Kitajski Yuan za Bitcoin ceno ??? | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Kitajski Yuan za Bitcoin ceno ???

Kitajski Yuan za Bitcoin ceno ???

Vprašanje:

Vaša spletna stran in druge izmenjave seznam ceno za Bitcoin v kitajski Yuan s 16% popustom. Zakaj? Od Pregled cen menjalnih Bitcoin na $ 1323 USD in na 7922 Yuan. To je 6: 1 tečaja juanov za dolar. Vendar pa je sedanji menjalni Yuan na dolar, je več kot 7 do 1. Zakaj razlika? Sem na Kitajskem in lahko kupite Bitcoin na Localbitcoins.com od kitajskih trgovcev in najnižja cena 9260 Yuan, ki je v dejanskem pravi tečaju 7 do 1. Jaz sem samo radoveden, če je napaka ali če je cenejši način za nakup, če ima Yuan ?? Hvala, Miles

Odgovor:

Hej Miles, me veseli :)
Ofir

Brez komentarjaChojiVprašanje:

Prosim lahko nekateri pomoč mi tukaj jaz sem nova.

Odgovor:

Pozdravljeni Choji me veseli!
Jaz bi z veseljem pomagal, ampak bo treba natančno vedeti, kaj boste potrebovali pomoč.

Komentarji:

Kako platforma (forum) deluje in kaj naj storim tukaj


Choosecase.com denarnicaVprašanje:

Ste že pogledal choosecase.com hladilnic

Odgovor:

Hej Curt,
ni še nisem, samo slišal o tem pred kratkim. Bom poskusil, da se zazremo v prihodnjih mesecih, in videli, če mi lahko napišete mnenje o tem, kot tudi. Hvala, da ste me obvestili.

Brez komentarja


Obratna dobava in celotna dobavaVprašanje:

Zdravo,

Če so Krožno Dobava in celotne oskrbe zelo visoki, kot Cardano (ADA), na primer, več milijard, je, da raste slaba stvar za ceno? Sem IMAGIN če rastejo na 100, potem bo skupna cena je nepredstavljivo, tako da se lahko zgodi, za take Milijarde oskrbo? Kakšno je vaše mnenje.

Odgovor:

Hi Kai,
nisem prepričan o Cardano, ne vem, kaj je distribucija je všeč ali pa če je še vedno v ICO fazi, ampak to je, kako lahko dela, kaj je resnična potreba po kovanca je všeč.

Brez komentarja


Oblak miniranja (spet, vem, žal mi je)Vprašanje:

Živjo, sem pred kratkim prebral svoj post o oblaku, rudarjenje in svoje misli o nastanku rudarjenja. Jaz sem se spraševala, če ste pogledal v hashing24? Po mojih izračunih in trenutne cene in in in in.... Rudarstvo za Bitcoin z hashing24 bo ustvarila donos v višini približno 0,52% na dan. Imam preglednico, ki ga izračunava, da sem lahko pošljete, če želite.

Odgovor:

Hi Drew,
Samo moja dva centa, ampak spet Predlagam vam matematika zase.

Komentarji:

Včasih sem donosnosti izr delati, koliko sem lahko, sem tudi prišel čez ta pregled - cryptorival.com/miners/hashing24 - ki je imela nekaj primerov pogodb Hashing24 je in koliko vsak bi lahko ti, glede na razpršitev moči, fess, itd


Mnenje o oblakih v oblakuVprašanje:

Zdravo. Res mi je všeč vaše članke, zlasti v zvezi z monero. Začel sem ga preizkusili, saj bi Bitcoin verjetno me potrebuje za nakup nove strojne opreme. Pa me zanima, kakšne so vaše misli na spletni rudar? Pred kratkim sem našel HashFlare in res bi rad vedel kaj več o tem. Morda nam lahko zagotovijo poglobljen pregled na njej? Ali je to nekaj, za nekoga, kot sem jaz, ki nima strojne opreme, je treba upoštevati? Tam je tudi cene, za npr. Scrypt algoritem rudar za 9,90 $ na 1 MZ / s. Bom plačati $ 9.90 za vsak 1 M / Hs, da kopljejo?
Hvala.

Odgovor:

Hej Eddie, kot splošno pravilo palca sem svetoval vsem, da ostanejo proč od oblaka rudarstvu iz dveh razlogov:

  1. V večini primerov je to samo prevara in družba sploh ne mine kovance. So samo izvedbo izdelati Ponzi shema, da bi bilo videti, kot da so rudarstvo.
  2. Če so dejansko rudarske kovancev, potem je ponavadi slaba naložba za uporabnika.

Sem izdelal o tem veliko na tem articleand tudi v tem.
Upam, da to pomagalo.

Brez komentarja


Cloud mining proti nakupu bitkoina?Vprašanje:

Želim, da začnete vlagati v Bitcoin, sem bil tekoč, da bi dobili antminer S7 in moja, ampak elektrika stane veliko tukaj v Kanadi, tako da je možnost zaprta. Naj se v oblaku, rudarjenje? Ali bi moral samo kupiti Bitcoin in ga shranite?

Odgovor:

Hej Luke veliko vprašanje!
 

Brez komentarja


Obvladovanje oblakovVprašanje:

Ant rudar stroški s9 okoli USD2500, ki zagotavlja okoli 13TH / s, pa za skoraj isto ceno USD2600 Genesis rudarjenja se zagotavlja 20TH / s.so je donosna, da vlagajo v nastanku ali kupiti antminer. ??

Odgovor:

Hi Santosh,
splošno gledano, ne priporočamo oblaku miningas v večini primerov izkaže, da so bodisi Ponzi shema ali niso donosne, tukaj lahko

Sorodne novice


Post Litecoin

Kako izračunati Hashrate

Post Litecoin

Novo v Bitcoin 1

Post Litecoin

Videoposnetek je bil dober

Post Litecoin

DasCoin - DasPay - ali je res kriptocurrency

Post Litecoin

Rudarstvo Bitcoins brez denarja

Post Litecoin

Resen Problem nakup Bitcoins Ethereum

Post Litecoin

Potrebujete dober litecoin rudar

Post Litecoin

Paytrading.org

Post Litecoin

Namestitev pipe skozi vaš vodilni videoposnetek

Post Litecoin

Varnostno vprašanje o namiznih denarnicah

Post Litecoin

Trezor in naslov pomoč plz

Post Litecoin

Kako kupujete podjetje Verge ali Vox iz Velike Britanije?