Litecoin | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Litecoin

Litecoin

Vprašanje:

Kupil sem litecoin en teden nazaj je sedel v coinbase, kaj naj storim, da bi zaščitili to kovanec, moram ga v denarnici ?? Vsaka pomoč je uvaževati ty

Odgovor:

Hi Augie,LocalBitcoinsVprašanje:

Zato sem se odjavil mestu LocalBitcoins, ki jih priporoča bi bilo dobro mesto, da bi našli ljudi, ki prodajajo bitcoins za gotovino. Zanimam se za nakup bitcoins za denar, da ohrani svojo anonimnost. Vendar sem videl možnost za ljudi, ki prodajajo bitnih kovancev s "gotovinskega pologa". Bi nakup bitcoins z gotovinskim pologom tako anonimni kot nakup bitcoins osebno z gotovino? Razlog, da sem vprašati, ker vsakdo, ki se ukvarja s prodajo bitcoins iz oči v oči se nahaja vsaj 200 kilometrov od kraja, kjer živim.

Odgovor:

Mislim, da je to odvisno od tega, kje ste deponiranje, se lahko sklicuje na to questionfor dodatno pomoč.

Brez komentarja


Iščete zasebni ključVprašanje:

Poudariti, da je max približno hundo grand koli pomoč, ki isnt dogaja, da me še bolj odvijte Cenim

Ne morem se zdi, da ugotovimo, kje je prelaz ali zasebni ključ moj mož je, da to stori za nas in hes ni več z us.ive šel skozi vseh datotek in prenosni hisphone in ne morem najti ničesar njegove bila nekaj dni, odkar sem začel Ive štrleči hardcore vratu žile poskuša ugotoviti in im tako zajezili uničen, da si me želim se punch dojenčki (id nikoli udaril otroka, ampak im super razočarano mama zdaj prosim pomoč) in sem prebral in branje in branje in iskali forume in kaj ste vi bi si mislil, da do sedaj id ve, wtf im delaš, ampak seveda jaz nimam pojma in če sem iskren, jaz samo želim dobiti svoj denar nazaj smo dal oprijem denarja v to stvar pred nekaj let in ive bila gospodinja, za 20 yrs in z njim odšel sem res potrebujejo denar.... Tako hudiča mi pomaga prosim im govoril nekaj sto grand ljudi im neumna rit široko včasih in še nekaj neumna rit sranje....I samo upam, da nisem vse zajebal na drugi dan vzrok, ko sem še strjena najti ključ jezu za prvi denarnico sem poslušal nekaj dude na drugačen forumu in je rekel, da jih prenese na nov račun na drugačen denarnici z drugim podjetjem in ne celoten zamah posel in kot lutke ii storil in 8; o nič prekleto se je zgodilo, da je dejal, nekaj o ne prenese ali transakcij so bile narejene in če sem hotel, da pomete in arhiviranje naslov, tako sem storil in svoj všeč isto, kar amidoing narobe to navada pustiti mi plačali nič in zdaj je pravi njegova ura le wtf sem naredil ?? in kako lahko to razveljavite ??... Omg im v solzah "

Odgovor:

Hej Anna,
bi vse druge tehnične podrobnosti koristno. Kje se nahajate? Odvisno od vaše lokacije in trenutnega stanja v Bitcoin denarnico, bi bilo najbolje, da bi v zaupanja vrednega Bitcoin strokovnjaka, da vam pomaga ven. 

Brez komentarja


Iščete denarnico. Coinbase ne deluje v WY, Circle pa se je ustavil z uporabo bitkoinaVprašanje:

Pozdravljeni,
Chris Haefner

Odgovor:

Hej Chris,
 

Komentarji:

Hvala za vašo pomoč. Na žalost coinbase ne podpira prebivalcev Wyoming.


Iščete spletno mestoVprašanje:

Upam, da kdo mi lahko pomaga, 

I * iščem spletno stran, ki sem ga našel pred približno mesecem dni, da je plačal 2,6 BTC v povprečji okoli 5 min.
lahko uporabite drsnik in iti from.02-2.6 BTC., sem se potrudil in poskušal, vendar se ne morem, da se preselijo. Jaz bi greatfull za kakršno koli pomoč v tej zadevi.

Odgovor:

Hi Larry,
ena večigralsko spletno igro stran poznam, ki nagrajuje igralce z manjšimi količinami Bitcoin (in omogoča iger na srečo, za višje zneske) je Chopcoin.io - zelo zabavna igra to!

Brez komentarja


Iščem kupiti ETH in Litecoin s paypalVprašanje:

Hi

Sem nov v svetu Cryptocoins, šele pred kratkim izjavil, da jim sledijo. Po mojem kratkem raziskovanju moje oči padla na ETH in Litecoin.
Moje vprašanje je: Rad bi vedel, če obstajajo spletne strani, ki prodaja tiste valute, in da sem lahko uporabite PayPal, kot moj način plačila kupiti?

Najlepša hvala
Oren

Odgovor:

Hi Oren,
trenutno ne obstaja neposredna možnost za nakup Litecoin ali Ethereum iz PayPal. Lahko kupite Bitcoin od Virwoxusing Paypal nato pretvori v Litecoin ali Ethereum. Tukaj je nekaj drugih možnosti, kako kupiti Litecoinor Ethereumin hiter preprost način.

Brez komentarja


Izguba bitkoina pri preklopu naslova Bitcoin za izplačilo pipaVprašanje:

Pozdravljeni,
sem ugotovil, da ko sem spremeniti naslov denarnice za izplačilo iz Bitcoin pipo, da ponastavi moje sredstva za 0 Satoshi - čeprav je na moji strani profila, da se zaveda, koliko dni so me tako, da kliknete in kaj moj kliki so v zadnjih 24 urah. Hvaležen bi dobili nazaj ves Satoshi, ki sem jih nabral na mojem računu.

Odgovor:

HI Nathan,
preverite tudi našo FAQ pagenext čas.

Brez komentarja

Sorodne novice


Post Litecoin

Novo v Bitcoin 3

Post Litecoin

Ustvarjanje dobička z USB Bitcoin Eruptor

Post Litecoin

Nakup bitkoin z debetno kreditno paypal

Post Litecoin

Ob težavah s spreminjanjem mojega naslova bitkoin

Post Litecoin

S pretiranim zamikom (več kot 10 delovnih dni) imam v mojem banki prevzem SEPA prenosa iz CEX.IOI imam

Post Litecoin

Politika umika Bitcoin

Post Litecoin

Coinbase BCC in SegWit2X

Post Litecoin

Kompatibilne denarnice HF Chain Chain

Post Litecoin

Napotitvena povezava za pipo za WordPress?

Post Litecoin

Pretvorba bitkoina v USD

Post Litecoin

Kako najti wallet.dat?

Post Litecoin

Cryptoshop trgovina rudar