BitPay App | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

BitPay App

BitPay App

Vprašanje:

Zdravo,

Sem šel skozi vas seznamu najboljših denarnic in nisem videl BitPay je denarnica omenil. Kakšen nasvet za to? Menim, da se je ista družba, ki je vložila Copay.

Odgovor:

Hej Thomas, ti si pravi.
Hvala še enkrat.

Brez komentarjaPlačilo Blockchain bitcoin je zdaj zamudo več kot 4 dniVprašanje:

Hi,
hvala

Odgovor:

Hi Padders lepo da smo se spoznali.
Predlagam nekaj stvari:

  1. Stop uporabo Blockchain.info - imam tudi te težave z njimi in sem se oddaljuje od njih.
  2. Preberite ta postin, da bi razumeli, kaj lahko storite, da pospeši svoje transakcije (si oglejte v razdelku ViaBTC na dnu)

Vso srečo!

Brez komentarja


Sklic na blokažoVprašanje:

Kot razumem: blok je vedno navajanje drug previois blok tako blockchain vozlišča lahko na primer preverite znesek na plačnikov račun. Recimo priljubljen modni prodajalca, da je sprejemanje plačil v bitcoins in od katerih so njihovi izdelki vedno cenovno manj kot 1 Bitcoin, želi plačati račun za njihov ponudnik logističnih storitev. Ta trgovec nima drugih sredstev za dohodek. To LSP zakona ima vedno ceno več bitcoins. Na katerega (dohodek), blok je LSP plačilo blok napotitveno?

Odgovor:

Mislim, da sem narobe razumel referenčno polje na prejšnji blok. Kupil sem, da je bil sklic polje se uporablja za določanje najnovejše transacaction, da bi lahko za določitev verodostojnosti plačnika. Npr ni plačnik prejme dovolj bitcoins plačati račun ponudnika logističnih storitev (DHB). Prejemu plačila kosa oblačila očitno ne bi bilo dovolj, da bi plačal račun za LSP.
Zdaj razumem, da sem narobe razumel namen referenčnega polja. Zdaj razumem, da je to mišljeno samo za naročanje / zaporedja transakcij. V bistvu moje vprašanje je zastarela s tem razumevanjem. Se opravičujem.  

Komentarji:

Vprašanje je jasno, da me:
2. Kaj je ISP in kako se nanaša na vprašanje

Hvala


ID denarnice za blokadoVprašanje:

Zadnja posodobitev 16. Januar, 2018 ob 10:00

Govoril sem, da več ljudi, ki trdijo, da mine BTC uporabo S9 Antminer. Nekateri so očitne prevaranti, ko zaprosijo za popoln dostop do vašega Blockchain denarnici.
Zgodba se morajo ID za konfiguracijo denarnico v svoje rudar.

Odgovor:

Zdravo John, si lahko delijo denarnice naslov Bitcoin z drugimi, ki je javno dostopen na blockchain. Kaj vam je vedno treba ohraniti v tajnosti, je zasebni ključ. Hereyou lahko


BLOCKCHAINVprašanje:

Hi, kaj je najboljši način za nakup ali vlagati v blockchains?

Odgovor:

Hi Niola,
lahko kupiti coinsdistributed na določenem blockchain, ne pa na blockchain sama. Predlagam, da si preberite članek o naložbah Bitcoin, lahko pa vam nekaj dragocen vpogled.

Brez komentarja


BOSS BTCVprašanje:

Good Day
Malcolm

Odgovor:

Hi Malcom, ne morem reči, če je to pipa zakonit ali ne. Predlagam, da je videti okrog BitcoinTalk.org in videli, če ima kdo kakršne koli ocene o tem pipo.
Tudi, če ste strani zahteva, da vlagajo Bitcoins Predlagam, da ostanejo proč od nje. Tukaj je moj nasvet o naložbah Bitcoin.

Komentarji:

Te spletne strani so Popolnoma FAKE! To mi je mesecev do rudnika 0.1BTC samo, da ga izgubijo v minuto neumnosti.
18VuFXcE4exQQfzHgYoRtXWrHsfsRmiwTX


Kupil sem LTC, vendar sem ga poslal na naslov liteaddress.org - kako priti v Litecoin Core - denarnico?Vprašanje:

Tako sem nov...
Ali mislite, da je mogoče prenesti to navidezno izgubljeni LTC na moj Litecoin Core - Denarnice?

Odgovor:

Hej Tom,
"... Lahko dimnikar zasebnih ključev na ELECTRUM... Ampak v jedro lahko odprete konzolo pod oknom za iskanje napak v pomoč in tip importprivkey (sledi zasebnim ključem), nato pa uvozite naslov (sledi naslov) in nato znova od ukazno vrstico uporabo - indeksirali -rescan zastave (šele potem, ko ste uvozili ključe). "

Brez komentarja


Kruh bitkoin denarnicaVprašanje:

Tako sem dobil denarnico kruh v iPhonu, ker sem prebral, da lahko kupite Bitcoin s kreditno kartico neposredno iz aplikacije. Prišel sem, da bi ugotovili, da je moja banka ni na seznamu podprtih bank. Bral sem, da če si kupil Bitcoin od Coinbase lahko spremljali, kaj kupujete. Moje vprašanje je, če kupite Bitcoin od Coinbase in nato pošlje na moj kruh denarnico bi Coinbase še vedno lahko spremljali stvari, če uporabim kruh, da bi nakup? Mislil sem, da je bistvo Bitcoin je zasebnost?

Odgovor:

Hi Will,
Na žalost ne vem, koliko transakcij ne Coinbase spremlja od točke, ki ste jih je poslala Bitcoins s svojo platformo, tako da ne morem reči, da če pošljete kovance za Kruh denarnice ne bodo spremljali, da gredo naprej. Če želite uporabiti svoje Bitcoins anonimno, predlagam, da si preberete ta članek. 

Brez komentarja

Sorodne novice


Post Litecoin

Primerjava borze

Post Litecoin

BITCOIN FAUCET PLUGIN FEW DOUBTS

Post Litecoin

Piramidne sheme proti legitimnemu pristopu k pridobitvi BC

Post Litecoin

Kako zahtevati denar v bitki

Post Litecoin

Prihodnost Ripple in Stratis

Post Litecoin

Najboljše mesto za nakup Bitcoin v Indiji po menjalnem tečaju?

Post Litecoin

Coinbase BCC in SegWit2X

Post Litecoin

Ob težavah s spreminjanjem mojega naslova bitkoin

Post Litecoin

Ali poznate katero koli Ethereum denarnico, ki sprejema Tensorbit (TENB)?

Post Litecoin

Namestitev pipe skozi vaš vodilni videoposnetek

Post Litecoin

Rudarstvo

Post Litecoin

Rudarstvo z galaksijo življenjskega sloga