrency denarnico na cryptonator.com?

Hvala vam

Odgovor:

Živjo Sarah, hvala za predlog. Nisem seznanjen z Cryptonator vendar bom, da pogled na to in če mislim, da je dobro prilegajo bom pisal o tem. Zahvaljujemo se vam prinaša to, da mojo pozornost.

Brez komentarja


Cryptos za nas prebivalcevVprašanje:

Hi, bi rad invets / trgovino z šifrirnih-ih v ZDA. Sem avstrijski državljan, s prebivališčem v Mehiki, vendar ima več investicijskih računov v ZDA že več let.
Horst

Odgovor:

Pozdravljeni Horst,
če želite, da bi začeli v Bitcoin ne ukvarjajo s temi problemi, vaš najlažji način bo kupil od osebe. Spletna stran LocalBitcoins.com je najboljši način, da bi našli trgovinski partner in mesto bo zaščitil tudi svojo trgovino. Prepričan sem, da boste našli veliko trgovinske partnerje v ZDA sprejemanje različnih načinov plačila. Druga možnost je nakup BTC z gotovino, tukaj je moj vodnik po tem, da:

4 Ways kupiti Bitcoin z gotovino wordwide


 

Brez komentarja

Sorodne novice


Post Litecoin

Širokopasovna hitrost za rudarstvo

Post Litecoin

Najboljše mesto za nakup Bitcoin v Indiji po menjalnem tečaju?

Post Litecoin

Lost bitcoin

Post Litecoin

Bitcoin Sprememba naslova 1

Post Litecoin

Vlaganje kot visokošolski učitelj

Post Litecoin

Bitcoin denarnica 3

Post Litecoin

Kako lahko kupim in prodam valove v Pakistanu?

Post Litecoin

Kako tržiti Bitcoin zagon?

Post Litecoin

Vprašanja o mojem novem pultu - freebits4u.ml

Post Litecoin

Eterična denarnica proti Ledgerju

Post Litecoin

Ali je to zanesljivo spletno mesto za nakup bitkoina? cex.io

Post Litecoin

Prilagoditev izplačila bitkoinov glede na ceno Bitcoina