Nakup iz Bruneja | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Nakup iz Bruneja

Nakup iz Bruneja

Vprašanje:

Pozdravljeni!
Hvala!

Odgovor:

Zdravo Alex,
predlagam vam, da preverite ta članek o izmenjavi Bitcoin, veliko od njih je pregled preveč, poskusite izbrati tisto, ki ustreza vašim potrebam najboljše. Nekaj izmenjav podpira nakupe s kreditno kartico, kot dobro.

Brez komentarjaNakup ICOsVprašanje:

Zadnja sprememba 29. December 2017 ob 03:01 uri

Kako ustanoviti denarnice in nakup ICO je

Odgovor:

Hi Gary,
No, najprej potrebujete Ethereum denarnico, ki podpira ERC-20 žetonov. Mislim MyEtherWallet.com je dobra za to. Prav tako boste morali ETH ali BTC zamenjati za žetone ICO. Lahko kupite ETH ali BTC v izmenjavah, si oglejte razdelek Nakup vodniki up vrhu za preglede zamenjave, ki prodajajo BTC in ETH.

Komentarji:

Zagon začetno kovanec, ki ponuja storitve na tem X-mas-kvazar coin.get Več informacij na https: //quasarcoin.io.getreturn upto 45% na mesec kot obresti.


Nakup Ripple s kreditno karticoVprašanje:

Hi Nate
zahvala!

Odgovor:

Živjo David,
je potreben čas, da razumejo Crypto, tudi za zelo dobro izobraženih ljudi. Povprečni čas, da bi obvladali osnove Bitcoin je verjetno okoli 3 mesece... Ampak koristi tega izobraževanja je, da so ljudje v popoln nadzor nad svojimi financami. Eden izmed boljših mottos Bitcoin je "bo svoje banke," in to je zelo pooblastitvi vidik cryptocurrency.

Brez komentarja


Nakup s plačnikomVprašanje:

Zadnja posodobitev 16. Januar, 2018 ob 10:29 uri

Zdravo sem zmeden z eno stvar, saj payoneer je debetna kartica, sem ga najti težko vreme vseh teh mestih, ki sprejemajo kreditne / debetne kartice sprejemajo tudi payoneer sem iz Nigerije in iščem mesto, za nakup bitcoins z payoneer
vas prosimo, preglejte coinsbank.com hvala

Odgovor:

Pozdravljeni,
mislim, da če Payoneer je prava debetna kartica, bi morala delati na povezavi z vseh omenjenih lokacijah. Ne vidim nobenega razloga, da shoudln't

Brez komentarja


Kupiti prodatiVprašanje:

Im nov tukaj in Im še vedno zmeden, kot je to delo. Im spraševala, če nekdo razloži mi postopek:

  • Ali moram odpreti denarnico, potem pa odprt račun pri izmenjavi, da za nakup / prodajo ali pa je vse na enem mestu?
  • Če želim odpreti hladno denarnico (trda pisni papir), kaj zdaj moram storiti, da začnete nakup / prodajo?
  • Ko sem prodal (BTC ali ETH), moram najti kupca prvi ali deluje podobno zalogi, kje lahko dobim svoj denar nazaj takoj. Hvala vam.

Odgovor:

Hi Ahmad, 
lahko kupujejo in prodajajo cryptocurrencies na borzah, kjer so naročila samodejno usklajuje s platformo, tako da vam ni treba najti kupca za vaše kovancev. Tudi te izmenjave odpreti denarnico za vas ob istem času, ko se podpiše za odprtje računa. Vendar pa ni priporočljivo shranjevati Bitcoins na borzah iz varnostnih razlogov, za tiste, kot ste omenili prehlad walletis boljšo rešitev. Ko shranite Bitcoins v hladnem denarnico, jih morate najprej prenesti na borzi, da bi lahko v trgovini z njimi. Tako, da je veliko v menjalnem denarnico, ki jo uporabljate za trgovanje shranite samo. 

Brez komentarja


Californii BoA račun in CoinbaseVprašanje:

Lahko prebivalci Hawai'i uporabite račun California Boa odpreti Coinbase račun za nakup Bitcoin?

Odgovor:

Zdravo John,
Kolikor vem, Coinbase in Kraken sta končala storitev za prebivalce Havajev zaradi nekaterih sprejete zakonodaje na tem mestu. Boste morali najti drug način. Morda lahko predlagam LocalBitcoins.com?

Brez komentarja


Lahko se prodaja bitcoin brez KYC (identifikacija). Ali je to pravnoVprašanje:

Zanima me, če obstaja način, brez identifikacije, da to storijo. Jaz lastnik payeer račun, ki je bil ustvarjen z KYC ki ima ravnotežje USD

Odgovor:

Hej Quriash,
https://coin.dance/poli#legalitybycountry

Brez komentarja


Lahko Electrum shranjuje druge kripto kovanceVprašanje:

Lahko se uporablja ELECTRUM Denarnica za shranjevanje drugih Crypto Kovanci kot Bit medalje? Natančneje lahko Club Kovanci se vrne v denarnico po nakupu BTC (mBTC) z britanskih funtih na borzi (Bittylicious) in nato BTC uporabljajo za nakup Club kovanec na bittrex izmenjavi. Če ne. Lahko priporoči off linijo denarnico z I ca uporabite za shranjevanje Club kovance.

Odgovor:

Zdravo John,
ELECTRUM podpira samo Bitcoin, čeprav obstaja nekaj različica ELECTRUM denarnice na voljo za Litecoin in Dash, ki je klub kovancev ne podpira. Lahko pridete ven skupnosti na socialnih forumih, da vidite, katere denarnice, ki jih uporabljajo.

Komentarji:

Hvala Zsófia. Poskušal sem Bit Klub, ki se naj bi začeli Club kovancev, vendar se morate registrirati kot član in sponzorirati, da to storijo. Sem poslal email na njihovo podporo, vendar brez odgovora še ni.

Sorodne novice


Post Litecoin

99bitcoin in Coinbase

Post Litecoin

Paytrading.org

Post Litecoin

Papirnata denarnica v primeru vilic

Post Litecoin

Trezor in naslov pomoč plz

Post Litecoin

Coinbase BCC in SegWit2X

Post Litecoin

Težave z mojo špansko banko za pošiljanje evrov Bitstampu

Post Litecoin

Microhash je nevarna prevara

Post Litecoin

Vodim majhno umetniško galerijo v Londonu in bi želel biti naveden kot sprejemanje bitkoinov

Post Litecoin

Kako se lahko pritožim za podjetje bitcoin?

Post Litecoin

Shranjevanje Paycon

Post Litecoin

Najboljše mesto za nakup Bitcoin v Indiji po menjalnem tečaju?

Post Litecoin

Ali lahko preberem drugo valuto z antminerjem s9?