Mi lahko kupimo bitcoine od tebe | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Mi lahko kupimo bitcoine od tebe

Mi lahko kupimo bitcoine od tebe

Vprašanje:

Hi človek, sem nigerijski, in tukaj Bitcoin prodajalci postavljajo ceno bitcoins poti nad tem, kaj je sprejemljivo 500 Naira za dolar, kar pomeni, da za eno, da bi lahko kupili 100 dolarjev za bitcoins je treba plačati 50.000 Naira samo, da so 0.10548634 in to ni spodbuden, saj smo v to samo, da se naučijo, kaj bit kovanec, je in tudi bo uspešna, če je sprejeta v prihodnosti, tako da moje vprašanje je, to je možno, da so dogovor s teboj, kjer ena transferjev denarja, da vas preko PayPal ali kar koli prenos metode, ki ste jih izbrali, da bomo lahko kupiti od vas na uradni dolar v zameno Naira... Localbit kovanci imajo zelo pohlepni Nigerijci s nezaslišano cene

Odgovor:

Hej Oracle, hvala za pisanje v.
Ali ste poskušali gledaš bitx.co? Vem, da se ukvarjajo veliko z Nigerijo.

Komentarji:

Najlepša hvala za odgovor na moje vprašanje, bom poskusil bitx.co. Imate dober PR aproachAli lahko pregledate tega trgovca?Vprašanje:

Našel sem tega trgovca. Lahko naredimo pregled? https://www.btcxchange.com/

Odgovor:

Zdravo Alex,
Zdi se mi, da je dobra stran. To poteka že od leta 2014 in direktor je znano. Vendar pa se zdi, da ravnanje zelo nizke količine in poskrbi predvsem za romunske stranke. Iz tega razloga, ne verjamem, da ga bomo pregledali takoj, ko smo vajeni, da se osredotoči na zelo visokih izmenjav obsega, ki zadovolji strank iz različnih držav. Hvala za to omenjajo, čeprav bom to imejte v mislih predvsem za Romune, ki zaprosijo o Bitcoin.

Komentarji:

Ali lahko prosim za nasvet o stopnji zaupanja v https://whatsminer.net, nakup rudarjev od njih!

S spoštovanjem,
Mohamad


Ali lahko objavite članek o tem, kako streljaj deluje?Vprašanje:

Mreža strele je dejal, da obsega Bitcoin milijone transakcij na sekundo. Pogledal sem na druga pojasnila, vendar so bili malo preveč tehnično osnovna ideja o tem, kaj sem dobil obrazec za branje, čeprav je bil kup reddit delovno mesto, ki je strele omrežje kot plačilo za nov račun in nato pošlje kup transakcije v časovnem obdobju. Kot vidite, sem nekako potrebovali 99 Bitcoin pojasnilo vi bi ut tako lažje razumeli teme

Odgovor:

Prihaja ta ponedeljek !!!

Brez komentarja


Ali lahko še vedno zaslužite mining Litecoin in druge Altcoins ter pc?Vprašanje:

Zadnja posodobitev 16. Januar, 2018 ob 04:27 uri

  • En spletni članek pravi:
  • Medtem ko je zdaj šteje že prepozno za hobi brez dragih ASIC procesorjev za začetek rudarskih bitcoins, veliko alternativnih digitalne valute še vedno primerna za kopanje na vašem domačem računalniku. V tem vodniku, vas bomo popeljali skozi vse, kar morate vedeti, da začnete kopati nekaj litecoins, feathercoins ali dogecoins brez drage dodatne opreme.

Za večino del, cryptocurrencies zaposlujejo bodisi SHA-256or scryptas svoj dokaz-of-dela hašiš algoritem, vendar je veliko novejših valut so se odločili za Scrypt.

Scrypt kaže, da je več pomnilnika intenzivno od dveh - pa, domačih računalnikih z razmeroma močnimi grafične kartice še vedno lahko mine tiste cryptocurrencies zelo učinkovito, saj ne obstajajo namenske Asics, da tekmujejo z

Je to res? Koliko lahko naredim s pc ob predpostavki, elektrika je zastonj?

Hvala ali vašo pomoč. Sem popoln začetnik in poskuša osmisliti vse to. Zelo pomembno se mi, kot sem invalide in išče način, da bi dohodek ne izgubljamo time.Thank vas.

Odgovor:

Hej Tony, si lahko še vedno mine altcoins (razen tistega Bitcoin kovance) z računalnikom, vendar boste verjetno potrebovali grafične kartice (GPU) za to nalogo. Spletna stran Kaj želite Minecan vam prikazuje različne kovance, ki jih lahko Mine in njihovo donosnost. Vendar pa morate upoštevati, da so nekateri kovanci samo junk in ne bo vredno časa ste porabili za njih rudarstvo.
Nihče ne more resnično povedati, zagotovo ki kovanci bo vredno nič v prihodnosti - to je nekaj, kar boste potrebovali, da izkušnje in se odločite sami. Dobro izhodišče bi bilo prebrati nekaj o Bitcoin miningan sklic. 

Brez komentarja


Kanadski Expat, ki želi kupiti bitkoin s pomočjo CAD s kanadskim bančnim računomVprašanje:

Sem se preselil v ZDA pred letom in pol, in moj denar je samo sedel v mojem kanadski varčevalni račun. Vse te izmenjave zahtevajo uporabnost zakona, ki prikazuje kanadski naslov, in izmenjavo P2P prodajalci so želeli Western Union ali Money Gram, ki je težko narediti iz ZDA, ko je kanadska banka. Vsak od nekaj nasvetov?

Odgovor:

Zdravo Josh,
v bistvu, mislim, da je najlažji način bo prinesla nekaj CAD kot v ZDA, ali uporabljate PayPal ali nakazilo za financiranje novega temelji na ameriški bančni račun. Če to ni mogoče, si odpreti račun pri ameriški banki, morda bi jo upoštevali zaupnega prijatelja in jih kupiti Bitcoin za vas.

Brez komentarja

Sorodne novice


Post Litecoin

Antminer in računalnik

Post Litecoin

Piramidne sheme proti legitimnemu pristopu k pridobitvi BC

Post Litecoin

Povezava med denarnico Exodus in Ledger Nano S

Post Litecoin

Microhash je nevarna prevara

Post Litecoin

Rudarstvo

Post Litecoin

Ali je Altcoiner.net legit ali prevara?

Post Litecoin

Varnostno vprašanje o namiznih denarnicah

Post Litecoin

Naučite me prosim

Post Litecoin

Resen Problem nakup Bitcoins Ethereum

Post Litecoin

Imam francosko bitcoin spletno stran in hočem stranko

Post Litecoin

Kako varno shranjujem altcoins?

Post Litecoin

Bitkain denarnica